הצעה בשבילכם

3סימןטוב

New member
הצעה בשבילכם

אולי תעשו איחוד של פורום אופנה ופורום אין ואאוט? אתם מדברים על אותם נושאים.. ברצינות - חבל שיש 2 פורומום שמתייחסים שניהם להופעה החיצונית של בני הנוער.. הרי, ה"אין" באין ואאוט מתמקד מה שאופנתי היום (לא רק בגדים), ואתם מדברים גם על מה שאופנתי היום (מן הסתם - פורום אופנה.. חחח..) אל תקחו את זה בתור העלבה או משו, זה לטובתכם. צ'אוווו

אדוושי

New member
אהא.... צודק

לא ידעתי שיש פורום אופנה בכלל אבל תגיד את זה למנהלים לא לנו... תגיד למנהלים של פורום אופנה

coolel

New member
לא ממש

פה מדובר כמו שאומרת הכותרת על מה שאין ומה שאאוט ואופנה זה אופנה - זה נושא יותר גדול שהאין והאאוט נכנסים בו אבל לדעתי מתאים פורום נפרד לנושא הזה...

לא כ"כ צודק..

אופנה זה בד"כ בגדים... אין ואאוט זה לא רק בגדים ודברים כאלו.. זה אין ואאוט בכלל בחיים..

vashla

New member
הייתי בפורום אופנה

פחות או יותר זה אותו דבר..

טל אופנה היא לא רק לבוש

תלמד,אופנה זו אופנת דיבור, אופנת התרבות שהיא כרגע לפחות מסיבות, אופנת המוזיקה.... וכו'... באמת שתי פורומים דומים מאוד.

אני יודע

בגלל זה רשמתי בד"כ
תסתכלי בתוכניות טלוייזיה! אומרים לך אופנת דיבור?? לא! בד"כ שמדברים על אופנה מתכוונים לבגדים..

אדוושי

New member
לא נכון...

יש אופנה באביזרים... כמו צמידים טבעות שרשראות... גם שעונים נעליים... זה ממש לא מתייחס רק לבגדים...

SHOGER HTE BABE

New member
סיכוווווווום בשביל כולם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז ככה, אופנה יכולה להיות מכוערת בעיני המביטים מהצד... האופנה באיזשהו מובן קובעת לנו מה ללבוש/לענוד/וכו', וגם מחליטה לנו מה לא אין, אבל חלקנו הרב באמת לובשים/עונדים/וכו' מה שאנחנו רוצים ואוהבים ללבוש, גם אם הוא לא באופנה! כי יכול להיות שלחלק מאיתנו, קהל הקונים, אותו דבר שהוא לא באופנה הוא הכי אין שבעולם! כי בסופו של דבר אנחנו אלה ששולטים באופנה! דוגמא: הג'ינס המתרחב - אני רואה המון המון בנות ובנים עם המכנס הזה והוא הכי לא באופנה! אבל בשביל חלקנו הוא אין, ולפי מה שראיתי לחלק הרב בינינו..
כי בסופו של דבר אנחנו אלה ששולטים באופנה!

אדוושי

New member
אהא הבאת דוגמא טובהה

המכנס המתרחב יצא מהאופנה אבל כרגע הוא אין...=]

עוד משהו..

חוצמזה כל פורום כבר קיים כמה חודשים ולכל פורום יש את הקהילה שלו ונראה לי שזה יכול לפרק את הקהילה שלנו..

למעלה