הצמיג הכי טוב?

45degrees

New member
הצמיג הכי טוב?

מה לדעתכם הצמיג הכי טוב מבחינת רמת אחיזה - למסלול בלבד? מה הצמיג הכי טוב שגם מתאים לכביש? מה הצמיג הכי טוב אם נכנסים גם לשטח? מה דעתכם על אורך החיים (מחזורי חימום-קירור) של הסליקים הנמכרים בארץ? מזמן לא נערך סקר מקיף לצמיגים, והמבחר בשוק עבור קהל הסופרמוטו גדל בצורה מבורכת. יש אפילו סליקים למכירה. אני אתחיל: מקדימה הצמיג הכי טוב עליו רכבתי עד היום הוא: מישלין סליק. לא מחזיק מעמד יותר מדי מחזורי חימום ואח"כ יש בשר אבל אחיזה בינונית. הצמיג הבא אחריו שמתנהג כל הזמן מעולה הוא AVON RAIN. מאחורה הצמיג הכי טוב עליו רכבתי עד היום הוא מישלין פיילוט RACE 2. אלה שניסיתי היו יותר טובים מדנלופ סליק במחצית חייו.

mishmishoid

New member
מזתומרת מחזורי חימום? ככל שנעשה

יותר הפסקות ברכיבה שבהן הצמיג מתקרר - איכות האחיזה תרד, באופן שניתן להרגיש? אם כן- זה רק בסליקס? כי צמיג בשימוש יום יומי עובר הרבה סדרות חימום-קירור כאלו..

45degrees

New member
כן, רק בסליקס

לפי מה ששמעתי מרוכבים כאן - לא כל הסליקס מתנהגים ככה. אלה שאני ניסיתי - האחיזה מתדרדרת אחרי כמה מחזורי חימום קירור.

r929

New member
אני ומקסמקס ../images/Emo45.gif

אחלה סליקס אחיזה מדהימה גם בשטח, בעית מחזורי החימום קימת בכל סליקס, הם פשוט לא נועדו ליותר מכמה מחזורי חימום. (בניגוד לDOT) השיטה לצמצם את מחזורי החימום ולהאריך את אורך חייהם של סליקס, שימוש במחממי צמיגים.

45degrees

New member
מישלין סופרמוטו סליק חתוכים

למישהו כבר יצא לנסות אותם?

שחרלרט

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

הצמיגים הכי טובים שהיו לי עד עכשיו. גם לגבי המישלין פאוור יש תגובות מעולות בפורום "סופרמוטו גאנקי" האמריקאי.

45degrees

New member
הם מתנהגים כמו סליק או כמו כביש

בהיבט של מחזורי החימום? הם מגיעים גם במידה 165?

45degrees

New member
הכיטוב 165!

אם ככה צריך לחכות שה 170 ייגמר
מצד שני - צריך לרכב בשביל זה.

למעלה