הצמדות למכוניות

הצמדות למכוניות

אני נצמד יותר מדי למכוניות וכל הזמן טסטרים מזיזים לי את הההגה... נכשלתי 3 טסטים רק על נגיעות בהגה מהצמדות למכוניות וזאת הייתה הטעות היחידה שלי, 3 טסטים ואף לא בלימה אחת רק נגיעה אחת בהגה בכל טסט לא יודע אם לצחוק ולבכות תעזרו לי אני מיואש כבר סעמק... אני בן 17 למרות שהכינוי אומר אחרת אני אקח כמה שיעורים כדי לעבוד על זה אבל זה לא משהו שלומדים נראה לי...

מימוזה21

New member
פשוט אל תצמד!

תיהיה רחוק מהם...תדמין לעצמך נתיב שני וככה לא תצמד...

Misery Of Life

New member
אתה מתכוון שיש סימטה ורכבים בצדדים?

אתה בטח מתכוון ברחובות חד סיטריים עם רכבים בשני הצדדים? אתה נוטה להצמד יותר מדי לצד שמאל ? כי אם כן זה בדיוק כמו הבעיה שלי גם לי יש בעיה דומה פשוט קשה לי להעריך את המקום הפנוי בצד ימין אז אני נצמד לצד שמאל כי יותר קל לי להעריך את המרחק שם

חד סיטרי, דו סיטרי, לא משנה

אין לכם מושג איזה תסכול זה להכשל על נגיעה אחת בהגה בכל טסט שכל השאר אתה בסדר... אם נהיה מציאותיים זה עדיף על פעם בלימה, פעם כניסה לחד סיטרי בצד ימין או פעם חנייה לא טובה כי יש רק בעיה אחת לשפר אבל עדיין בכל מקרה, אני החלטתי להשקיע קצת כסף ולעבוד על זה עוד 4-3 שיעורים ואז לגשת לעוד טסט...

buda11

New member
.........

אז תעובד עם המורה שלך על זה שמע זה לא כול כך מסובך.

גם אני נצמדת

(בשיעורים, עוד לא עשיתי טסט) המורה שלי אומר לי לא להסתכל על המכוניות ממול, כי ברגע שאני רואה אותן אני חושבת שהן הולכות להתנגש בי וזזה הצידה ונצמדת לימין.. הוא אומר לי להסתכל קדימה רחוק בנתיב שלי וככה אני אסע נכון אל תדאג, בסוף יהיה בסדר בהצלחה!

מימוזה21

New member
הכי טוב להסתכל במראה הימנית

ככה אפשר לדעת אם אתה רחוק מהמכונית שחונה או לא...

מצד אחד החוק אומר לנהוג

בימין הכביש, מצד שני ברוב הכבישים מצד ימין יש רכבים חונים! שמור מרחק של מטר וחצי מהרכב, במידה ותצמד יותר מדי אם נהג טיפש יפתח את הדלת בלי להסתכל אם יש רכב שמתקרב אליו יהיה בלאגן.. אני רק בשיעור השני בנהיגה וכבר המורה עשה לי שטיפת מוח בקשר לזה! גם בשיעורי נהיגה שלי על אופנוע המורה היה תמיד מדגיש לשמור מרחק של דלת מהרכבים בצדדים תמיד, אז אם באופנוע ככה אז כל שכן ברכב

popapipu

New member
יא אללה, גם אצלי זה ככה,

את בפנימי, המורה שלי לנהיגה אמר לי "עברת, עם הערה רצינית על הצמדות לימין". או שאני רחוקה מהימין מרחק שנות אור (המורה שלי אוהב לעצור את הרכב, לפתוח את הדלת ולהראות לי כמה אני רחוקה מהמדרכה...) או שאני כמעט עולה עליה...

למעלה