הצמדות למדרכה

Itamarro

New member
הצמדות למדרכה

היי לכולם עברתי טסט ראשון על שיעור 31 ב10.5, ומאז נהגתי כבר מלא פעמים עם ההורים שלי. למדתי על טיוטה קורולה ידנית, ועכשיו אני נוהג על גולף אוטומטית. שהתחלתי לנהוג בגולף עם ההורים נסעתי דיי טוב, ואז בזמן האחרון שכבר יש לי יותר בטחון על האוטו אני מתחיל להצמד ממש הרבה למדרכה, עד לכך שהיום שפשפתי את הגלגלים במדרכה 3 פעמים בדרך. עם המורה זה בחיים לא קרה לא, בגלל שיש מראות פנורמיות, וזה גם לא קורה לי ברכבים אחרים שנהגתי בהם, פשוט בגולף אני ממש לא רואה את הכנף האחורית של האוטו. זה לא עניין של סידור מראות, וזה לא עניין יש ישיבה. גם המצבים שבהם נגעתי במדרכה זה לא מצבים של נסיעה רגילה, אלא בחניות ובעיקר מקומות שצריך להצמד. מה אתם אומרים לעשות?

offirla

New member
יש שיפשוף ויש שיפשוף...

כאשר אתה נותן מכה לחבר שלך "בטעות" - זה דבר סליח (שניתן לסלוח עליו), אבל כאשר למכה הזאת, מצטרף גם כלי-רכב, זה נחשב כ- תאונת דרכים (כי זה היה בטעות), כאשר חבר שלך גם נפגע ממנה - דבר שמצטריך טיפול רפואי כלשהו, גם אם זה "רק" פלסטר - זו כבר "תאונת דרכים עם נפגעים" - ואז גם המשטרה מעורבת, וסביר להניח שבית-המשפט יהיה גם מעורב בסיפור הזה, דיי בקרוב. כל ההקדמה הזו נועדה לכך, שכאשר הגלגל משתפשף על אבן-השפה של המדרכה, זה לא נגמר רק בזה, כי המראות בולטות יותר מקו הצמיגים של הרכב. אם בטעות יהיה שם גם הולך רגל, שבמקרה הלך קרוב מידי לשפת הכביש - אתה עלול להיות - בבעייה!! בלי שום קשר, התקרבות גדולה מידי לאבן השפה, עלולה לשלוח אותך דיי מהר לפנצ'ר מאכר ולהחליף את גלגל צמיג (הג'אנט) + לעבור בדיקה שנקראת "איזון גלגלים". בקיצור - שמור מרחק - מלפנים ומהצדדים. ואם אתה צריך, למשיך לנהוג עם מלווה - שיעזור לך, שייכוון אותך וכדומה. מילה אישית - תקופה של יותר מ- 4 חודשים, מהיום שבו התחלתי לנהוג עם ההורים שלי כמלווים, את החנייה, הייתי נותן לאבא שלי לחנות בצידי רחובות - לא בגלל שלא ידעתי, אלא בגלל שהרגשתי שזה עדיין היה הצד החלש שלי בנהיגה. לעומת זאת, להיכנס ברוורס בין שני רחבים חונים בתוך חניון - לא הייתה לי בעייה בכלל!!! ועוד משהו - כן, גם אני כנהג חדש, נצמדתי פעם אחת למדרכה "יותר מידי" - בתוך פחות מיומיים - הוחלפו: צמיג, ג'אנט + הרכב עבר איזון גלגלים, כי הפגיעה בגלגל הימני-קדמי הייתה חזקה מידי... למחרת כל התיקונים, הלכתי לבית-הכנסת הקרוב, להגיד ברכת הגומל - שלא היה לי איזה הולך רגל בסביבה...

Itamarro

New member
טוב

נראה לי אני פשוט יסתובב בעיר עם הורים שלי היום ויעשה חניות...

למעלה