הצל"ש של היום

הצל"ש של היום

מגיע בהחלט לקבוצת אנשים טובים שטרחו עשו בישלו והביאו לחיילים שלנו
"אמש , יצא אחד מגדודי גולני מעזה להתרעננות בבסיס בדרום . כשירדו חיילי הגדוד מהרכבים , עדיין עם צבעי ההסוואה על הפנים , וציוד הלחימה עליהם , הם הופתעו למצוא מולם , מזנונים עמוסים כל טוב , עם פלאפל חם וטרי , סלטים שתיה ומה לא... היוזמה והביצוע היו של חברי מושב ניר עציון , שרבים מחבריו ובניו גוייסו ואף הם הגיעו לשטח הפריסה - שם נערכו מפגשים מרגשים בין אבות לבנים , אחים ואף בעל ואישה...התיאום והאישורים לא היו פשוטים , גם הלוגיסטיקה והמשאבים , על כל "המבצע" ניצח סא"ל יוסי מניר עציון מבוגרי הגדוד . את הפלאפל הכינו חברות המושב שנעזרו בצוות ממפעל המזון של המושב " יש לנו במה להתגאות רק טוב!!!

עלווה

New member
מחמם את הלב והנשמה../images/Emo140.gif

כל כך בא לי לבשל ולפנק אותם אבל יודעת שלא אוכל להרים מבצע כזה לבד... יש למישהו רעיון

adamsplit

New member
אוי נפלא

באמת מחמם את הלב, ולחברנו שכרגע על ירוק גם טיפה את הקיבה, שיהיה בתיאבון! בכל מקרה, פינת הצל"ש באמת נעדרה יותר מדי זמן!

גאיה ק

New member
איזו יוזמה נפלאה.

ותרשו לי לציין שמפעל המזון שלהם נהדר.מדובר באוכל ביתי כך שההנאה כפולה ומכופלת. זו לא המלחמה הראשונה למבצע מעין זה . הם מיומנים בהיקף ובמבצעים שכאלו ופעילים למען הקהילה בתחומים נוספים. כל הכבוד !!

אכן

האוכל שלהם טעים אני מידי פעם קונה משהו ומהיום אעשה זאת יותר. מזל שיש לנו אנשים טובים באמצע הדרך
רק טוב!!!

למעלה