הצלמת הנועזת....

שרמנטי25

New member
הצלמת הנועזת....

פנטזיה שלי.... תיקתקתי בדלת.... רק רגע נשמע מהעבר השני...ואז הדלת נפתחה... זה התחיל במודעה פשוטה בעיתון...:דרוש בחור נועז לצילומים בסביבות גיל 25-30 נראה טוב.פרטי" בדיוק יומיים לפני פוטרתי מעבודתי ככה שאמרתי לעצמי שכמה שקלים לא יזיקו לי. התקשרתי וקבעתי איתה לשעה 12 בביתה בת"א. הדלת נפתחה היא נעמדה מולי.... לא דוגמנית...ולא פצצהה מצועצעת עם גוף דקיק וחזה ענק... היא הייתה בגובה ממוצע..שיער שחור..עיניים חומות..חזה בינוני פלוס...שיערה היה אסוף ומשקפיים אופנתיותלעיניה..מראה קלאסי כזה.. "כנס"..היא אמרה בקול נעים.. היא הובילה אותי לסטודיו...שאלה אם אני רוצה לשתות משהו....הייתה מאוד אדיבה... סירבתי בנימוס...והתיישבתי על פוף שהיה שם.. היא התיישבה מולי..המצלמה כבר עליה, התחלנו לדבר..שאלה שאלות...עניתי...ותוך כדי היא כבר התחילה לצלם אותי...חייכתי אבל זרמתי איתה... "תוריד חולצה" היא אמרה...הורדתי את החולצה..באותו בוקר הייתי בחדר כושר גופי היה עדיין מנופח מהאימון...דבר שלא נסתר מעיניה. היא התרוממה ממקום מושבה והמשיכה לצלם, תוך כדי שהיא אומרת לי "תמשיך להשתחרר"...המשכתי להתפשט...הנעליים ירדו אחריהם הגרביים והמכנסיים....נשארתי רק בחוטיני המנומר שלי... היא אהבה את מה שראתה...ולא הפסיקה להחמיא תוך כדי שהיא מצלמת..היא הבילה אותי למיטה עם שמיכה דמוי פרווה...היאהמשיכה לצלם..ודרשה ממני להוריד גם את התחתונים...חייכתי...ובלי לחשוב הרבה הורדתי אותם....היי הרי ידעתי מראש שהיא מחפשת בחור נטעז וחוץ מזה ברוך השם אין לי ממה להתבייש...פתאום היא הפסיקה לצלם...הסתכלה עליי..חייכה...התקרבה אליי..נעמדה מולי...ראיתי את הזימה בעיניה... החזה שלה כאילו התחנן לצאת מהחולצה הצמודה שלבשה...הפטמות הזדקרו...וחיוך מפתה. היא המשיכה להתקרב אליי....הרגשתי איך איברי מתחיל להזדקר רק מהמחשבה שיכול לקרות משהו בינינו..היא הושיטה את ידה אליי וסידרה אותי בתנוחה שרצתה לצלם...חייכתי לעצמי ואמרתי בראש מה קורה איתך? היא מקצוענית כלום לא יקרה תתרכז בצילום. היא חזרה אחורה והמשיכה לצלם נותנת לי הוראות מתכופפת נשכבת זזה הרבה....היא נכנסה לקצב של הצילום...ברקע התנגנה לה מוזיקת כנסיות של אניגמה...היא החלה להתקרב אליי שוב...מצלמת מקרוב את פניי את גופי לא פוסחת על אף ס"מ ואז היא נעמדה שוב מולי..ממש נצמדה אליי...הרגשתי את נשימותיה..הרחתי אותה...איברי כבר היה זקור היא הרגישה את זה ונצמדה עוד יותר...החזה שלה נמעך על שלי..הסתכלה לי בעיניים...הורידה את הסיכה שתפסה את שיערה ופיזרה אותו ..היא שוב הסתכלה בתוך עיניי ואז..ללא התראה מוקדמת הצמידה את שפתיה לשלי...נשיקה סוערת..לשונה התגלגלה על שלי והתחברו כאילו היו אחת. הורדתי מעליה את חולצתה...ואת מכנסיה..היה לה גוף בדיוק כמו שאני אוהב...שחום כזה וישבן עסיסי רגלים חלקות וחטובות...הורדתי מעליה את החזיהה...לעיני נגלו זוג עופרים מדהימים...לא טעיתי בדיוק כמו ששיערתי בהתחלה...פטמות זקורות ורודות וחזה מלא ועסיסי..מיד הצמדתי את שפתיי לדדיה ליקקתי את הפטמות וחפנתי את השדיים בידיי...היא החלה להיאנח...אחחח הקולות האלה מה שזה עושה לי..היא הרימה רגל אחת על הכסא שהיה בסמוך ורגל אחרת הייתה על הרצפה...המשכתי לנשקה וללקקה בחזה..ירדתי לכיוון הבטן..היא הבינה את הכיוון ואחזה בראשה...כאילו דוחפת אותו מטה ליקקתי לה את הפופיק..זה הטריף אותה..הורדתי לה את התחתונים..לעיני נגלה חריץ יפיפה..חלק ורוד מטופח התחלתי ללקק מסביב בשפתיים החיצוניות..המשכתי לכיוון הירך...אהבתי ללקק אותה..היא הייתה אסתטית נקייה ומריחה טוב..חזרתי חזרה לכיוון הכוס שלה...והפעם בלי התרעה מוקדמת..פשוט דחפתי את הלשון שלי פנימה לתוך החריץ..היא השמיעה קול אנחה רם...ודחפה את ראשי יותר פנימה..התחלתי ללקק לה בטירוף.. למצוץ את הדגדגן לדחוף את הלשון פנימה..ובמקביל עיסיתי את שדיה עם ידיי... היא החלה להזיז את האגן בקצב מהיר יותר..הרגשתי שזה עומד לבוא..ואז....היא החלה להתכווץ בכל גופה...הוציאה אנקה מפיה..והרטיבה לי ישר לתוך הפה...גלי חום עברו בגופה 30שניות של אורגזמה נשית טהורה...עליתי למעלה שוב ונישקתי אותה נשיקה סוערת... היא הסתכלה עליי בחיוך שאמר...עכשיו תורי. נשכבתי על המיטה...היא החלה ללקק אותי בצוואר..וירדה לכיוון החזה שלי..החלה ללקק את הפיטמות...ומצוץ אותן..אוחח זה מטריף אותי איזור הפטמות במיוחד כשנושכים אותן קלות...והיא ידעה את העבודה...המשיכה ללקק וירדה לכיוון הבטן...ליקקה כל קוביה וקוביה שבביטני..המשיכה לכיוון המפשעות....עד שהגיעה אליו. הוא ניצב למול עיניה עומד זקור זקוף וקשה מתחנן למגע של לשונה ושפתיה...היא אחזה אותו בידה התרשמה לטובה מגודלו:) החלה לקק אותו לכל אורכו..מעלה ומטה...התחלתי להרגיש מוטרף ואז הכניסה אותו לפיה...את כולו!!! הוצאתי אנחה מפי..הרגשתי איך העולם נעלם ואין כלום חוץ ממני וממנה....היאהחלה לעלות ולרדת תוך כדי שהיא מהדקת את שפתיה על הזין שלי הכי חזק שיש!! המשיכה למצוץ ולקק את הביצים ובמקביל מעסה אותו ען ידידה...הרגשתי שאני אוטוטו גומר...היא הביטה אליי ונתנה לי מבט של זה בסדר תגמור...לא עברו מ"ס שניות כשמתז של נוזל זרע לבן וסמיך מילא את פיה של הצלמת...כל גופי הצטמרר והתכווץ כשהיא ליקקה ומצצה את אחוני הטיפות שנזלו מהכיפה... היא עלתה לכיווני והחלה לנשק אותי כאילו אומרת תודה...מחייכת ונמרחת.... לרגע היא חשבה שזה היה סיומו של אקט.... נראה לה? נראה לכם? את זה נשאיר לאח"כ.... ביי.. *שרמנטי בהודעה ראשונה בפורום *

קודם כל ברוך הבא

ודבר שנייייייייי מענג מענג ביותר, זה התחיל כמו שצריך, לראות ולא לגעת, מה שגורם להתחממות.... קדימה אני רוצה עוד

למעלה