הצלמוניה שלי

אטיוד5

Active member
הצלמוניה שלי

מאחר ועבדתי די קשה לסרוק ולחתוך חשבתי שאדביק פה הודעה חדשה. מצלמה משנות הארבעים כנראה Zeiss Ikon ועבדכם הנאמן מראש עד כף רגל כמעט

הראשונה שלי היתה לייקה.

מאוחסנת לבטח בין אוצרותיה הנוסטלגיים של אמי. נעים להכיר אטיוד.

שקדי

New member
המצלמה הראשונה שלי......

היתה זורקי חבוטה שקיבלתי מאבי אחרי שקנה לעצמו משופרת כלשהי והיתה על טהרת הכיוון הידני לפי הרגש חוץ מהפוקוס.....היו צריכים לאחד שתי דמויות לאחת וזה פיקס ועם קצת ניסיון הגעתי איתה למיומנות טובה וסופה היה שבטיול לבניאס מיד לאחר ששת הימים ישבתי לטבול את רגלי ליד אחת התעלות והמצלמה לידי ומישה שקיפץ מעל התעלה העיף את הזורקי שלי למים וכל מאמצי ההחיאה לא הועילו תהי נשמתה צרורה בעולם המצלמות הבא.....

זורקי היתה המצלמה הראשונה בה צילמתי

מצלמה שאבי הביא מרוסיה. לקראת הבר מצווה שלי מכר אותה וקנה לי מינולטה חדשה, שעדיין עובדת ונמצאת בארון. עם כל השיכלולים במצלמות של היום את התמונות היפות ביותר הפקתי עם אותה מינולטה.

שלי הייתה Zenit, עם כיון ידני...

...כמובן... עדיין היא ברשותי, בהשג יד... אבל משיקולי נוחות משתמש ב"שגר ושכח" מהמזרח הרחוק... ודרך אגב, התמונות של האופנועים שלי, אשר שלחתי, צולמו ב"זניט" הזו... אם תלכו לפורום "סקס אחר", יש שם כמה תמונות ששלחתי הלילה, גם הן צולמו ב"זניט" הזו...היה כייף לכוון את מהירות, צמצם, פוקוס, כאילו מקצוען... חהחהחההחההחהחה חהחהחהח חהח ח קבלתי אותה מאבי...

גל-עמית

New member
הצלמנייה שלי.....

.....לא הייתה לי צלמנייה בילדותי. אבי גרס שלא כל מה שנחוץ - צריך שיהיה בבית.....יש "נותני שירותים" שונים ואפשר להעזר בהם בעת הצורך.... (חכם גדול - היו לו כל כך הרבה חברים ומתחומים שונים, שכשהיה צריך משהו - פנה אליהם...). צלמנייה פרטית שלי, הייתה לי מיד עם נישואי - ILFORD והיא עובדת עד היום. (כמובן שהיא שוכנת כבוד בארון....)

למעלה