הצלילים של pianonet

4Z1PF

New member
הצלילים של pianonet

pianonet הקליט צלילים שקלט בתחום ה-VHF. אלו צלילים של רשת הזימוניות (ביפרים). ניתן לקלוט אותם על שני תדרים ב-VHF. אם מחברים את המקלט למחשב אזי ניתן לראות את ההודאות ואפילו לשדר מידע לביפרים. הפרוטוקול נקרא בשם POCSAG ואתה יכול לקרוא עליו באינטרנט. בתקוה שעזרתי

pianonet

New member
עוד הקלטות...

תודה על התגובה, צירפתי קובץ ובו עוד הקלטות שהקלטתי, הראשון הוא ההקלטה הידועה של האישה המדברת שמספרים שזה שייך ל"מוסד"... השני והשלישי לא יודע זה סתם צפצופים לא ברורים, האחרון - מורס. יש לי עוד הקלטות אבל צריך להעביר מהטייפ אל המחשב כי אני מקליט לטייפ באותו רגע שאני קולט משהו מעניין (כי רק אם הרדיו בחוץ ולא ליד מכשיר חשמלי אפשר לקלוט כמו שצריך וזה יותר זמין ההקלטה). הקובץ המצורף הוא קובץ RAR אבל שיניתי לו את הסיומת. לא לפתוח עם הוורד, לפתוח עם RAR. תומר.

4Z1PF

New member
מחקתי את הודעתך

לצערי הייתי חייב למחוק את הודעתך מהסיבה הבאה: אנו חובבי הרדיו חתומים על "סודיות התברוקה" שאומר: "בעל הרשיון אינו רשאי לקלוט ידיעות שלא נועדו לקליטה בתחנתו, אולם אם נקלטו ידיעות שלא במתכוון, לא יעשה בהם שימוש כלשהו, ולא יגלה את דבר קליטתן או תוכנן, אלא למוסמכים לכך מטעם המדינה" אנו אומנם חתומים על מסמך זה כי יש ברשותנו ציוד האזנה. לאזרח מן השורה אין ציוד כזה (החוק אוסר החזקת מכשירי קליטה שכאלה) ולכן סביר שאינו מודע לחוק. אך כפי שנאמר "אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש". החומר שצירפת להודעתך הוא מידע שאין לפרסמו, כנראה אינך מבין גם משמעות הדברים שקלטת. לכן נאלצתי למחקו. אני מבין את התלהבותך מהנושא וקורא לך להחשף לתחביב זה על ידי הוצאת רישיון. בכל מקרה הינך מוזמן להפגש איתנו באחד מימי חמישי בשעות הערב במסגרת ההרצאות שאנו עורכים באגודתנו. אשמח באותו מפגש להראות לך כיצד ניראת תחנת חובבים ולארח אותך בהרצאה. תוכל ללמוד דברים נוספים מהאתר שלי. ואתך הסליחה על המחיקה

pianonet

New member
תודה

הבנתי ואני מקבל. למרות שמה שצירפתי הכיל רק קשקושים בלתי מובנים... אם היה מצורף טקסט קריא אז מובן שלא הייתי מצרף, אבל לא משנה, הבנתי את הנקודה.

למעלה