הצליח לי...........

שייכת

New member
כולם הולכים לישון? ../images/Emo7.gif

בדד אבכה כעץ עזוב... לילה טוב חיייייייייייייייייייייייייייייייייייין (נשיקות לחייייימיייייאו) לילה טוב לפשוט אייייייייייייייייייייייייייייישה (מיוחדת ומקסימה) לילה טוב לקסומיייייייייייייייייייייייייייייייית (עדיין ממתינה..) לילה טוב לסבייייייייייייייייייייייייייייייייייח (
) לילה טוב לסער ייייייייייייייייייייייייייייייי"ב (תודה) לילה טוב עולם, שינה עריבה לכולם

שייכתתתתתתתתתת../images/Emo24.gif

אני רק התעוררתי מהשינה ועכשיו אני הולכת לצ´ט קצת לבלבל תעיניים מכל האייקונים חחחחחח לילה טופפפפפפפפפ

עדילוש

New member
חבר טוב שלי נתפס פעם ... אחרי

שהיא הפסיקה לצעוק ולבכות ו... הוא ניסה להסביר את עצמו ואמר: "אבל לא בגדתי רק זיינתי" לקח לי שלוש שעות להסביר לו למה היא לא הבינה אותו

מושיקו....

קצת הומור לא הזיק מעולם לאיש. דיי אני צוחקת רוצה ל"צאת" מהשיחה הכבדה הזאת שהפעילה אצלי כמה חיישנים שהיו רדומים . לילה טופפפפפפ

ק-ס-ו-מ-ה

New member
פעם........

כשהייתי צעירה ורווקה חשבתי שאם בעלי יבגוד בי אכן אתלוש לו את השערות מהאוזניים, אמלוק לו את הראש ואעשה אותו על האש........חחחחחחחח היום המצב קצת שונה.... קודם כל, אני לעולם לא אנבור במעשיו, לא אחפש אותו בנרות ואם משהו יראה לי חשוד אעבור על סדר היום כרגיל. במידה ויקרה הנורא מכל ואני אגלה, הסיוט יהיה שלו ולא שלי.....הוא יהיה זה שיצטרך להוכיח את עצמו, לקבל את הקריזות שלי עד סוף ימיו, להתחנף, ולהכות על חטא.. אבל, להגיע מבגידה לגרושים הדרך עוד ארוכה... כל מה שאני כותבת פה יכול להיות בערבון מוגבל כי......... אף אחד לא יודע מה יוליד יום, ואף אחד לא יכול לדעת כיצד הוא יפעל ברגע האמת..... לכן, כל שנותר לנו זה לזרום עם החיים ועם האהבה.זוגיות היא לא משהו שניתן או צריך לפרק בנקל.

קסומי.....

למרות כל הצהרותיי הברורות והחד משמעיות אינני נוהגת לנבור או ל"חפש" בבעלי אבל תמיד שמדברים על הנושא הזה אני קצת "מתחממת" לא יודעת אולי הפחד....מדבר בעד עצמו אבל בכל זאת במקום עבודתו הנוכחי של בעלי ובמקומות העבודה שלו בעבר הפיתויים גדולים ובכל זאת ולמרות כל מה שאמרתי לא שמעתי את עצמי אומרת לבעלי לעזוב ...או להחליף מקום עבודה. אז בכל זאת אני חושבת שהנושא לא מעסיק אותי כל כך הרבה ואני זורמת עם החיים בכייףףףף בטבעיות ובחופשיות.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
צופי

אם כוונתך היתה אלי, טעות חמורה בידיך........ השאלה הועלתה כדי לשמוע דעות של אחרים ותו לא. לא כל מה שנשאל פה יש לו נגיעה לכותב....... סתם כדי להבהיר. ו........לילה טוב לכולם שייכת...................................לא שכחתי

מו שיקו

New member
יש לי

חברה, שלא מוכנה לשמוע על כך דבר מה שחשוב לה זה שהיא תרגיש את אהבתו של בעלה כל הזמן

אז אין כאן בעיה

היא יודעת, מודעת,או אולי טומנת ראשה בחיים כבת יענה ומוכנה לחיות כך כל עוד היא מקבלת את "מנת" הבעל שלה...

למעלה