הצלחת הזוגיות

judmore

New member
הצלחת הזוגיות

שלום אביבה - חבר שלי מזה כמה חודשים החליט שמספיק לו כנראה, כי הוא מבריז בזמן האחרון בתירוצים שונים. אני לעומת זאת די רוצה להמשיך. ניסיתי ועדיין מנסה בכל מיני דרכים להחזיר את התעניינותו בי - אך כרגע המצב די פושר. האם יש מה לעשות באמצעות הפאנג שוואי להטבת המצב? (דרך אגב, יש לי אבן רוז קוורץ על מעמד בפינה הדרום-מערבית בבית. בתודה מראש על תשובה.

"הטבת המצב" היא עניין של הסתכלות

על מצב קיים. אם את שואלת אותי, אז מה שקרה, עזיבת בן זוגן לשעבר את הקשר, היא "הטבת המצב" שאם לא כן תמצאי את עצמך במצב שאת צריכה כל הזמן לחשוב איך לפתות מישהו שלא כל כך רוצה אותך...וזה לא מצב שכדאי לך להימצא בו. הוא לא רוצה. זהו. עכשיו טפלי בעצמך, שקמי את ריגשותיך כי יש עוד המון אפשרויות בעולם וחישבי כל הזמן על מי שכן רוצה אותך, ולא על הדרך למשוך מישהו אליך. הניחי לו לנפשו ומצאי את עצמך. אבן רוזקוורץ או כל אמצעי לשיפור זוגיות לא אמור "להחזיר" אליך מישהו שאמר ומראה שהוא לא רוצה. יש דברים שקורים למרות הכל, ולמרות מה שאנחנו מאוד רוצים. כשזה מתרחש, הדבר הטוב ביותר שיש לעשות הוא ללכת עם זה ולא להתנגד. (זה לא קל, אני יודעת...)

judmore

New member
עכשיו אני מבולבלת

מדוע אם כן שמים אביזרים מסוימים במקומות מסוימים בבית כדי לשפר מצבים, אם בתכלס הם לא עוזרים. כגון: מפלי מים, אבנים וכו'. מתי כן הם עוזרים?

לא אמרתי שהם לא עוזרים

התיחסתי למצב הספציפי שבו את נמצאת... האביזרים עוזרים והרבה...רק ש...כרגע, כשאין זוגיות מבחינת בן הזוג שאת רוצה, עליך להתנתק ממה שהיה ולמצא משהו אחר.הוא הלך. כרגע את לא במצב של זוגיות ואיןמה לשפר... המצב שאת מתארת הוא מצב סופי, משם אין שיפור. השיפור היחיד מבחינתך הוא לעשות דברים כדי להוציא אותו ממחשבותיך ורגשותיך, להחלים ואולי אפילו לבכות ולמצא אדם אחר לאהוב אותו. קודם הפנימי את המצב הקיים ואח"כ התחילי אהבה חדשה. אין כאן שום בלבול למרות שאני בטוחה שאת במצב מאוד לא נוח... את יכולה לעשות את כל מה שקשור לאהבה וזוגיות אבל...אני מציעה לך לא לכוון את מחשבותיך כלפיו. זה רק יבלבל אותך יותר. מקווה שעכשיו הדברים ברורים יותר, אם לא...את מוזמנת להמשיך בשיחה

למעלה