הצלחתם לסקרן אותי...

הצלחתם לסקרן אותי...

וגם לספר את הסיפור שלי: הכרתי בחור, הקסמנו אחד את השנייה, ונכנסנו לקשר זוגי. מאד מחמם, מסקרן המון פעילויות משותפות אהבה ועשייה משותפת. ואז * הוא אמר שאינו רוצה לוותר על חיי הרווקות שלו - אבל רוצה להמשיך להיות איתי * ילדיו מנישואיו הקודמים (וגם אימו) התחילו לבקר אותי על רקע של פער תרבותי * הוא גם התחיל לבקר ולפגוע בי - כי: אני "שונה מדי", "שמנה מדי", "מינית מדי" חתכתי. אחרי 4 חודשים קשים מנשוא של פגיעות וביקורות חוזרות ונשנות. מאז - כבר יותר מחצי שנה, אני מתקשה מאד להניס אנשים חדשים לחיי. למרות שהיה לנו מאד קשה בסוף, והוא פגע בי לא מעט, עדיין זכרון הדברים המשותפים ביננו מאד חזק. פגשתי אותו היום, פגישה קצרה. והוא אמר שהוא רוצה לעשות איתי טיול בעוד שבועיים. והפציר בי שאצטרף. אני מאד מתגעגעת אליו - אבל מאד חוששת מנטייה שלו לבקר לפגוע, להפנים את נקודת המבט של הסובבים אותו שאינם בדיוק אנשים חיובים כלפי... אז איך יוצאים מהמעגל/פלונטר? תודה

טוב, אז ככה..... ../images/Emo23.gif

קודם כל, לגבי הטיול אז נשמע שזה לא רעיון טוב. (קחי בחשבון שזאת דיעה של מישהי מבחוץ, ואני גם חיה בסרט שלי, כמו שאת חיה בסרט שלך. כל אחד מאיתנו בחי סרט הייחודי שלו). בכל אופן, אם הוא לא מתייחס אליך בכבוד, למה להמשיך את הקשר? אם את אוהבת את עצמך ורוצה את הטוב עבורך, המשיכי בקו שבו נפרדת ממנו, וסמכי על ההחלטות שעשית לגביו
הייתי נפגשת איתו אם הוא הצליח להשתנות תוך חצי שנה בעקבות סדנת מדיטציה שנמשכה שישה חודשים
בקיצור, אל תיפגשי איתו בגלל געגוע לחום / מין / זכרונות עבר / משהו אחר. אני מכירה את ההרגשה, אגב. גם לי לקח זמן להיפרד מהחבר לשעבר, בגלל הגעגוע לכל מיני דברים. פשוט תזהי למה את מתגעגעת, והחליטי שאת לא מוכנה לקבל את מה שאת מתגעגעת, אם זה כולל פגיעה בך. תסכימי לצעוד בנתיב האהבה, ולמרות הגעגועים לא להחזיר מערכת יחסים לא בריאה לחייך. לגבי זה שאת מתקשה להכניס אנשים חדשים לחייך, אז זה בכלל הכאב כמובן. איך עד עכשיו עבדת עם הכאב הזה? נ.ב את מכירה מדיטציות כלשהן של שליחת אהבה? יש לך נסיון בדמיון מודרך?

יה-יה

New member
מסכימה

בעיקר עם החלק שמבקש לזהות איזה צורך מתעורר בך עם ההצעה שלו...

keoser

New member
אממ אממ אממ

כתבתי את ההודעה הזו כבר כמה פעמים, אז אני פשוט אשלח אותך אחורה בזמן לכמה שרשורים שכתבתי בנושא. יצא לי לחוות את מה שכתוב פה על בשרי, הייתי בטוח לגמרי שאני מקבל ואוהב את עצמי בדיוק כפי שאני.. ביאס אותי לגלות אחרת. מצד שני, זה פתח מסע מופלא אחר. :) ממליץ לך בחום רב לקנות את הספר, לי אישית הוא עזר פלאים. ב-
, יוסי :)

born2b

New member
איך יוצאים? למה להכנס בכלל? ../images/Emo98.gif

היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו? תראי זה לא אישי כלפייך, ככה הוא, זה ממש לא קשור אלייך ואין לך יותר מדי מה לעשות. השאלה האמיתית פה היא האם בסיכומו של דבר (שהרי בטוח שהיו לו גם דברים חיוביים מבחינתך ולא רק שליליים) הקשר הזה הועיל לך או הזיק לך, ומה בדיוק השתנה מאז שהחלטת שהקשר הזה לא טוב לך? fool me once, shame an you
fool me twice, shame on me

יקירי....../images/Emo105.gif../images/Emo28.gif../images/Emo19.gif

קודם כל תודה על תשומת הלב, ועל האווירה המעודדת.......
ואולי כמה פרטים: אני מתגוררת בלונדון כרגע - למטרת מחקר. הגעתי לפני כשנה וחצי עם בני, שעכשיו הוא בן 6. המעבר אל העיר הגדולה מתל-אביב היה מאד קשה מהמון בחינות - כלכלית, חברתית, משפחה, אהבה. ד' נכנס לחיינו (שלי ושל בני) בסערה, ופתאום בבת אחת היה לנו כל מה שרצינו: אהבה, איש אכפתי, תשומת לב, יציאות בערבים, טיולים, ארוחות ערב. ודווקא מכיוון שהכל היה כל כך אינטנסיבי ואינטימי, כל מי שסביבו - ילדים הורים ואפילו גרושתו - הזדעקו לקרוא חמס, ולנסות ולסלק את ה"אישה" הזו שפלשה להם לטריטוריה, ולקחה את האבא שתמיד זמין ותמיד יעשה הכל בשביל כולם......... וזה כמובן היה קל: שהרי אני שונה, ולא גרה בשכונה ה"נכונה", ולא מדברת במבטא ה"נכון" ועוד כמה "פנינים" כאלו.... מה שהיה נורא בעיני (בדיוק כמו שהיה כל כך נפלא בעיני) - זו הדבקות שלו והמחוייבות שלו למשפחה. ברגע שהם התחילו לצייץ נגדי - הוא פשוט לקח את הצד שלהם, באופן ברור. מה שאומר למשל, שבהחלט יכולה להיות אפשרות, שהוא למד משהו ומאד סבל בחודשים האחרונים מן הפרידה הזו בעצמו, והוא יהיה מוכן לקחת יותר סיכון על עצמו, כדי לשכנע את הסובבבים אותו שאין שום סיבה אמיתית לחרוד מנוכחותי, ובעצם, הוא לא הולך להיעלם, או ל"בגוד" בהם........ מקווה שהבהרתי את עצמי יותר טוב. ועדיןן מוכנה להקשיב ולראות אם זה באמת מקרה של הטעייה עצמית, וחוסר יכולת לאהוב את עצמי, כראוי....
ותודה לכולכם - חיממתם את ליבי! פ. פונג

המממ זה כבר נשמע אחרת ../images/Emo13.gif

אבל את זה את יכולה לברר טלפונית (בלי להיפגש). לא? לשאול אותו האם הוא מציב את משפחתו לפנייך, או שהוא מוכן לדף חדש?

נראה לך שהחיים עובדים בנוסחאות

פשוטות כל כך של כן או לא?
אני כרגע בתחושה שאני צריכה לברר מה הסרט שלו, מה הוא רואה או חושב על מה שהיה, אם יהיה וכו', לפני שאני מבקשת ממנו תשובות נחרצות, לא כן?... ושוב תודה על התשומי...

../images/Emo6.gif אהבתי את הנושא שלך ..

"נראה לך שהחיים עובדים בנוסחאות " המממ אני נמצאת בפורום ארבע ההסכמות נכון ?
אחת מההסכמות היא לא להניח הנחות = לא לנסות לפרש מה השני חש ומרגיש חושב. אז מה הדרך הקצרה לדעת ? לשאול אז עכשיו תגידי לי את זה פשוט או לא ? ואת האנרגיה שבך "שאת צריכה לברר מה הסרט שלו" תפני אותה כלפי עצמך. ואל תניחי לרגע הנחה שאני יודעת על מה שאני מדברת

keoser

New member
אני יודע איך אני מפרש את מה שאת

אומרת :) "ואת האנרגיה שבך "שאת צריכה לברר מה הסרט שלו" תפני אותה כלפי עצמך." תגלי מה הסרט שלך לפני שאת הולכת בכלל לסרט שלו :) כשחשבתי מה אני רוצה מבחורה מסויימת לפני כמה חודשים, אמרתי "קודם אני אברר עם עצמי! אח"כ אני אלך אליה". לקח לי חודש לברר. הגעתי למסקנה שלא יהיה לי טוב איתה כי היא תפגע בי וכדאי לי לחכות.

נכון , לזה התכוונתי ..

ראיתי יום אחד בלילה שידור-חוזר של ד"ר פיל, אני לא עוקבת אחרי התוכנית אבל באותו הלילה לא יכולתי להרדם אז הסתכלתי. מאוד נהנתי מהשקפת החיים שלו ובאותו הלילה דיברו על "מערכות יחסים" והוא אמר משהו שנשאר לי במודעות - הוא אמר : "מערכת היחסים הכי משמעותית לאורך החיים היא מערכת היחסים שלך עם עצמך". תמיד טוב לברר עם עצמך, ולחיות עם עצמך בשלום

keoser

New member
../images/Emo45.gif :)

אהבתי :) משפט שאני אלך איתו הלאה כנראה :)

חה חה חה ../images/Emo45.gif מצחיק ../images/Emo13.gif

באמת פיתחתי דימוי מסויים לפי ההודעה הראשונה, ואז כתבת עוד הודעות ששינו את הדימוי שהיה לי
קטעים איתי

keoser

New member
~ שומר על זכות השתיקה ~

התחלתי לכתוב, ואז הבנתי שאני עלול לחדיר אמונות פה. אז אני שותק :) בכל מקרה, אני ממליץ לשבת ולחשוב מאיפה האהבה שלך כלפיו נובעת. ותעדכני אותי, אשמח לדעת! :)

למעלה