הצלחתי

• פותח הנושא uriw
  • פורסם בתאריך

uriw

New member
הצלחתי ../images/Emo45.gif

אחרי עשרה ימים של ניסיונות כושלים, סוף סוף הצלחתי. היו לי אפילו שני חלומות צלולים וגם בונוס - התעוררות כוזבת. חלום 1 - הייתי בחדר של אח שלי וראיתי בטלוויזיה כמה חברים שלי, ואז הסתכלתי על איזה ספר והשם שלו היה "מיץ פז", הסתכלתי עוד פעם ואז השם שלו השתנה למשהו אחר. הבנתי שאני בחלום צלול. ונורא התרגשתי בחלום. ישר ניסיתי לעוף. בפעם הראשונה לא הצלחתי ובשניה כן, וישר קפצתי מהקומה למעלה למטה ואז הכל נהיה שחור והספקתי לשמוע את אבא שלי צועק "אורי ???" חלום 2 - הייתי במקום מאוד מוכר ואז ניזכרתי שזה חלום שהיה לי יותר מוקדם בלילה, אז הלכתי לאיזה מישהי ואמרתי לה שאנחנו בחלום אז היא אמרה שהיא תאמין רק עם אני יהפוך את הכל לשחור לבן. ניסיתי, בפעם הראשונה הצבע רק דהה ובפעם השניה הוא הפך לשחור לבן, ואז התעוררתי כשהיתעוררתי ראיתי את כל החדר שלי שבור, הכל היה על הרצפה, ומשום מה זה היה נראה לי נורמאלי אז התחלתי לסדר את החדר. ואז התעוררתי עוד פעם.
- כל פעם שקמים לעשות ישר בדיקת מציאות פשוט אמרתי לעצמי "אני הולך לישון, כשאני ישן יהיה לי חלום צלול, כשאני יקום אני יזכור את מה שחלמתי" זה עבד פעמיים מתוך שלוש הפעמים שניסיתי את זה הלילה, וגם זכרתי עוד מלא חלומות אחרים (חמש במספר).
יום טוב ולילה צלול לכולכם

KEiN

New member
NICE ../images/Emo70.gif

חלומות קצרים- אבל סחטיין! פעם באה תנסה יותר לייצב את החלום שלך- על ידיי תרגילים כמו שפשוף ידיים או שתתרכז באיזה עצם בחלום עד שהוא יתבהר לך- ורק אז כל מיני טריקים ותעלולים שובבים שכאלה.
ליל"צ

fcfighter

New member
איזה כיף לך!

בפעם הבאה אל תתאמץ יותר מידיי פשוט תזרום עם החלום ותעשה טכניקות כדי להישאר צלול. אל תטעה, עכשיו תשקיע מה שהקעת עד עכשיו 2x , אני נפלתי כאן כשהתחלתי לחפף אחרי בחצלול הראשון שלי...

LucidGuess

New member
שוב אתה חוזר על אותן טעויות ....

פשוט חבל שאתה חוזר על טעויות של אחרים במקום לנסות ללמוד מהנסיון שלהם.... כבר אמרנו ( אני לפחות... ) שבחלומות הצלולים הראשונים שלך, כדי להאריך אותם הרבה יותר, רצוי מאד קודם כל להרגע, לייצב את החלום בעזרת סידרה של תרגילי צלילות כמו שיפשוף ידיים, "הגבר צלילות!!", התרכזות כל כמה שניות בחפץ אחר, שטיפת פנים במים קרים וכו´... קודם כל לייצב את החלום ולהגביר את הצלילות, אחרי שסיימת עם תרגילי הצלילות לך בנחת במקום בו אתה נמצא, תהנה לך מהנוף, תיכנס לבתים וסרוק את החדרים והמגירות והארונות, נסה לאכול ולשתות, דבר עם אנשים ודמויות, הבט על עצמך במראה, מדיי פעם עצור שוב ובצע עוד כמה תרגילים להגברת הצלילות.... ככה תוכל להישאר הרבה יותר זמן בחלום הצלול! וזה לא פחות כיף מלעוף לדעתי! זה ממש כמו לטייל בחו"ל! או בתוך אגדה קסומה! לעומת זאת עשית את כל מה שצריך כדי להתעורר! נורא התרגשת ולא עשית כלום כדי לנסות להרגע, מיד ניסית לעוף ( טעות! טעות! טעות!! ) , ניסית לשנות את הרקע של החלום, ולא עשית בדיקות מציאות כשחשבת שהתעוררת! בקיצור עשית שטויות! ממש חבל, אנשים תילמדו כבר יא טירונים שכמותכם!! כמה פעמים כבר דיברנו על זה? מה אתם קשיי קליטה או מה?? Lucid

uriw

New member
בקשת מחילה

סליחה אני מבטיח לך שאני אנסה לא לחזור על הטעויות שעשיתי (מודה באשמה), מה לעשות, חלום צלול ראשון, מותר קצת להתרגש.
הערה - עברו עשרה ימים בדיוק מאז ששמעתי בפעם הראשונה על חלומות צלולים לכן זה שתקרא לי "טירון" לא יעליב אותי כל כך.

למעלה