הצלחתי להכנס!!!!!!!

טרהקוטה

New member
הצלחתי להכנס!!!!!!!

תפוז התעלל בי לאחרונה, עם שלל דרישות להחליף סיסמאות ועדכונים ועניינים עד שנקעה נפשי והפסקתי לנסות, אבל הגעגועים משכו אותי חזרה, ועמדתי בדרישות הסף הדרושות כדי להכניס הודעה לפורום (!!).
אז- מניינים?!
ספרו תכף ומיד מה אתן תופרות. עוד מעט פסח, בהחלט יש לי ציפיות.

טרהקוטה

New member
אז מה אנחנו תופרים?

אני לאחרונה תופרת המון. ממש ממש בכל רגע פנוי, אבל כרגע לא בגדים (למרות שיש לי ערימה של בדים שמציצים אלי בתקווה בכל פעם שאני פותחת את הארון). הקווילט שלי מתקדם בצעדי ענק, הור כבר בשלב שנהיה כבד להעביר אותו למכונה (מתה על השלב הזה). במקביל, אני תופרת מה שאני קוראת לו "פתרונות אחסון"- שילוב בין משהו שעונה על צורך, לבין אביזר אופנתי מדליק (העמימות במתכוון...). אחרי שייצרתי לעצמי כמה כאלה, אני תופרת כמה כמתנות, כי נוצרה סביב זה התלהבות היסטרית, ואני מאוד מקפידה לא להוציא מתחת ידי שניים כאלה זהים.

אז אביב, יצירה, התחדשות, התלהבות.
ואצלכן?

שש שבע

New member
פתרונות איחסון, גם אני רוצה, גם אני רוצה, תראי תמונות

יהיה נהדר להגכין כמה מתנות לאנשים הקרובים לי שגרים בקופסאות גפרורים.

טרהקוטה

New member
לא כאלה,
זה פתרונות אחסון ניידים...

במסגרת העבודה אני מסתובבת הרבה ורחוק. ואני צריכה איתי סלולרי, ואיזה עט, ומפתחות, וכל מיני "קטנים" כאלה. ואין לי כיסים (האחיות והרופאים פשוט זורקים הכל לכיס של החלוק) , ואני מסרבת נמרצות להסתובב עם פאוץ', כי זה מדרון חלקלק ומלסתובב עם פאוץ' בפרהסיה קצרה הדרך לנעלי קרוקס וטרנינג של אדידס. אז חשבתי על פתרונות שגם פרקטיים להפליא, וגם מדליקים וממש אביזר אופנתי, עד כדי כך שכולם התחילו לבקש ממני להכין להם גם...
וסליחה, למנהלת אין פטור מלענות על השאלון!

שש שבע

New member
יש שאלון? אני בעיקר תופרתשמלות כלה, פסח בפתח

ואחריו ספירת העומר אז לא מתחתנים בספירת העומר, אז מי שמתארס בזמנים האלה, מנסה לדחוס גם חתונה, ואנחנו נכנסים לתקופה לחוצה,בערך בשבוע שלפני פסח אחרי שמסרנו את כל השמלות , אז מתפנה לבית, ולי, אני תופרת יום לפני החג במקרה הטוב.

אני לא מוצאת זמן לתפור

אבל לפחות גייסתי אתמול את בעלי לסדר לי את פינת התפירה, כלומר לתלות מדפים וכדו'... :)

טרהקוטה

New member
אוי זה קטע נורא כייפי,

הסידור של הפינה... לפי מה שלמדתי לראות אצלך, לא יהיה לך זמן לתפור עד שעתיים לפני פסח, ואז תתיישבי ליד המכונה ותתקתקי בגדים לכולם ולעצמך.

, הלוואי, אבל נראה לי שכבר הזדקנתי

בסה"כ אני מסודרת עכשיו עם בגדים כי אחיין שלי התחתן בסוף הקיץ, אז לבנות יש בגדים מאז, ולעצמי תפרתי משהו לפני חודשיים, אם יהיה לי זמן, זה יהיה דווקא סט ליום חול לכל הילדים

למעלה