הצלחות ! ! !

הצלחות ! ! ! ../images/Emo42.gif

שתפו כאן בדברים שהצלחתם להגשים לאחרונה או בעבר היותר רחוק
פה משתפים רק בהצלחות, בלי שיפוט. זה המקום שלנו לבטא את היכולת שלנו להגיע להצלחות ושינויים

הצלחות שהשגתי לאחרונה

* מאד השתפרתי בלחימה! (אני לומדת כידוע קונג-פו). אתמול עשיתי קרב עם המורה שלי וממש השתפרתי! איזה כיף!!!!! השתפרתי לא רק בקרב אלא גם בעוצמת החבטות שלי, בכושר הגופני ועוד. * הגעתי למקום שאני רוצה לתת לאנשים בעזרת הידע וכישורי ההדרכה שלי, ופתחתי כמה קבוצות עבודה, ואני מכירה יותר ויותר בערך של מה שאני נותנת. זהו לכרגע...

natalynataly

New member
הצלחות.... יש כל כך הרבה....

אני חושבת שההצלחה ההכי גדולה שלי , זה להביט על עצמי כעל סיפור של הצלחה!!!
וברגע שהיחס אל עצמי משתנה, גם הכל הופך להיות מוצלח יותר. אני מצליחה לחייך יותר! לשמוח יותר! להנות יותר מהכל! הופכת כל דבר בחיים שלי לסיפור של הצלחה, ונדמה שאני אפילו מצליחה!!!

blue flower

New member
היי מיכל, אפשר להצטרף?

מה שהצלחתי להגשים זה את היכולת ליהנות וגם להיות מאושרת וגם להרגיש וגם לשמוח וגם לאהוב את עצמי ולשים לב לדברים הקטנים שעושים כל כך טוב! וכל זה היה בהודו ועיקר בפונה.. (ועכשיו עם החזרה הביתה לארץ... עכשיו צריך למצוא את הכוח להתחיל מחדש.. אבל זה לשרשור אחר.. ושוב למצוא הנאות ושמחה וכייף)
דגנית

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ברוכה הבאה דגנית!

נהניתי מאד לקרוא מה שכתבת
שמחה בשמחתך
כל הכבוד על ההצלחות שיצרת

blue flower

New member
כן. לא לשקוע לתוך

ה'יאוש' הזה שקשור בחזרה לחיים האמיתיים לחיפוש עבודה, ומקום ולאן הלאה. והגעגוע לשם.. טוב, קצת עצוב לי בימים האחרונים אבל זה יעבור כשממש עצוב אני נזכרת וחווה שוב בדימיון את היופי, הכייף וכל הדברים המדהימים שחוויתי

tzurtzur

New member
היי דגנית../images/Emo24.gif

גם אני מאד אהבתי את מה שכתבת הזדהיתי וגם הבנתי שהגעתי לזה בלי לסוע לשם. המסע היה אל תוך עצמי ועכשיו אני נהנית מהתוצאות

blue flower

New member
לפני שנסעתי.. היתי במקום אחר לגמרי

והנסיעה שחררה אותי מסביבה לחוצה ולא נעימה ממקום שהיה לי רע בו גם בלי לסוע אפשר להיות מאושרים ואוהבים ומחייכים.. וכמו שהקלישאות אומרות המסע להודו, הוא המסע לתוך עצמי.. המון אהבה דגנית

משרדית

New member
שלום לכולם, גם אני רוצה לדבר על...

הצלחה/ות ובכן, הצלחתי (עדיין בחיתוליי, להתחיל ולעבוד כעצמאית), זה קשה עד אין סוף, ההתמודדות היומיומית, האחריות שלי, זה טוב! וגם, הצלחתי בחינוך הבן הקטן שלי- לא כל השנים ליקקנו דבש, היום בן 17, כל הטוב, והיקר יוצא ממנו. זה תענוג עילאי, לאחר הקושי היומיומי שחווינו עם קשיי הלימודים וכד'. כעת הוא פתאום עושה דברים שפשוט לא יאומן כי יסופר. וההוכחה, החיוך שלו ושלנו למעשים שלו. תענוג ! מציעה לכולם, לא ללחוץ על אף אחד, לא לשגע, לחיות את החיים, לעזור, לתמוך כמה שאפשר, בסוף הדבש ניגר!!! ואני, מה אומר, מחייכת מאוזן לאוזן. ביי מירי=משרדית=עזרה אישית למחפשי עבודה

מירי! איזה יופי ../images/Emo24.gif

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום
דבר שני, נהניתי לקרוא מה שכתבת! איזה עסק יש לך כעצמאית? רגע, אני אכנס לכרטיס האישי שלך. אולי זה רשום שם. וואלה זה רשום
חה חה
אני ניגשת לקרוא

משרדית

New member
תודה תודה, התמיכה הקטנה..

כאן, נותנת לי כח להמשיך ב"עצמאות". מאד קשה, עדיין לא מרוויחים כמה שרוצים, עובדים סביב לשעון, אבל הסיפוק גדול. אני מאושרת לעבוד מהבית, לעשות הכל על פי ולא על פי בוס כלשהו. תמיד ידעתי שיש לי יכולת. אבל האומץ, היכן היה האומץ. זה קשה, אבל, אני כבר שנה מפתחת את הפרויקט וזה מתקדם . לאט אבל, אולי בקרוב כשיהיה לי את אתר האינטרנט שלי. (כנראה בחודש הבא) אולי זה יפרוץ יותר. גם פיזרתי פליירים, אני רוצה להיות אופטימית. ביי לכולם/ן מירי

למעלה