הצלחה

ravehor

New member
הצלחה

למי שלא זוכר, כתבתי פה לפני כשבוע וחצי על בעיה עם עוגנים . אז שבוע וחצי לא יצא כלום חוץ מכמה חלומות פורים (אך רגילים) שגם בהם היו כמה חתולים אבל הכל היה רגיל. כבר לפני כיומיים הפסקתי לעסוק בזה כל כך הרבה, והיום בבוקר (אחרי 7 שעות שינה) פתאום זה הגיע
. בחלום היה אצלנו איזה נציג של איזו חברת פלאפון ששהותו התארכה לשעות הקטנות של הלילה, ואני הלכתי לי לחדר. כמו שאני עושה במציאות, כשהגעתי לחלון בחדר הסתכלתי החוצה לרחוב לראות אם יש שם כמה חתולים. כשהסתכלתי זה נראה לי מוזר, כי היו 2 איי תנועה.. אז המשכתי להסתכל ולהתבלבל כמה דקות עד שהסתובבתי והחלטתי לבדוק בשעון אם מדובר בחלום , ולהפתעתי כשניסיתי ללחוץ על הכפתור שמאיר הוא לא הגיב, והבנתי שאני בחלום . הייתי קצת 'מאובן' (בגלל השיתוק שינה וזה ) אבל השתחררתי מזה והלכתי לסלון . כשהגעתי הסתכלתי על התנור ואמרתי "הגבר צלילות!" וראיתי אחרי 2 שניות שזה נהיה חד יותר, אבל אחרי עוד כמה שניות זה חסר לקדמותו, כמו איזה זום של מצלמה כזה..(יש לציין שהכל בחושך כמעט מוחלט, מה שראיתי זה כמו שרואים בלילה, אבל בהחלט ראיתי דברים) אז החלטתי לעוף, דמיינתי שהידיים שלי הן כנפיים ענקיות (בניגוד לחצלולים הקודמים בהם דמיינתי שיש לי טילים ברגליים), ובלי בעיות עפתי, אבל לצערי , ולא שמתי לב לזה, לא הרגשתי כמעט כלום וגם לא שמעתי . אחרי כמה תעופות כאלה ראיתי כמה חתולים וליטפתי אותם, ואז יצאתי החוצה, שם פתאום היה אור יום , כנראה בוקר. הרחוב היה ריק ורציתי לבקר כמה חברים אז עפתי לכיוונם- ופתאום אני רואה שבסוף הרחוב יש מעקה כזה ומאחוריו נוף יפה שראיתי ליד הכותל בירושלים פעם, עם הרים וכאלה... אז עפתי לשם, ובאמצע התעופה איבדתי את הראייה ובכמה שניות הרגשתי את עצמי ישן במיטה והתעוררתי באמת. בסה''כ הצלילות הייתה באמצע כזה, כי מצד אחד כמה חושים לא היו במיטבם, אבל מצד שני הייתה לי יכולת די בסדר להחליט החלטות , כי הכנתי לי תכנית מה לעשות אם אני מגיע לחלום צלול, ובחלום עצמו החלטתי שאני לא רוצה לעשות כמה דברים, אז זה לא שהלכתי בדיוק נק' אחרי נק'. יש עצות איך אני עולה בצלילות? תודה על ההקשבה

makron2

New member
יפה מאוד

לפעמים ברגע שמפסיקים לנסות דברים קורים לבד. "'מאובן' (בגלל השיתוק שינה וזה )" - זה לא בגלל השיתוק אבל זה לא עקרוני,העיקר שהתגברת על זה. "עצות איך אני עולה בצלילות?" הגברות צלילות ע"י השיטות הרגילות,צלילות גבוהה מאוד לא תמיד תגרום לחלום איכותי יותר,אין להחליף צלילות בתבונה,לפי מה התאור הייתה לך צלילות(מודעות)ברמה דיי טובה. בקשר לשיטה בחלום זה נושא אחר,תלוי מה ניסית לבצע,עדיף לנסות משהו מסויים בהדרגתיות ולא ישר לנסות לבצע משהו בהינף יד(כמו קסם למשל).

ravehor

New member
לוקח לתשומת ליבי

אבל אגב, אני כן חושב שהמאובן זה בגלל שיתוק שינה, ראיתי שזה קורה להרבה אנשים ובמצבים של צלילות נמוכה. ולגבי השיטה אני מניח שכשאני פוקד על הגברת צלילות אני באמת אצפה לצלילות גבוהה יותר ומתמשכת

makron2

New member
בקשר לשיתוק

לפי מה שהבנתי היית כבר בתוך החלום שהדבר התרחש לכן זו אפשרות קלושה שמדובר בשיתוק,יותר סבירה האפשרות שמדובר ברגע של צלילות מאוד נמוכה(כמו שציינת)שמתאפיינת לפעמים בחוסר יכולת לזוז,כמו הליכה מתחת למים. "אני מניח" - תמיד טוב להניח
,תן מבט באתר של אלון ברמן ההסברים שלו לגביי הגברות צלילות דיי ממצים http://planet.nana.co.il/lucidity/

למעלה