הצלחה!!!!!!!!! wbtb!!!!

elronx

New member
הצלחה!!!!!!!!! wbtb!!!!

עשיתי שיטת wbtb וכשהשעון צלצל הוא העיר אותי רק אחרי שעה בערך ממה שהוא היה צריך אבל ישר כיביתי אותו וחזרתי לישון וברגע שכיביתי אותו מצאתי את עצמי בתוך חדר והכל שוך מעורפל וישר ידעתי שאני בחלום בצלילות נמוכה ראיתי כל מני תמונות מהירות כמו שרואים כאילו בסרטי אימה למיניהם... בכל מקרה עשיתי בדיקת מציאות וזה אישר את מה שחשבתי עכשיו אני ניסיתי הגברת צלילות עם השיפשוף ידיים וזה לא עבד מי יודע מה אז עשיתי בכל הכוח שלי ובמשך איזה 20 שניות ופתאום הכל נהיה בהיר התזוזה שלי הייתה קלה ונוחה והכל היה פשוט מדהים באתי לצאת מהדלת ואמרתי לעצמי -רגע למה לצאת מהדלת? כשאפשר לצאת מהחלון?- ישר בלי היסוס רצתי קפצתי על הטלויזיה ומשום מה הייתי קל כנוצה והייתי יחף וממש הרגשתי את כל האבק וכל החלקים שהיו שם נוגעים ברגלים שלי ופשוט קפצתי לעדן החלון ומשם נתתי קפיצה בכל הכוח וצעקתי -אני!,יכול!,לעווווווווווווווווווף!!!!!!!!!!,- פתאום טסתי כמו טיל ששוגר במהירות עצומה (למרות שזה הרגיש שעפתי מלא בעצם עפתי רק איזה 100 מטר...) ועכשיו הייתי במן פארק כזה שם ריחפתי איזה משהו כמו חצי שעה -הייתי שם סתופר כדי לדעת כמה זה אבל כמו שידוע לכם הזמנים לא משתנים בצורה הכי הגיונית חח- עכשיו נכנסתי לתוך מן בנין (אני לא יודע למה אני מניח שהרגשתי משיכה ל "תסריט" של החלום...) והיו שם מלא כוסיות ובכל אחת נגעתי עם ה שלומקול ואז הגעתי לאיזו אחת שעליה -סיימתי את העבודה אם אתם מבינים-. ווהתחלתי להתעורר אבל עצרתי את ההתעוררות וחזרתי לחלום ומעולם לא הצלחתי לעשות את זה! אחרי סקס! בכל מקרה היו לי ברשימה שלפני השינה רק שני דברים 1. לעוף 2. להסתכל לשמים (קראתי שזה נוף מדהים ויצאתי מהבינין והסתכלתי לשמים ומעולם לא ראיתי משהו כזה מדהים!!! השמים היו בגוון של כחול בהיר וחד מאוד ובצד ימין היה אפור כאילו נער מהשמים סערה שמדהימה ביופיה! אני רוצה גם לציין שכל פעם שניסיתי לדמיין טילים ברגליים זה עבד אבל תמיד זה הוביל אותי לדמין תיק סילון רגיל שדיי ביאס... בכל מקרה התחיל אחרי שעה לשעמם לי מהטיסה אז דמיינתי שאני ספיידרמן ואני יכול לירות קורים וזה עבד! יריתי קור על איזה עץ במשך כמה דקות אבל זהה גם היה קצת משעמם אז ניסיתי לדמיין סביבה קצת יותר מהדגרת והבנתי שהמוח תמיד יתעתע בך וברגע שאני ידמיין קרוב לוודאי שמה שאני ידמיין יופיע מאוחרי ולא מלפני אז מצאתי שיטה שאני חושב שצריך להכניס לאיזה ספר! פשוט במקום לעצום עינים ולדמיין (מה שהיה גורם לי להתעורר) פשוט כיסיתי את העיניים עם הזרועות של הידיים וזה עבד!!!! מולי הופיעה העיר ניו יורק אבל לא כמו שקיוויתי חחח העיר הייתה בנויה כמו המשחק קומיקס של ספיידרמן ככה שהאפמפיר סטיט לא היה גבוה יותר מ 5 מטרים חחח אפילו ראיתי את האיקונים במשחק שמסמנים לך לאן ללכת ניסיתי לדמיין את העיר יותר גדולה והיא גדלה אבל רק באיזה מטר או שניים... אז בלי לשים ידיים על הפנים דמיינתי את הפארק ממקודם והוא הופיע מאחורי המשכתי לעוף טיפה והתחיל לשעמם לי אז ניזכרתי בדבר שהפשר לעשות וזה לאכול! אז הלכתי וחזרתי לבפנים ושוב פגשתי את אותה אחת ש-הייתי איתה ממקודם- והיא שכבה על הספה על הבטן והתחת שלה היה מדהים! לא יכולתי להתאפק אז... ואחרי זה התעוררתי.... החלום היה משהו כמו שעה-שעתיים אני מניח אבל שהוא היה רק איזה 40 דקות...(במציאות) בכל מקרה היה מוצלח והיו לי הרבה חלומות צלולים אבל בזה ממשתי את הפוטנציל הטמון בו... ופעם הבאה אני ידמיין שכל האנשים בעולם הם גברים ככה שאני לא ייתחרמן חחח אני גם כל כמה דקות עשיתי בדיקת מציאות והגברת צלילות למרות שלא הייתי צריך... וגם הרבה פעמים עצמתי עיניים אבל לא התעוררתי והצלילות פשוט קטנה לבינונית ופשוט עשיתי הגברת צלילות והיא חזרה לרגילה בכלמקרה ברשימה שלי היו שני דברים שנחשבים לקשימה של הקלים אבל אם חושבים על זה גם עשיתי את הדבר שנחשב להכי קשה.. (סקס) ויש לי שאלה אליכם השיטה שמדמיינים "מדריך אישי" שיופיע בחלום זה עובד למישהו?

makron2

New member
יפה מאוד...

הייתי ממליץ לך לאמץ את השיטה שהשתמשת בה ולהתמיד,זה בערך כמו שיטת הטיימר. נשמע כאילו הייתה לך אחלה חופשה
,אני נוטה קצת לצנזורה עצמית ומשמיט את הקטעים העדינים.
"והתחלתי להתעורר אבל עצרתי את ההתעוררות וחזרתי לחלום" - יפה,גם אם אתה מתעורר השתדל לא לזוז ותנסה לחזור שוב לחצלל. "תיק סילון רגיל שדיי ביאס.." - למה מבאס,זה אותו רעיון בערך. - תנסה אולי לקפוץ לגובהה ותוך כדיי כך תחשוב שהרגליים שלך כמו של רובוטריק ותהפוך אותם לרגליי סילון. - בסופו של דבר זה רק "כלי". "דמיינתי שאני ספיידרמן ואני יכול לירות קורים וזה עבד!" - גם אני עשיתי את זה כמה פעמים,אבל אצלי אני צריך למשוך את הקורים כדיי להמשיך וזה קצת מסורבל ומעצבן. "ברגע שאני ידמיין קרוב לוודאי שמה שאני ידמיין יופיע מאחורי ולא מלפני" - נכון מאוד כמו להסתובב לאחור או שיטת הדלת,רעיון טוב להשתמש גם בכפות היידים. "ופעם הבאה אני ידמיין שכל האנשים בעולם הם גברים" - אני בספק אם תצליח
"כל כמה דקות עשיתי בדיקת מציאות" - יפה מאוד תמשיך כך. "עשיתי את הדבר שנחשב להכי קשה." - הייתי משנה את הדירוג,כי הגבול הוא הדמיון. "מדריך אישי" שיופיע בחלום זה עובד למישהו? - אם תאמין שיש יתרון ב"מדריך" זה יעזור,אנני חושב שאת ה"הדרכה" אנחנו מקבלים גם ככה.

elronx

New member
במדריך אישיאני מתכוון

שהוא יעזור בכך שכשהו יופיע בחלום זה יעזור לי להפוך לצלול

makron2

New member
אפשר לנסות...

פעם היה לי משהו דומה,בחלום רגיל ביקשתי ממישהו לעזור לי בחלומות צלולים,הוא עשה משהו אבל אני בספק אם זה עזר.

למעלה