הצלחה מסחררת לקמפיין של פוקס

הצלחה מסחררת לקמפיין של פוקס

היום התפרסם שג´ינס פוקס מכרו 70,000 ג´ינסים כתוצאה מהקמפיין! ולמה אני מציין זאת: 1. כדאי שכולנו נבין באיזו חברה אנחנו חיים. אם ננפץ את המראה הענקית המוצבת מולנו, הבעיה לא תיפתר. 2. זאת הסיבה שאני טוען לאורך כל הדרך, המאבק הציבורי חייב להתנהל כנגד מי שמשדר את הפרסומת, כלומר ערוץ 2. מאבק בפוקס או במשרד הפרסום רק משרת את האינטרס שלהם (עוד חשיפה), ובכל מקרה מאבק כזה יטפל במקרה הטוב בסימפטום (הפרסומת הספציפית) ולא בבעיה הכללית של השידורים מעודדי האלימות בתקשורת (ולא מדובר רק בפרסומות!). 3. זה רק צריך לחזק ולדרבן אותנו להמשיך במאבק. אם נעצור בנקודה הזאת אנחנו ניסוג לאחור. להזכירכם/ן - היום, יום ששי כולנו מחרימים את שידורי הערוץ השני. ואנא - מי שטרם חתמ/ה על העצומה, אנא עשו זאת. אנא בקשו מכל מי שאתם מכירים לעשות זאת. אנחנו זקוקים לכל קול. היום התקשרו אלי מ"ידיעות אחרונות" והשאלה הראשונה ששאלו היא כמה חתמו על העצומה? עניתי שמספר אלפים חתמו, ותשובתו הייתה "כשיהיו לך 10,000 חתימות תחזור אלי". כך עובדת העיתונות ! אם קבוצה קטנה בלבד תלחם, זה לא יעניין אף אחד. את העיתונות לא מעניין האם המאבק צודק ונכון, אלא מה הרייטינג של המאבק. 10,000 חתימות = כוח רב. ברור להם שכל חתימה מייצגת לפחות עוד 100 אנשים שפשוט לא נחשפו לעניין.

tookmy

New member
אני מכירה כמה אנשים שלא גולשים או

שאין להם דוא"ל וכשסיפרתי להם, חלקם ראו את הפירסומת והיו מזועזעים, הם הסכימו למאבק ולהחרים היום את ערוץ 2. בנוסף, חתמתי בשמם וברשותם על העצומה ובשורה של אימייל כתבתי "אין". אני מציעה לכל מי שגולשת כאן לעשות כמוני, אם יש אנשים שסיפרה להם על המאבק והסכימו אבל אין להם גישה או שלא יקדישו את הזמן לעניין- לבקש ולחתום בשמם, וכך להגדיל את הריייטינג שכל כך מבוקש על ידי ידיעות אחרונות, העיתון של הפופוליזם במדינה.

תודה, רעיון נפלא אבל...

אבל עצומה ללא כל פרטים מזהים של החותמים היא עצומה לא אמינה. הרי כל אחד יכול לרשום כמה שמות שהוא רוצה. בעקבות הצעתך הוספנו שדה נוסף "פרטים מזהים" (שאינו שדה חובה). כל גולש/ת ללא תיבת אי.מייל, יכול/ה למלא בשדה האי.מייל "אין", ולהוסיף ב"פרטים מזהים" פרט מזהה כלשהו במקום (למשל: כתובת, או טלפון וכו´). תודה, אמיר.

peace and love

New member
כל הכבוד לכם (זאת סיסטה)!!!!!

לא הצלחתי להחליף שם משתמש וזה המחשב של אחותי, זה לא שאני בעילום שם או משהו ואני יכולה גם להוסיף פרטים מזהים. אני כמובן חתמתי על העצומה ואין לי גם שום בעיה לא להדליק היום טלויזיה בכלל. ממילא הטברנה לא מה שהיה פעם וגם פעם היא לא היתה משהו. והג´וקר גם לא. כחלק מתכנית שידורים (גלובלית כנראה) שמעלה על נס את הוולגריות והאלימות, כשאולי הסימפטום הבולט ביותר הוא התכנית "שמש", אין מה להתפלא שסוטה שמפשיט מריונטות וודו להנאתו, לקול גניחותיה הדוממות של יעל בר זוהר, הוא הדבר הכי מוכר ג´ינסים שיש. כמו שגנגסטרים שכותשים מכונית של אדם תמים זו פרסומת מעולה לביטוח, לא? בקיצור, לבי נשבר מהפרסומת הזו, שבה הגבר ה"קולי" להחריד מפיק את תענוגותיו על ידי הפשטת בובות בשיניו. זה גועל נפש והפעם, לא רק אני התרגזתי. אז יאללה. הפעם אני בעד מה שאומרים ברחוב (רק הפעם המושא שונה) "להכנס בהם"!

peace and love

New member
כן, בערוץ 2 יש "פרנס בטברנה"

אני התייחסתי לזה שבמיוחד ביום שישי אין לי בעיה לא רק שלא לראות ערוץ שני אלא לא לראות שום ערוץ שהוא ויפה שעה אחת קודם. אמנם צר לי על ערוצים 8 ו-23, אבל הם יהיו שם בשבילי גם מחר. אגב, בורות בענייני טברנות זה דבר מבורך.

חבל, את בהחלט מוזמנת לצפות... ../images/Emo24.gif

בערוצים 8 ו-23. שניהם ערוצים נפלאים !!! החרם הצרכני הוא אך ורק על ערוץ 2 !

peace and love

New member
אגב, תיאוריה מעניינת שנתקלתי בה

של חוקר בשם Gandy, אם אינני טועה, גורסת שהאדם בחברה הקפיטליסטית איבד את צלמו כאדם והפך לצרכן. שעות העבודה המפרכות והאובר שבבנק, מעודדים על ידי הכלכלה הקפיטליסטית כחלק מאובססיית הצריכה המניעה את התפתחות השוק, שהרי אם אדם X לא יוציא כסף, אנשים A.B.c לא ירוויחו ממנו. עכשיו החלק המעניין: גם כשאנחנו חוזרים הביתה לאחר יום מתיש בשירות הקפיטליזם, אנחנו ממשיכים לעבוד, הפעם מול הטלויזיה - בקליטה והפנמה של מסרים צרכניים, כדי שתהיה סיבה לקום בעוז לעבודה, שלרוב אינה שוס גדול. ומה מסתבר? ששידוך יותר מוצלח מצ´יפס, קולה והמבורגר זה בעצם מסרים מסחריים, מין ואלימות. ועם זה הפרסומאים מביאים לחם(ועוד מוצרים) הביתה.

הרשו לי להמליץ על ליל שישי של ערוץ

3. משפחת אובלונג - סדרה מצוירת מתוחכמת כמו משפ´ סימפסון ומלאת תעוזה כמו סאות´ פארק. של מי השורה הזאת בכלל - אחת התוכניות הכי מצחיקות בטלויזיה לדעתי. המופע של דרו קארי - סדרה חביבה רפואה שלמה - על מרפאה המתמקדת בכל נושאי הבריאות הרלוונטים לנשים. מומלץ. הבית הלבן - בשידורים חוזרים אמנם, אבל למי אכפת. הכי גאים שיש - סדרה מרתקת, מלאת תעוזה וכבונוס יש שם את שרון גלס המצוינת. מי צריך את ערוץ 2?

מירי,

New member
אלה שאין להם כבלים....

למשל נשים שלא יכולות להרשות למישפחתן את הכבלים?? טוב אבל הן גם לא מרשות לעצמן לקנות ב FOX ולא ממש פעילות במאבק הפימיניסטי - או כל מאבק אחר שאינו מאבק ההישרדות ....

אמיר.

New member
מכיוון שאין לי טלוזיה

אז אני רק יכול להסיק מה היתה הפרסומת.... (אלא אם מישהו יסביר לי)... על כל פנים - אני מזדהה בהחלט עם כל מגמה לבטל פרסומות פוגעות. ------- הערה.... גם לו היתה לי טלויזיה.. הרי לא הייתי פותח בליל שבת (המכונה בציבור ליל שישי). אם אתה רוצה שגם דתיים יצטרפו לחרם... נסה יום אחר...

הסיבה לבחירה ביום ששי הייתה

שיום ששי (ככל שידוע לי) הוא היום עם הרייטינג הגבוהה ביותר. לגבי ההסבר בנוגע לפרסומת, אתה מוזמן לקרוא בכתבה שכתבתי ואני משוכנע שתבין על מה מדובר.

אמיר.

New member
אין גבול...

כל יום אני המום מחדש... (ושמח שאין לי טלויזיה)... נראה שיש לעשות עבודה רצינית בקרב הציבור הכללי אם פרסומת כזו מדברת אליהם....

למה אתה שמח שאין לך טלוויזיה?

גם אם היתה לך והיית נתקל בפרסומת פוגעת או במשהו אחר שיש בו משום פגיעה, לא היתה צריכה להיות לך שום בעיה להעביר תחנה. לי יש טלוויזיה וממילא כל פעם שאני נתקל בפרסומת - אני לא מחכה לראות אם היא פוגעת או לא, אלא מעביר ישר לערוץ אחר כי אין לי סבלנות לראות פרסומות.

באמת ???????????

מבחינת הזמן והכסף - אלה לא נראים נימוקים רציניים (כנראה הוספת אותם רק כדי לא להישאר עם הנימוק היחיד של הערכים). (קיומה של טלוויזיה בבית איננו מביא אוטומטית לבזבוז זמן - אתה יכול להישאר אדון לזמנך גם כשיש טלוויזיה). (המחיר של הטלוויזיה ושל אגרת רשות השידור - גם הוא לא משהו רציני היום (ובמקרה שיש לך מצוקה אמיתית - אפשר להסתפק אפילו בכרטיס טלוויזיה למחשב). (בכל מקרה התמורה הכספית על טלוויזיה זולה - משתלמת, מבחינת יחס עלות-תועלת). הנימוק הבעייתי יותר הוא זה של הערכים (שאני חושב שהוא הנימוק האמיתי שלך). אבל, מה לא "ערכי" בטלוויזיה? איזה ערך יש באי-הימצאותה של טלוויזיה בבית? איזה ערך מנוגד לקיומה?

אמיר.

New member
ממש לא...

כהיתה לי טלויזיה גיליתי שאני מכור... (הכל יחסית)... אז חבל"ז. לא לכולנו יש את הכח לגבור על היצר... וכסף זה שיקול.. תתפלא. אבל אני מסכים שגם חינם לא הייתי לוקח מטעמים ערכיים. אבל האם לא נסחפנו בפורום זה ?

למעלה