הצלחה בעשייה

הצלחה בעשייה

בחיי היום יום הרבה פעמים לפני שאנו עושים משהו, אנו מדמיינים שאנו לא טובים בו או שלא נצליח בו. אז עכשיו ננסה לשנות את ההרגל הזה. הנחי את עצמך בכל מיני עשיות (להרים את יד ימין, לקפוץ קפיצה אחת באוויר, לעבור מעמידה לשכיבה, לעבור משכיבה לעמידה) כאשר לפני כל עשייה דמייני שאת מצליחה אותה. זה הרגל טוב שכדאי לרכוש – לפני כל עשייה לדמיין שאנו מצליחים לעשות אותה. אחרי כן את יכולה לדמיין שאת מצליחה לעשות משהו שאת ממש רוצה, ואז לגשת לעשות אותו.

כן, אבל לא קראתי אותו עדיין.

קניתי אותו כבר לפני הרבה שנים. אולי רק קראתי חלקים ממנו. אני לא זוכרת

עדיליי

New member
אני קניתי וקראתי את הספר הזה

ואיך שהגעתי אל הספר זה מוזר . לספר ?

עדיליי

New member
טוב , אז ככה :

נפגשתי עם חברות מהקורס ( אני עוברת קורס טיפול בבעלי חיים ) בעזריאלי . זו הייתה הפעם הראשונה שלי בעזריאלי . באיזה שהוא שלב הן נעלמו לי . הייתי בהתקף , אמרתי אני הולכת וחוזרת , חזרתי והן לא היו . חיפשתי אותן , ולא מצאתי . למצוא בעזראילי , זה יותר גרוע מלמצוא מחט בערמת שחת . אז בסוף התיאשתי ועליתי למעלה לגג . אני מתקרבת למעקה , ואני עם סחרחרות בגלל ההתקף , בואו רק נגיד שהיו לי מחשבות לא כל כך חיוביות בראש . אני מסתכלת למטה , הופ יותר סחרחורת , מסתכלת למעלה , לבניין הגבוה גבוה שליד , מקבלת יותר סחרחורת . ירדתי חזרה למטה , והתחלתי להסתובב , בלי להיות ממש מודעת למה שאני עושה , ובלי להתכוון לעשות משהו ספיצפי . נכנסתי לחנות ספרים , סתם כמובן . הופ , הולכת כזה ישר , מורידה את המבט לריצפה . לקח לי זמן מה להבין ולקלוט על מה הסתכלתי . כמובן - הספר ואז לקחתי , עיינתי , לא יכולתי לעזוב , שילמתי והספר שלי !

למעלה