הציפיה שהורגת

• פותח הנושא giros
  • פורסם בתאריך

giros

New member
הציפיה שהורגת

שלום לכולם,

אני ואשתי בשנות השלושים המוקדמות, ומנסים כבר בערך ארבע שנים להיכנס להריון.

לא אכנס לפרטים, אבל עברנו את כל הבדיקות המקובלות, 3 רופאים (ביניהם גם כאל שנחשבים ״תותחים״), עד שלפני חצי שנה בשעה טובה אחרי שלוש שנים ו-IVF נקלטנו סופסוף!

מיותר לציין באיזה אושר עילאי ואופוריה היינו, אושר ואופוריה שנמשכו בדיוק עד הסקירה השניה...
ואז שמענו שלוש מילים שאף פעם אתה לא רוצה
לשמוע... ״טוב, יש בעיה״

ככה התחילה סאגה של בירורים וריצות, עד שבסוף הגענו להחלטה. אין ברירה טובה, ומפסיקים את ההריון.

אחרי תקופת אבל (וזה ממש אבל אמיתי, תאמינו לי...), איכשהו אספנו את עצמנו וחזרנו לרופא... ושוב תקווה ושוב ציפייה ושוב החזרה (של מוקפאים), ושוב התהום של הידיעה שלא נקלט...

עכשיו אנחנו אחרי סבב נוסף, הזרקות, שאיבה והחזרה.

והמתח הורג.. אתה לא רוצה לחשוב על זה, כדי לא להתעסק בזה כל היום ו״לנחס״, אז אתה ״לא חושב״ על זה כל היום...
אתה מת לספר לכל העולם, אבל אתה לא רוצה שכולם ״יהיו לך בתחתונים״ וישאלו: ״מה קורה״ ו-״נו מתי הבדיקה״ ו-״איך היה״ אז אתה מספר להם בלב, בדמיון, שואב כוחות ממקומות שלא ידעת שקיימים...

ועכשיו לך תתענה עוד X ימים עד הבדיקה...

וכל זה מתגמד לעומת מה שאתה יודע שאשתך עוברת... ואתה מתפוצץ מבפנים גם בשבילה....

ורק שיהיה חיובי.

בקיצור, מוקדש לכל הנשים והגברים, שמחכים ומצפים...
ורק שיהיה חיובי, ועד הסוף השמח

ענבל ח1

New member
כתבת נורא יפה. אשתך זכתה

אני מצטערת על האובדן שלכם.
גם אני ובעלי חווינו אובדן, אמנם בשלב הרבה יותר מוקדם אבל בכ"ז גם אובדן, וגם לאחר לא מעט טיפולים ותלאות. אני מזדהה מאוד עם מה שאתה כותב ויודעת שבעלי מרגיש בדיוק כמוך. לגבי הכל. הציפיה, התקווה, הרצון לספר לכולם ומצד שני הריסון העצמי.
מחזקת אותך ואת אשתך. לפחות עכשיו אתם יודעים בוודאות שאתם מסוגלים להכנס להריון ועכשיו התקווה היא שזה יגיע שוב כמה שיותר מהר והפעם תקין ועד הסוף הטוב.
אני עכשיו גם בסבב ראשון אחרי ההפלה. מתפללת לטוב, עבורי ועבור כולנו פה.
&nbsp

מצטערת מאוד לשמוע על האובדן שלכם

לא עברתי בעצמי, אבל יודעת שזה אבל לכל דבר...
אני שמחה שהצלחתם לאסוף את עצמכם להמשיך בטיפול ומאחלת לכם מכל הלב שבקרוב תיקלטו שוב להריון תקין ומשעמם מאוד.
כתבת מאוד יפה וכמו שענבל רשמה, אשתך זכתה בבעל תומך ומקסים.
הלוואי ובקרוב תחבקו ילד מתוק ובריא

בהצלחה!

orile32

New member
מצטערת לשמוע על מה שעברתם

מקווה שההריון התקין ממש כאן מעבר לפינה.
שולחת לכם חיבוק חם

talias5

New member
וואו

כלכך מרגש אני מזדהה עם אישתך גם אני אחרי שנתיים של טיפולים נינסתי להריון ובשבוע 14 הפסקתי את ההריון בגלל בדיקת שקיפות עורפית לא תקינה ואז עם מאמץ רב שוב חזרתי לטיפולים החזרתי מוקפאים ואז שוב תשובה חיובית והשימחה עד השמיים ואז הבטא התחילה לרדת ושוב עצב גדול קשה מאוד קשה אבל צריך להיות אופטימיים בסוף ניצחק על הכול עם תינוקות מתוקים בין הידיים

טוליתי

New member
היטבת לכתוב ולהבהיר את מה שעובר עלינו

צר לי על ההריון שהופסק
.
מאחלת לכם תשובה חיובית והריון תקין שיסתיים בידיים מלאות.

spirt20

New member
אתה כל כך מדהים

והמתנה שלכם תגיע בקרוב, כי פרי אהבה כמו שלכם משתוקק להגיע לעולם.. כל כך ריגשת אנשים כמוך בהחלט הופכים את העולם ליותר טוב. אתם אנשים טובים, חזקים, אוהבים וחזקים והטוב ביותר עוד יקרה לכם. תחזיקו מעמד ובה הטיפול הבא יהיה המנצח, תמשיכו לאהוב... שולחת נשיקות ומתפללת

Clair24

New member
מקסים

כתבת כל כך יפה. מרגש ונוגע ללב. מאחלת לכם שהימים המותחים יעברו מהר ושהתשובה תהיה חיובית עם כל האושר והאופוריה, ושתמשיכו להריון עגול בריא ומשעמם.

למעלה