הצימר

הצימר../images/Emo42.gif

כבר מזה זמן שאנחנו מתכננים לצאת לצימר טוב בצפון.קצת לנוח,להתאורר מהחיים ובעיקר-לטעון סוללות מחדש. הוא לקח על עצמו את האירגון ויומיים לפני הוא הודיע לי "תארזי...אנחנו מצפינים לגליל". לאחר נסיעה של שעתיים הגענו לשם-מצפה של אנשים בסגנון ה"ניו-אייג´"-רגועים כאלו....בריאים... דרך עפר הובילה אותנו לצימר-ביקתת עץ בסגנון שוויצרי על צלע הר-כאשר ממול נפרש נוף עוצר נשימה. בעלת הצימר-אישה כבת ארבעים-נאה ובשלה-הובילה אותנו אל החדר ובטאקט עזבה אותנו לנפשנו. עוד לא הספקתי להניח את התיק וכבר אני מרגישה אותו מתקרב אלי,מחבק אותי ונצמד אל ישבני. אני מרגישה את האיבר שלו-שמבהלך על הנסיעה היה מלוטף ומגורה על ידי פורץ מבעד לג´ינס שלו ורוצה אלי. אני מתחכחת בו,מרגישה את ידיו מבעד לחולצה שלי,לוטפות צמד פטמות ורודות.הנשימה כבדה,הפה יבש...אני מסתובבת אליו. במיומנות השמורה רק לשועלים מנוסים שכמותו הוא מפשיל את בגדי ואני נותרת ערומה מולו. ביד רועדת אני פורמת כפתור אחר כפתור,נאבקת בג´ינס ומנצחת. הוא עומד מולי...(כן...עומד...תרתי משמע) זקוף וגאה. לשונות מתערבבים,ידים חוקרות,איך חשקתי בו בנסיעה הזאת. עכשיו הוא שלי ואני מתנפלת עליו בתאווה. מלקקת אוזן,ידיים,חזה...אט אט אני יורדת אל עבר התורן המצדיע לי,מכניסה את כולו לפי,שפתי נסגרות עליו בעדינות נחושה. הוא מזיז את הישבן שלו קדימה ואחורה,נכנס ויוצא,נכנס ויוצא... בבת אחת הוא משכיב אותי על המיטה,רגלי פשוקות אליו,כל כולי רטובה ורוצה אותו. הוא מחיך אלי בשובבות...."סבלנות ג´ינג´ית" הוא אומר לי. לאט לאט הוא מוצץ את בהונות רגלי כאשר בו בעת ידיו עולות מעלה,לוטפות ומעסות דגדגן היסטרי.אני חשה כיצד עולים הזרמים בכל גופי כאשר אני גומרת לו על האצבע,גומרת אך לא נרגעת..רק רוצה אותו עוד ועוד. "תסתכלי על הנוף" הוא אומר לי כשהוא מסובב אותי לעבר החלון....אנחנו מתקרבים לחלון ענק שמשקיף על כל העולם. הוא מקרב אותי לחלון,גופי החם נצמד לזגוגית הקרירה כאשר הוא חודר אלי בעוצמה. ידיו מלטפות את שדי ואני מעבירה אצבע על הדגדגן,פוגשת אותו עם כל מגע...אלוהים אדירים...הנה אני גומרת שוב...רגלי כושלות מעט מעונג וחולשה נעימה פושטת באברי. הוא ממשיך לחדור אלי. רגועה אני מתפנה להביט בנוף. אל מול החלון ראינו אותה-בעלת הצימר-בדשא על הנדנדה-שמלתה הלבנה מופשלת מעט....מאוננת. "ראתה אותנו כל הזמן הממזרה" אני חושבת ומופתעת מעצם העובדה שזה לא ממש מפריע לי....אני מסתכלת עליו-הוא תופס במתני ונצמד. הוא מסתכל עליה...ראה אותה לפני מסתבר. פתאום היא קמה ומתקרבת לעברנו.שום היסוס אין בה-ובבטחון של אישה שיודעת דבר או שניים בחיים הוא פותחת את החלון ונכנסת לחדר. אנחנו שלושה עכשיו. הוא יוצא ממני-עדיין זקור ונשכב על המיטה,אני חוזרת לטעום אותו,את כל כולו כאשר לפתע לשון מפתיעה חודרת אלי. אצבע עדינה לוחצת על הדגדגן ומלטפת אותו. מופתעת מעט אני מסתכלת לאחור. המממ...נעים לי המגע שלה. הוא עוד בפי כשהיא מתישבת עליו. לשוני פוגשת אותו ואותה...טועמת אישה לראשונה,נדהמת,מרותקת.עכשיו אני רואה -גם הוא רוצה לטעום ממנה. גם היא רואה ומקרבת עצמה לפיו.אחת מול השניה. הלשון שלו אצלה. האיבר שלו אצלי. אנחנו מתנשקות..מתלטפות...חוקרות... סוערות כל כך אנחנו מתפנות האחת לשניה...מתערבבות,מלקקות,מלטפות... הוא עומד מעלינו-ידיו אוחזות באיברו,הוא רואה אותנו מתפוצצת האחת על השניה ומתפוצץ הוא מעלנו,משפריץ עליה ועלי-גומר בקול צעקה ... מותשים אנחנו נרדמים על המיטה-שוקעים בשינה עמוקה ומתעוררים רק לעת ערב. מוצאים עצמנו שוב-רק אני והוא. בקבוק יין "מתנת הבית",קערה של תותים וקצפת מונחים על השולחן בפינה. "המממ...תותים" אני אומרת..."המממ קצפת" הוא עונה. "את יודעת מה אפשר לעשות עם תותים,קצפת וצימר בצפון?"

nnghs

New member
רוצה

הייתי רוצה להצטרף אליכם לאיזה אקט חזק וחריף אם את רוצה בחור שנראה טוב מריח טוב ויודע לענג יותר טוב מבעלת הצימר תיפני אליי.לירן

צימר בצפון

התקשרתי לרות... לצפון אמרתי שאני מגיע עם חברתי החדשה. היא שאלה איך היא ואמרתי "גינגית, בדיוק הטעם שלך..." שמעתי את חיוכה מצידו השני של הטלפון וידעתי שהיא תתחיל לאונן ברגע שנסיים לשוחח בטלפון..ואולי אפילו קודם.. שנכנסת לרכב עם המיני הקצר והסגול ידעתי שזו הולכת להיות נסיעה חמה ולחה למרות הגשם. ליטפתי את רגליך...עור ירכיך העדין...אצבעי ליטפה את תחתוני החוטיני הזעירים שלך מרגישים את הלחות מבעד לבד...... ואז הכנסת את ידך לתוך מיכנסי מלטפת אותי ....(מעודדת אותו)....פתחת את כפתור הגינס שלי...מחלצת אותו ....מנסה להתרכז בנהיגה ....ומקווה שתמצצי....ואת מלטפת את הקצה....אני מסתכל על הכביש....על המכוניות שלצידי ופתאום את רוכנת....מרגיש תחילה את שערותיך ואחר את לשונך, שפתיך... מלטף את שערך מריח אותו ...רוצה לגמור ..מתאפק.. שנסענו במעלה הגבעה לצימר של רות..כבר פינטזתי על שתיכן.. רות קיבלה אותנו מחייכת את החיוך הזומם שלה שראתה אותך...ואני חייכתי...וגם את. נכנסנו לחדר..ונצמדתי לישבנך....מפשיט אותך כשגבך כנגד החלון...מולה פורמת את כפתורי מכנסי....יורדת לי ..כמו שרק את יודעת... השכבתי על המיטה...מלטף...מלקק ..מוצץ...שומע אותך גומרת...ויודע שרות רואה....מסתכל על רות מאוננת על הנדנדה....ורוצה שתראי אותה...אני מצמיד אותך לחלון ....ואומר "תסתכלי על הנוף" ואת מסתכלת עליה והיא עליך .... פתאום היא קמה ומתקרבת לעברנו. שום היסוס אין בה ברות... בבטחון של בעלת הבית היא פותחת את החלון ונכנסת לחדר. אנחנו שלושה עכשיו. את מוצצת לי ובזוית העין אני רואה את רות מלקקת לך...את מופתעת אני יודע שזו הפעם הראשונה שלך עם אישה..... נהנה לראות אותך נושקת לה...לשונך חוקרת טועמת נדהמת...מרותקת מאישה אחרת צרפתי את לשוני לשלך....מכיר את הפנטזיה שלך.... יום הולדת שמח...גינגית

תותים

ידעתי כשיצאתי מהחדר של הצימר, שבכך לא תמה הפרשה. שניהם היו להוטים, היא הייתה אולי אפילו קצת מבוהלת. הוא מיהר או שלא עמד בגירוי המתמשך שבטח התחיל כבר בדרך.רציתי שישנו קצת בלילה, שינוחו מכורבלים כמו כפיות תואמות. הנחתי להם על השולחן קערה של תותים וקצפת טרייה שעכשיו הכנתי.לא אין לי פרה ברפת, שמנת מתוקה רגילה עם המון סוכר,אבל כמו שהג´ינגי´ת הזו ניראית היא לא צריכה לדאוג בעניין הקלוריות. כאשר שמעתי אותם קמים מהשינה , נעים על רצפת העץ של החדר, מישהו, אני חושבת שהוא, לפי הצעדים ניגש אל השולחן וכנראה ראה את הקצפת והתותים ששטפתי עכשיו. נכנסתי בשקט לחדר שלהם. היא שכבה במיטה , כמעט באותה תנוחה שהייתה אמש. הוא עמד ערום מול קערת הקצפת. ואוטומטית שלח את ידו לכסות איבר שכבר ראיתי אותו יותר בפירוט. חייכתי בלי מילים, חפנתי קצפת בידי ומרחתי אותה על איברו. לא הייתי צריכה למרוח כל כך , כי רק מגע היד או ההזיה שלו הקפיצה אותו לעמדת פתיחה מרשימה ומוצקה. הבטתי בה, שוכבת על המיטה הסתורה, חיכיתי לקבל בעיניים את אישורה, כי זה הגבר שלה. ואני לא אפגע בה. היא הסתכלה ,או מנומנמת או סקרנית או שלוב של השניים. חופן נוסף של קצפת עלה אל גופה, מרחתי אותו בעיגולים עיגולים על פטמותיה הקשות. גופה התרומם אליי, תותים הגיעו ללוות את החגיגה, טמנתי תות אחד בתוכה, תות אחד שהוא התאמץ להוציא עם לשונו , וידי מלטפות את ראשה ושיערה האדום, ופי נושק לשדיה הרכים כל כך. אז כשהייתה ,בסערה של חושים,מרוכזת בעצמה ועוצמת עיניים חזק שמעה אותי פתאום שאלתי אותה, אם אפשר שהחבר שלי, שעומד בדלת ,שהשארתי בכוונה פתוחה, יצטרף. היא הרימה את הראש, אמרה שהיא מתביישת, ולא ידעה שהוא מסתכל, והיא לא יכולה להביט בו. לקחתי את החגורה שקשרה את חלוק הסאטן הלבן שלבשתי , ואמרתי לה שעכשיו היא לא רואה דבר. החגורה שנקשרה לעיניה, או החלוק שנפתח מול פניה ,חושף את גופי המלא שעינג אותה אמש, או אולי ליקוק אחרון של קצפת שנותרה יתומה בקורקבן, הסיר ספקות אחרונים. היא הנהנה לחיוב. התותים הצטרפו ליין שנשפך על גופה שהפך למקדש ממנו אליו כולם סוגדים. היא בעיניים קשורות, לא יודעת ידו של מי חופנת שדיה , איזה פה מנשק את שלה, ואיברו של מי מטייל בתוכה. הוא פקוח עיניים מביט , כמעט לא מאמין על עצמו ,שהסכים והעז להביא עוד גבר אל חברתו, אבל מגע של לשון בשלו, אצבע מהססת בפי הטבעת שלו, ואני שרוכבת על איברו הקשוח כמו היה חץ שלוח. והאיש שלי נוגע פה ושם, מלטף אותה ואותי, אוהב את שתינו . והיא אוהבת את שלושתנו והוא את שתינו ואני את כולם.

ואותי לא הזמנתם?!

אהבתי את החופשה בצפון הארץ......אבל לא יפה לא להזמין חברות משכבר הימים .....נוסעת סמויה .....קבלי "נ" רציני ממני...... ואני מבינה שהחופשה היתה עם בנדיקטין......אוי ויי...... הכי גרוע זה הבוגדים מבית ....

ביגבן

New member
ואיפה אני בססיפור המדליק הזה??

לא יפה ככה לא להזמין את החבר האנגלי לשיטוש ממוקד בצפון הנעים

למעלה