הציללוווו!!!

Madonna:@)

New member
הציללוווו!!! ../images/Emo5.gif

שמישהו יציל אותי! אין לי YES וה-27 לחודש מיתקרב!אני גם לא מכירה אף אחד שיש לו... מישהו היה פעם בהופעה של מדונה??? מדונה המלכה!!!!!!

libi k

New member
חייב למצוא !!!!!!!!! ../images/Emo54.gif

אני חושבת שחברה תקליט לי וזהו (אני אהרוג אותה אם היא תפקשש......!) אל תוותר בנאדם,את ההופעה חייבים לראות! אני לא ראיתי אותה אף פעם בהופעה (מן הסתם) אבל אני יודעת על מישהי שנסעה ללונדון לפני חודש רק בשביל ההופעה שלה......! החיים לא הוגנים....

MadonnaFan

New member
ההה *נושפת בהקלה*

איזה מזל, כבר חשבתי שאני אתאבד (לא לפני שאנקום בשירה... *מצחקקת ברשעות*), ואז גיליתי שלחברה של אחותי יש יס! או, דה רליף! איזה אושר! אני אראה את ההופעה! אני אראהאת ההופעה אני אראה את- אוי לא, הנה שוב האנשים בחלוקים הלבנים... מה עשיתי??? @מעין@

שירה14

New member
מה זה? לא לפני שאנקום בשירה?!

אנשים רוצים לשמוע קצת דברים על מעיין (*מצחקקת בנבזיות*)? אז.. סת"ש אחותי.. מה זה? מה אמרתי? שיש לי יס אבל נו? יענו NO אין לי YES! פחחח.. אקיצר.. יש למלא אנשים שאני מכירה.. אז אם מישו לחוץ על זה פחד.. שיגיד... מעיין. מתה עלייך.. וואלה.. איך הסתכל עלינו ישראל בשיעור שכל הזמן צחקנו?!?! מתנו מצחוק.. אה? צ´יק צ´יק

MadonnaFan

New member
הא הא הנקמה מתוקה!

כמה נחמד... *מחייכת חיוך נבזי מאוזן לאוזן* אני אנקום בך, שירה, על זה שגרמת לי לרגע להאמין שאת הולכת להקליט לי ויש לך יס... @מעין@

למעלה