הצילו!

Shusho

New member
הצילו!

משעמם לי בחדר. בא לי להעיף כמה פוסטרים (מישהי רוצה פוסטר של מטר וחצי על חצי מטר בערך של RHPS, 20th anniversary?) ולצייר על הקירות. אני לא רוצה לצייר פיה, זה קיטש, ובכלל כל דבר חמוד מדי יצא קיטש כי הקיר שלי בצבע סגול בהיר. למישהי יש רעיונות? :) שרשור חדרים? משהו?

Shusho

New member
name the time and place

וזה שלך. אני מתחילה לתעב את הסצינה הזו כל כך שאני מעבירה את הפוסטר או קורעת אותו :)

Lost Lullaby

New member
היה לי רעיון לחדר שלי

אבל לא ביצעתי אותו בסוף... אולי תאהבי אותו כי גם את מצלמת רציתי לפתח בגדול [לא גדול מדי] תמונות שאני צילמתי ואני אוהבת במיוחד ולמסגר ולתלות על הקירות... אפילו קניתי מסגרות! אבל בסוף לא עשיתי את זה. עוד רעיון שהיה לי לפני שנה כשעיצבנו לי את כל החדר- לצבוע הכל בכחול בגוון מסוים, נגיד בהיר, ואז כשזה יבש להשפריץ על הקיר בכחול כהה יותר, שיצאו כתמים מגניבים או לעבור בטפיחות על הקיר עם ספוג, בגוון אחר משל הקיר... רעיון אחר היה לקנות שבלונות של אותיות ולעשות על הקיר מעל המיטה [כי הוא היחיד שרואים אשכרה את כולו והוא ריק שזה עצוב] איזה משפט שאני מתחברת אליו אבל אני מניחה שלא התכוונת לאשכרה צביעות מחדש. ממ. התחלתי לפני כמה זמן בפינה קטנה בספריה ואני רוצה להמשיך- לפתח ב10 על 15 תמונות שלי, של חברים, עם חברים, תמונות שצילמתי ואהבתי, תמונות שמזכירות לי אירועים וכו', ופשוט לתקוע בכל מקום.. על הלוח שעם, ארון, כל דבר

Small talk

New member
אממ

יש לי תלוי על הדלת מין לוח מודעות מיוחד לתמונות כזה (אין לי כוח לפרט עליו, משהו שהכנתי בחוג שנה שעברה, אם את רוצה אני יכולה לצלם אותו אבל את יכולה לעשות את זה עם לוח שעם פשוט)שעליו שמתי מלא תמונות של חברים (או עם חברים) וכל פעם שאני יוצאת מהחדר אני רואה את התמונות וזה עושה לי טוב. אז את יכולה לעשות את זה לאו דווקא על הדלת ובגדול יותר. זה דיי בדיוק אותו דבר כמו הרעיון של ליבי, אבל הצעתי בכל זאת
.

TiKi PooH

New member
חדרשלי

רעיונות אין לי, אבל אם כבר שרשור חדרים ואם אני כבר במחשב שיש עליו יותר משלוש תמונות.. החדר שלי; חוץ מהקיר וחצי שרואים בתמונות יש עוד חצי קיר חמוד, עם מדף גבוה כזה בתוך הקיר ( איפה שהיה יכול להיות מזגן אם היה תקציב) שיש עליו כמה בשמים, פוסטר בינוני של צילום יפה בש"ל ובקבוק אבסולוט ( בדרך כלל, לפעמים נגמר) ומתחתיו שתי גלויות ממוסגרות מנחלת בנימין ( אחת של פרסומת ישנה של אבסולוט ואחת של מרלין מונרו), פלוס עוד תמונה קטנה ממוסגרת שצילמתי פעם. ודברים שהשתנו מאז שהעניין צולם- נוסף ציור יפהפה וסנטימנטלי על קנווס גדול שהזיו שלי צייר לי ליום הולדת הסדרת תמונות שלי מגיל 4 שמונחת שם מאחוריי הדיסקים חזרה להיות ממוסמרת על הקיר ועוד כמה ממוסגרות שצילמתי שבו למקומן לאחר מנוחה מכובדת (ביידהוואי- חוץ מקירות יש בחדר גם מיטה, טלוויזיה, ארון..כאלה)

TiKi PooH

New member
3

אהה הלוח שעם החמוד ההוא שם הרבה יותר מגניב ממה שרואים ( או למעשה מה שלא רואים.)- ציפיתי את המסגרת שלו במלא בולים צבעוניים של ארץ ישראל מתקומתה ועד הלום, ואני ממש אוהבת אותו

adiss90

New member
אני דיי מרוצה מהחדר, אם להצטנע. :] >>

אין תמונות שלו, אבל אני יכולה לתאר. בעיקרון בשל הגודל והמבנה- אני אתאר בשני חלקים. חלק אחד- מיטה (וחצי) מוקפת בקירות משלושת צדדיה, כשבצד מעל הרגליים יש שני מדפים גדולים לבנים שמונחים עליהם כל הדברים שאני צריכה וכל הדברים שאני לא צריכה. לצד המיטה מונח איזה דבר כחול פרוותי שמשמש "שידה שליד המיטה", עליו מונחים טלפון,שלט לטלוויזיה וספרים מזדמנים. מול המיטה עומדת שידה עם טלוויזיה ומתחתיה מערכת מקולקלת שתוחלף בקרוב במתנת יומולדת שקיבלתי[שהיא במקרה בצורת דיוידי-מקליט-וידאו]. ליד השידה מונחת אקוסטית עטופה. בקיר בין המיטה לשידה תלוי בגאון על הקיר פוסטר מפלצתי (וממוסגר) של ממנטו. וגם עוד כמה קישוטים קיטשיים חמודים. בחלקו השני של החדר מוצבת מראה-לא-גדולה-מדי, לידה השולחן(שלא רואים אותו בגלל הבאלגן). על הקיר ליד השולחן תלוי מן לוח חמוד עם ציורים שציירו לי וכלמיני שטויות שעושות לי להיזכר ברגעים נחמדים. מול השולחן עומד הארון, בין שניהם וליד הקיר שני פופים שמשרים אווירה לא מחייבת של פאקצה. בין שני חלקי החדר יש חלק קיר בולט שנראה כמו עמוד, עליו תלוי שעון "גראנד סנטרל" בינוני, ככה שאפשר לראות גם מהמיטה וגם מהשולחן מה השעה. אהה ומאד חשוב שכל הקירות לבנים ויש פרקט שמזכיר לי בקתת עץ

למעלה