הצילו...

MeWithoutU

New member
הצילו...

התחלתי היום לילמוד לפסיכומטרי...לבד... מה זה כל המילים המוזרות האלו???????הצילוווווווווווווווווווווווווווו... רק לחשוב על לימודי פסיכומטרי...עושה לי דיכאון...)))))))=אין לי כח לכלום!... ירד לי כל המצב רוח...)= אתמול שכבתי 3 שעות במיטה ולא הצלחתי להירדם מרוב יאוש...)))= והקטע של מתמטיקה בכלל משגע אותי...אחרי 2 דפים במתמטיקה אמרתי די להיום! אמא שלי הייתה גאון במתמטיקה... ואני לעומתה לא יכולה לראות מספרים! עכשיו לקרוע את התחת כמה חודשים לפסיכומטרי... ואחרי זה עוד להשלים בגרויות או לעשות מכינה... ואז לימודים של 5 שנים פסיכולוגיה )= איזה יאוש מה שצריך לעשות כדי שיצא ממני משהו...)))= אני אפס! בפסיכומטרי אני כבר מרגישה חלשה... אז מה יהיה כשאני ישלם בגרויות או יעשה מכינה? ומה יהיה בלימודים של 5 שנים??????? אני כולי מתפרקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת... אני כזאת חלשה!!!
אני כישלון! חסרת כוחות...)=

ymz

New member
אלו מה קורה כאן?!

לאן את רצה בדיוק? רק קיבלת את הספר וכבר את רוצה לסיים ללמוד את כל התכנים? יקירתי, את סתם מלחיצה את עצמך. קחי נשימה ארוכה, תקבעי לך לו"ז מסודר, תחליטי כמה שעות את צריכה להקדיש לכל מקצוע בשביל להצליח ותצמדי אל הלו"ז. עם הזמן תשימי לב איזה מקצוע לוקח לך פחות זמן ובאיזה את צריכה להשקיע קצת יותר ובהתאם לזאת תשני את הלו"ז שבנית. והכי חשוב תשמרי על פרופורציה. ולא את ממש לא כישלון, זה רק "הלם קרב" קטן שיעבור ברגע שתעשי קצת סדר בעיניינים. בהצלחה בלימודים.

חמודה..

פסיכומטרי זה כלום... שטויות... סתם מבחן שלא אומר עליך שום דבר... חוץ מאם התקבלת ללימודים או לא... זה לא אומר כלום על החכמה שלך, הידע שלך... אם אני יגיד לך כמה קיבלתי בפסיכומטרי תחשבי שאני ממש טיפשה... אבל אני לא
פשוט לא ישבתי 24 שעות על התחת כדי ללמוד... וגם לא הייתי צריכה ציון כל כך גבוה למה שאני רוצה ללמוד... בקיצור, אני מציעה שתרגעי, קחי נשימה עמוקה וקחי את זה בפרופורציה... זה בסך הכל פסיכומטרי... ואני בטוחה שתעברי אותו כמו גדולה... וכמו YMZ אני מציעה לך לעשות לעצמך לו"ז, לקבוע באיזה שעות את לומדת, ולהכניס לתוכו גם דברים כייפים כמו מפגש עם החבר או החברות... שיעודדו אותך בין לבין... לאט לאט...
ובהצלחה

shandror

New member
הי לך

אני מציעה לך לקרוא את מה שכתבת בסוף ההודעה שלך למטה (באנגלית)!! ותזכרי ותאמיני בזה שוב!! זה בא ממך וזה עדיין שם!!

MeWithoutU

New member
דימוי עצמי נמוך...

קשה לי להאמין בעצמי...()= ובקשר לחתימה... אני סתם אוהבת את השיר...(= יש לי התקפים של שנאה לעצמי...

את יודעת את מי את מזכירה לי ?

אותי!!! נרשמתי לפסיכומטרי פעם ראשונה כשהייתי בצבא, לא היה לי מושג אפילו מה זה, אבל כולם אמרו שצריך לעשות פסיכומטרי, אז נרשמתי. כשפתחתי את חוברת התרגול - "נעשה לי שחור בעיניים" - הרגשתי בדיוק כמו שאת מרגישה עכשיו. סגרתי את החוברת ובטלתי את הבחינה. כמה חודשים אחרי זה, קניתי ספר לימוד, התחלתי ללמוד לאט לאט, מישהו עזר לי קצת בכמותי, והיה בסדר ... היום יש גם מגוון של קורסים, ואם את יכולה לעמוד בזה כלכלית, אז זה יכול לתת מסגרת וזה מרגיע. נ.ב. בקשה קטנה - בקשות שאינן קשורות לנושא הפורום בהחלט אפשר להעלות, רק מבקשת לציין אותן בסימן
.

MeWithoutU

New member
כן...

פסיכומטרי זה מבאסססססססס... יש קורסים... אבא שלי אמר לי ללכת... אבל התעקשתי לנסות קודם לבד...בזמן שלי...בשעות שלי...בלי מישהו שישגע אותי כי יש לי פיוזים קצרים ביותר... ומצטערת... שכחתי שוב לשים OFF לא יקרה שוב...(=

למעלה