הצילו!!!

perhay

New member
הצילו!!!

שלום, קוראים לי "בלגן". עד לפני כשבועיים שלטתי בבית המשפחה. אי אפשר היה למצוא שום דבר. הכל היה הפוך כפי שאני כל כך אוהב. ביום בהיר אחד, פתאום הכל נמצא במקום. הזמנתי חוקר פרטי והוא אמר לי שגילה משהו מעניין. הכל קרה בגלל הפורום לניהול בית בתפוז. ומה זה קשור אלי? - שאלתי. קשור ועוד איך. בעלת הבית, גילתה את הפורום ומאז הכל התהפך. ומה יהיה איתי? - חקרתי בדאגה. כנראה שהולכים לפטר אותך. במקומך יבוא לגור בבית "מר סדר". אני מקווה שהפורום הזה לא ישפיע על עוד משפחות בישראל. בסופו של דבר, אצטרך לגור ברחוב. הצילו!

קשתית34

New member
אני מתכוונת לתבוע את הפורום! ../images/Emo46.gif

ועל מה בעצם?? אני מתלוננת על זה שאני לא מכירה את עצמי יותר..חבל שלא צילמתי את הלפני כי צריך לראות כדי להאמין, אבל אסתפק בלספר כרגע. אז ככה: במרפסת השירות שלי יש המון יונים, וכשאני אומרת המון אני מתכוונת להמוןןןן!!!! זה הגיע למצב כזה שכבר מעל לחצי שנה אני בכלל לא תולה שם כביסה, ומסתפקת במתקן שמונח לו בסלון. היום נסעתי לאייס וקניתי רשת לבנה מפלסטיק והתקשרתי אפילו לתאם עם גיסי שיבוא לתלות לי אותה( כי זו עבודה של גבר לא?) אבל משום מה החלטתי לקפוץ שם לתוך הגומחה ההיא איפה שתמיד נופלת לי גרב או אטב...ופשוט הרמתי את כל הסירחון שהיה שם!!! נשברו לי הצפורניים
ולא רק זה, תליתי לבד את הרשת שטפתי את המקום בטירוף ולא האמנתי שאני בכלל מסוגלת לבצע עבודה שכזו. - פה אני מצרפת תמונה של האחרי. ועכשיו לעניין התביעה....
חברים יקרים אי אפשר ככה, לא מספיק שאיבדתי את זהותי, אני דורשת לפחות שתארגנו מסאג'ים.
בגללכם (בזכותכם) פתאום הפכתי למסודרת.....אבל הגב תפוס!!!!

גם אני צריכה לאסוף כביסה שנפלה לי

למסתור..... שמעי- כל הכבוד על העבודה וההשקעה.

איזה קטעים

יש לנו בדיוק את אותו מסתור כביסה, (הקוביות בטון) וגם לנו היו שם יונים . אני ממליצה לך להביא מדביר כי יונים "סוחבות" עליהם כל מיני מזיקים שמסוכנים לבני אדם. ועשית בשכל ששמת רשת. את עוד עלולה לראות אותן מנסות לחזור כי הן די לוחמניות הציפורים המגעילות הללו. אצלינו בעלי ניקה את המסתור
אני מעולם לא תליתי כביסה במסתור כי בהתחלה הגעיל אותי וגם כשזה היה נקי לא היה לי נוח כי אני נמוכה ולא הגעתי מעבר ל2-3 חוטים ראשונים. הפכנו את האיזור למחסן. שמנו באיזור של החוטים פלטת עץ ענקית וזה יצר מדף ענק ומאוד נוח שיש מקום איחסון כל כך גדול בבית (ואל צריך לרדת 3 קומות למחסן). אולי כשנתקן את המצלמה (ונסדר שם קצת את הבלגן) אצלם ואראה לכם.

jaguarjag

New member
על יונים וכביסה שנופלת

אצלי אמנם אין מרפסת שכזו אבל יש מסתור כביסה שהיונים בונים שם את קינן ומגדלות להן בנחת גוזלים מה שגורם לנוצות מרחפות לנחות על הכביסה (ולדעתי גם לגרום לפריחה על העור אצל הגברים בבית-כל פעם שיש קינון אצל הגברים בבית יש פריחה אלרגית) בכל אופן מצאתי פטנט להרחיק את היונים הדבקתי רצועות נייר אלומיניום על הגגון כאשר הצד המבריק אל האור והן מתנפנפות מהרוח מאז אין יונים ובעניין הכביסה שנופלת פעם קניתי בהום סנטר (נדמה לי) זרוע ארוכה שנראית כמו מלקחיים ובקצה שלה יש מין צבת בעזרתה אפשר להרים כביסה שנופלת וגם להוציא דברים נסתרים שנופלים ברווח הצר שבין מכונת הכביסה והקיר או לשלוף גרב נעלמה מתחת למיטה

את בטוחה שזו לא עבודת פוטושופ?

סתאםםםםםםםםם
כל הכבוד לך, גם אני יוזמת המון והרבה מסדרת בזכות הפורום המקסים הזה, הבעיה שמרוב סידורים אין לי זמן לפורומים

מיצתרפת לתביע יצוגית!!!!!!!

תגידי מתי ואיפה מגישים את התביעה!!!!!! ואם אני אשבור ציפורן....הלך על הממונים פה!

נועם@בת

New member
אפילו עלי הפורום השפיע

ביום ששי שטפתי את הבית. אל יקל הדבר בעיניכם, מהיום הראשון להריון (כן, שבועיים לפני בדיקת הדם) אני לא מנקה את הבית. בעלי מעביר סמרטוט מידי פעם, וזה שומר על מפלס ג'יפה בינוני. ביום ששי קמתי מאוחר (כלומר מוקדם בצהרים) וראיתי שבעלי הרים כבר הכל ואפילו טאטא. מלאת מוטיבציה לקחתי דליים סמרטוטים ומגב והתחלתי להזיז ולשטוף. זה לקח לי כמעט שעתיים, יצאו מים שחורים של המשטרה (ביטוי ילדות אצלנו בבית) אבל בכניסת שבת היה בית שטוף ונקי. אמנם האבק עדיין רובץ במקומו אבל הוא כל כך שקט שלא שומעים אותו. לקח לי יום וחצי להתאושש מהמאמץ (ברצינות, לא בצחוק). למען האמת קיוויתי שמכוח האנרציה אסדר עוד כמה דברים במשך השבוע, אבל איכשהו נראה לי שהאינרציה התמוססה לה. אז הכל באשמתכם
נועם

perhay

New member
סיפורון זה משקף בהחלט

מה שקורה אצלנו בבית, מאז שהתחלתי לגלוש בפורום זה. הבלגן עוד לא פוטר לגמרי, אך הוא כבר בדרך. תודה למנהלות הפורום על הרעיון ועל הביצוע.

טליW

New member
לא, לא, לא... תודה לך! ../images/Emo24.gif

הגולשים הם אלה שעושים את הפורום. תודה על הסיפורון... הצחקת אותי

למעלה