הצילו!!!

meiravi31

New member
הצילו!!!

אני גרושה 5 שנים... שבמהלכם חזרנו לשנה וחצי נפרדנו... וחזרנו שוב לשנתיים ונפרדנו שוב לפני חודש וחצי... במהלך השנתיים האלו עבדתי איתו בחברה שהיא למעשה על שמי כשבכל חודש סכום ההכנסות לבנק עלה על 180.000 כיום אחרי הפרידה הוא רוצה לתת לי 4000 שקלים בלבד כולל שכר דירה.. ונכון לעכשיו הוא לא נותן לי גרוש כבר חודש וחצי וגם הרכב איננו.. מה שאומר שאני במצב נפשי מאוד מאוד קשה.. ולהוסיף את זה שיש לי שני ילדים בעיתיים שאחד מהם הוא מקרה קשה של h.d.a.d והשני לקוי למידה שלומד בחינוך מיוחד... אני צריכה לדעת מה הסיכויים שלי לקבל מזונות גבוהים יותר... ומי יכול לעזור לי.. כי אין לי כסף כרגע.. וכולי נתונה לחסדיו... ועוד משהו...הוא אובססיבי כלפיי ולכן הוא מענה אותי כל הזמן במה שקשור לניידות וכסף אנא עיזרו לי... או שאני הולכת לשים קץ לחיי.... לא יכולה לעמוד בזה... חודש וחצי בתוך בית בלי כסף וללא רכב ועם שני ילדים וחופש גדול

קצת פרופרוציות ../images/Emo201.gifלשים קץ לחיים?

נשמע שאת עוברת תקופה לא קלה על מלחמה על מזונות...הגיוני למעשה את צרכיה לפנות לעו"ד שייעץ לך,וקודם כל להגיש תביעת מזונות אני מציעה לפנות לבית דין רבני ושם לפתוח את תיק התביעה מהרבה סיבותש אני מציעה לך שם....אם תרצי אפרט במסר בכל מקרה למרות הקושי הכלכלי ולמרות העובדה שנשארת בלי רכב ולמרות הכל ....תכניסי את הכל לפרופורציות...הכל חומרי והרווחת את החופש לך,גם אם לא את יזמת את הפרידה כניראה שהיתה בלתי נמנעת ונסי לבנות ולשקן לאט לאט מאיפה שאת עומדת היום... קודם כל נסי לפנות לביטוח לאומי לשם הכנסה ראשונית במקביל תפתחי תיק לתביעת מזונות בבית דין רבני ומשם תמשיכי.... ולטייל עם הילדים אפשר גם באזור הבית לא חייבם רכב בשביל לצאת מהבית... יש הרבה אנשים בלי רכב והם לא תקועים בבית....

m i c h a l i

New member
עיצות כלבבי ../images/Emo45.gif

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר ובנוסף, האם אין לך קרובי משפחה או חברה קרובה שאת יכולה להיעזר בה בשלב זה? את מוזמנת להמשיך ולשתף אותנו ונראה במה אפשר לעזור ולהפנות. למרות המצב הקשה בו את נמצאת את צריכה לאזור כוחות ולהיות חזקה בשבילך ובשביל ילדייך

מרגנית2

New member
מקוה שהתאוששת

מאז כתיבת המכתב הזה. זה באמת מצב קשה מה שאת מתארת. האם תוכלי לבקש עזרה מעובדת סוציאלית? אולי יש קייטנות שמתאימות לילדים? יש לך משפחה שיכולה לעזור? אם את מרגישה שכלו כל הקיצין אל תהססי לפנות לבקש עזרה. אפילו במוקד של מרכז סיוע. הטלפון חרום שלהם: 1202.

למעלה