הצילו!!!!!!

liata17

New member
הצילו!!!!!!

מתן בן שנה ושלושה חודשים, תינוק מקסים, חייכן וחכם אך לפעמים הוא עושה דברים שמדאיגים אותי, אני לא יודעת אם הם נורמלים או חריגים, הרי הוא ילד ראשון.. אני מודאגת.. לפעמים הוא אוהב לדחוף אצבע או יותר לגרון ולהשתעל עד כמעט קיא.. הלילה הוא שוב עשה זאת אך הפעם באמת הקיא המון, הוא מבסוט מעצמו וצוחק וכעבור כמה שניות בדרך לאמבטיה הוא שוב דחף אצבעות ושוב הקיא , תוך כדי כך הוא צוחק.. אני לעומתו רציתי לבכות.. לא אכפת לי לנקות אחריו אבל מדאיגה אותי ההתנהגות... אמרו לי דודה שלי פשוט לא להתייחס אליו כי הוא מחפש תשומת לב, אני לא מסוגלת להעלים עין ולראות אותו מקיא הרי זה מזיק.. מישהי נתקלה בתופעה? מיום ליום הוא נהיה יותר ויותר שובב, קופץ, מתפתל, ממש עושה ממני צחוק.. פליז אני זקוקה לתובנות שלכן אני משתגעת מדאגה לבן היפה שלי.. תוה בנות.

אביטלתל

New member
העלית כמה דברים

דבר אחד הוא עניין ההקאה המכוונת אין לי מושג לגבי זה כתבת משהו נוסף שלא הבנתי "מיום ליום הוא נהיה יותר ויותר שובב, קופץ, מתפתל, ממש עושה ממני צחוק" תראי, זה טבעי שבגיל הזה לודים ומגלים וחוקרים השאלה היא מה זה בדיוק שובב ולמה את מרגישה שהוא עושה ממך צחוק ?

liata17

New member
למה אני מתכוונת?

בכך שהוא עושה ממני צחוק? אני יודעת שבגיל הזה הם מגלים דברים חדשים ומחפשים תשומת לב... אני מתכוונת עד לא מזמן כשהוא היה עייף הוא היה שוכב על המיטה ואני לידו, קצת מסתובב אבל בסוף נרדם.. אבל בזמן האחרון הוא לא רק מסתובב אלא נעמד וקופץ עד שלא מקבל מכה בקיר הוא לא נרגע, אני אומרת לו לשים ראש ולישון ומשכיבה אותו והוא פשוט משתולל וזה יכול להמשך שעות עש שהוא ממש נזרק ונרדם.. שלא תביני אותי לא נכון אני יודעת שהוא ילד בריא ושובב כמעט כמו כולם אבל השאלה שלי היא האם עד כדי כך?

אביטלתל

New member
אולי הוא פשוט לא עייף ?

וצריך קצת יותר הוצאת אנרגיה לפני השינה ? או שכדאי להעביר את ההשכבה לידי מישהו אחר מה שבטוח זה שאין לו שום מטרה לעשות ממך צחוק הוא לא עושה לך דווקא

גם מתן דוחף את אצבע לפה

ורוצה להקיא אני כל הזמן מוציאה את אצבע מהפה שלא יקיא או ישתעל הוא גם מאוד שובב אבל ככה זה הגיל שלהם הם שובבים יותר והרבה אנרגיה אפילו שהוא ממש עייף מאוד ומת לישון (לא מפסיק לפהק) הוא רוצה לשחק איתי ומשתולל אני יודעת שזה הגיל שלו מאוד פעיל ושובב אני מקווה שיתנהג יפה במעון בספטמבר

למעלה