הצילו....

mongeru

New member
הצילו....

די נמאס,אבל אני לא מצליח להפסיק. אין יום שאני לא חושב על להפסיק לעשן אבל ברגע שאני רוצה לעשן אני שוכח מזה. רעיונות גבירותי ורבותי.

shno

New member
זה מאוד אינדיבידואלי, אבל

כל אחד מצליח בדרך שמתאימה לו. מה שאני עשיתי זה שהחלטתי שיותר לא קונים סיגריות. האפקט המיידי היה שעישנתי הרבה פחות כדי למשוך את הקופסה האחרונה כמה שיותר זמן ולדחות את הקץ. אחרי שנגמרה הקופסה - זהו. לא היה יותר אז לא היה איך לעשן. השתדלתי שלא יהיה לי כסף מזומן עלי ככה שלא אוכל לקנות בפיצוציה קופסה או אפילו סיגריה בודדת. נכון, בימים הראשונים כל מה שהיה לי בראש זה סיגריות. אבל אחרי שעובר ה"קריז" הראשוני הזה, זה מתחיל להיות בסדר. נכון - המשכתי עוד לחשוב על הסיגריות וכמה שאני רוצה לעשן - אבל כבר לא היה בי הצורך הבלתי נשלוט. ואחרי עוד קצת זמן, גם המחשבות מתפוגגות, ומדי פעם אני עוד מרגיש שאני רוצה סיגריה (להבדיל מלהרגיש שאני צריך סיגריה). והנה - היום אני סוגר חודש שלם שאני נקי לגמרי (פלוס החודש שלפני שבו עישנתי 2 סיגריות ביום במקום 15-20 שהייתי רגיל). בקיצור - בהצלחה! לא לותר לעצמך, לא להתייאש, ואחרי הימים הראשונים של השפל - זה מסתדר. ותרגיש חופשי להמשיך לעדכן כאן, לספר ולהתייעץ.

z x 7 r

New member
תמצא לך עיסוק לראש ולידיים

אחרת אתה הולך על "ההרגל" בלי לחשוב אפילו..אם תהיה עסוק כל הזמן - לא תצטרך לעשן... :)

Irispaz

New member
הצילו....

אשמח לעזור, שלח לי הודעה אם אתה מעוניין.

למעלה