הצילו!

הצילו!

אוף!!! אשתי ואני לא כל כך מסתדרים (בלשון המעטה) והנישואין שלנו הולכים לקראת קיצם לאחר 12 שנה. אני זה שצריך להחליט אם לעזוב או ללכת לייעוץ. אני לא מאמין בייעוץ במקרה הזה כי מדובר במשהו עמוק ובסיס שלא ניתן לשינוי (וזה סיפור לשרשור אחר...) הבעיה היא שאני כל הזמן חושב על שני הילדים שלנו שאשאיר מאחור, על הגעגועים, על המחשבות, על הכיף שאנחנו עושים עכשיו בחופש ולא ברור מה יהיה בחופשים הבאים, על הכל! זה מוציא אותי מדעתי. איך מתגברים על זה למען השלמות העצמית? למען הצלת יתרת החיים (אני בן 35)? מה עושים? מה?

שחר טל1

New member
עושים ...מה שהלב אומר.וההיגיון מאשר

אם אתה בטוח...שזו לא בת הזוג שאיתה אתה רוצה להזדקן.........לחלוק המשך חיים........... קודם עושים סדר בראש....איך?..... אפשר בעזרת מטפל מקצועי טוב פסיכולוג עובד סוציאלי מנוסה בתחום(יש לי אדם להמליץ עליו אפשרי שתפנה אליי במסר אישי ותקבל את הפרטים) אחריי הסדר בראש מגבשים החלטה .....החלטה שתשפיע על המשך החיים.... כשיש החלטה מתחילים לפעול בשיקול דעת בהגינות ועם איש מקצוע מתאים הפעם אני מתכוונת למגשר עורך דין בלי פזיזות הרבה בהצלחה לך אט אט השמיים מתבהרים כן, ויש אפשרות לחיים חדשים

מה עושים?

לפרק את החבילה את יכול עכשיו או בעוד חודש או בעוד שנה. אולי שווה, במאמץ אחרון - לנסות לשקם את המערכת שנשתרשו בה דפוסי התנהגות לא בריאים, חוסר תקשורת ודברים רעים אחרים לפני שעושים את הצעד הסופי. בכל מקרה גם אם תחליטו על פירוק - שווה לעשות זאת בצורה מכובדת תוך קבלת הכוונה מתאימה על מנת שלא להשאיר צלקות קשות. במידה ותחליטו לפרק את החבילה, ניתן לצמצם נזקים - לקבוע הסדרי ראיה שיאפשרו להורה המשמורן קשר טוב תוך השתתפות פעילה בחיי הילדים, גם בחופשים וגם בשיגרה. מתגברים על זה בעזרת שיתוף פעולה, ייעוץ לכם ולילדים והמון אהבה ותמיכה.

N D R

New member
כמו כולם למעלה גם אני ממליץ בחום

בעיקר בגלל הילדים, אל תעשה שום צעד לפני שתתייעץ (חד צדדי) עם אנשי מקצוע. בעניין הזה, החברים כאן אינם אנשי המקצוע המתאימים. בעניין ההשארה מאחור: אמנם אתה לא משאיר ילדים מאחור אבל במובנים מסויימים התוצאות הן כאילו כך היה הדבר...

אולי כדאי לך לשנות את גישתך לגביי

הייעוץ- גם אם זה מורכב ועמוק- ...אל "תרחם" עליהם- הם יודעים לעשות את העבודה טוב.ואולי משם תבוא הישועה? ודרך אגב אתה מתגרש רק מאישתך- לא מילדך, אתה לא משאיר מאחור אף אחד- תמיד תיהיה אבא שלהם ובשבילהם. בהצלחה לך.

Kטלנית

New member
../images/Emo4.gifלמה נראה לך ש:

אם תשאר בבית זה יהיה יותר טוב לילדים???? עדיף לילדים לראות 2 הורים "נורמלים" מאשר 2 חבר מרעים. הילדים יגדלו יבינו והם ירגישו בהבדל אצלי הם עוד יחסית קטנים ובכל זאת הם כבר מדברים איתי על השינוי שנהיה בבית שניהיה יותר רוגע יותר שלווה תעשה הסדרי ראיה מסודרים ושניכם יוצאים נשכרים.

למעלה