הצילו!

הצילו!

היו לי כבר כמה מערכות יחסים אך המערכת יחסים שאני נמצאת בה כעת היא הכי חשובה שהייתה לי אבל יש לנו בעיות במיטה, אני פשוט לא מצליחה לגמור! אף פעם! אני מאוד נמשכת אליו ואני אוהבת אותו ואין דבר שהייתי רוצה יותר... וברור לי שהבעיה היא לא אצלו, כי זה קרה לי עם כולם, וזה ממש מתסכל את שנינו- הוא לא נהנה אם אני לא נהנית ואני מפחדת שזה יהרוס לנו. העניין הוא שעם ויברטור אני גומרת תוך בערך 10 שניות אז זה לא שהנרתיק שלי לא מסוגל... הוא ניסה לעשות לי ביד במשך זמן רב וגם לרדת לי קצת אבל כלום לא עוזר... מה אני עושה????

pasivit

New member
עזרה בדרך ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif ../images/Emo110.gif

את אומרת שהוא"ניסה לעשות לי ביד" , מה הוא עשה - דחף אצבעות ? בתור התחלה, הוא צריך לעסות את הדגדגן, בנקודה אחת, בצורה מרוכזת. אם זה מתייבש וזה מפריע לך אפשר להרטיב, אבל לחזור עם האצבע בדיוק לאותה הנקודה, ולהמשישך לעסות ולהרטיט, וכל זה בלי להזיז את האצבע ממקומה. לא לטייל עם האצבע בנסיון לגרות כל מני חלקים מסביב. ולא משנה כמה את נרטבת מלמטה, להתאפק ולא להחדיר אצבעות, או לחלופין, להשתמש באצבעות היד השניה. כל הזמן לעסות ולהרטיט באותו המקום, בלי שיזוז מילימטר. ממוצע הזמן לגמירה אצל אישה בצורה הזו היא כ- 20 דקות (יש כאלו שטוענים שבפעם פעמיים הראשונות קצת יותר, אבל שווה להשקיע, כי בפעמים הבאות זה ייקח פחות זמן). אל תנסי להגיע לנקודת הג'י או דברים כאלו, זה מיותר, תוכלי להגיע אליה רק לאחר גמירה מהדגדגן. בהצלחה

אוף!

איך לעזאזל הוא יעשה לי ביד במשך 20 דקות??? אני גם מאוד יבשה כשהוא עושה לי וזה מתחיל להכאיב בשלב מסוים, אפילו שאני משתמשת בג'ל סיכה שכזה... אין עוד משהו שאני יכולה לעשות????

pasivit

New member
קלי קלות ! ../images/Emo28.gif

הוא יכול מדי פעם להרטיב את האצבע שלו - העצלן- עם קצת רטיבות מלמטה (יש לזה יתרון כי זה יותר קרוב לדגדגן ואז הוא חוזר לעשות יותר מהר) או בקצת רוק. ומה זאת אומרת איך 20 דקות ? שישקיע קצת בעניין, וזה באמת קצת, כי אם תמדדי זמנים בפעם הבאה את המשחק המוקדם תגלי שזה הרבה הרבה יותר מסתם 20 דקות !! וכמובן שקחי גם את שתי העצות שרשמו לך למטה (כמו למשל: אמבטיה טובה בזוג יכולה להקל על עניין היובש בדגדגן, מעבר לפתיחות וכל השאר בין בני הזוג). בהצלחה

mika tal

New member
למתוקה!!

תראי, אני חושבת שאת צריכה לענג את עצמך עוד לפני הסקס. זה כולל כמובן גם אותו. תטבלו לכם באמבט מרגיע, קצת נרות, קצת יין, אווירה חושנית תמיד עוזרת לעניינים להתחמם.. תזרמי איתו ממי, תרגישי סקסית עם עצמך, ופתוחה.אל תחשבי על העניין. בקשר ל"לעשות לך ביד". אם זה לא ממש עושה לך את זה, שיירד לך, לשון מרפרפת תמיד מלהיטה (מדהים ממש), תפתחי לחלוטין, תלחשו בוזן סיפורי זימה אחד לשני, עיסוי חושני ועמוק תמיד עוזר .. בהצלחה... תדווחי אם יש שיפור, אשמח לדעת.. גם אשאל את איתי לדעתו.. לילה טוב מתוקה!! מיקה

מימדיון

New member
במקום שהוא יעשה לך...

את יכולה לקחת את אצבעו ולעסות (או לעשות) את עצמך ולהשתמש בו ככלי. הוא גם ילמד מזה איפה בדיוק וממה את נהנית.. וכמובן הכי חשוב זה תקשורת בין שניכם.. כמה שיותר פתוחה..

למעלה