הצילו!!!!!

גרי רשף

New member
הצילו!!!!!

ניסיתי את כל הפטנטים, הקללות, הטריקים הכי שפלים ושום דבר לא עוזר: מה עושים עם הסודוקו הזה? בכחול- המספרים המקוריים, בשחור- מה שהצלחתי למצוא, בקטן- האפשרויות הפתוחות בכל משבצת (לנוחיותכם). מה נדרש? למצוא את הצעד הבא, או לפחות לצמצם את מספר האפשרויות באחת המשבצות (ולצרף הסבר מלומד). כמובן שאין הכוונה להשתמש בתוכנה שפותרת או לנחש בשיטת הניסוי והטעיה כי את זה אפילו אני יודע. מי שיצליח- נתונה לו הערצתי עד לסודוקו הבא..

adar cahlon

New member
המספרים שהצבת הם בטוחים??

טוב אני מתחילה לעבוד על הסודוקו!

גרי רשף

New member
כן..

ליתר בטחון בדקתי שוב שהמספרים המקוריים נכונים (כל המספרים שבכחול + המספרים 7,2 בריבוע הימני התחתון ובסה"כ 26 מספרים), ואפשר פשוט להתחיל את זה מחדש.. בהצלחה!

לִימוֹר

New member
2 ו7 נתונים????

כי חשבתי שאתה הוספת אותם וממש לא הבנתי איך הגעת לזה, אז מחקתי את כל מה שהוספת (אתה לא נעלב, נכון?) וניסיתי להגיע לזה. אני אוסיף אותם ואנסה שוב להמשיך.

לִימוֹר

New member
הסבר

במשבצות שהקפתי בעיגול צריל להיות אותו מספר- 3 או 4. באחת מהמשבצות שסימנתי בX יהיה המספר השני- 4 או 3. ה1 האדום בריבוע הימני התחתון חיי להיות שם כי אי אפשר לשים שם שום מספר אחר.

גרי רשף

New member
לא הבנתי שום דבר

ה-4/3 הימני ביותר ברור. כיצד הגעת ל-4/3 שמעליו מעט שמאלה (מתחת ל-9)? לגבי שני ה-X-ים: נניח שבאחד מהם יהיה ה-3/4 השני, מדוע שלא יהיה 1 באחד מהם או באחת המשבצות מעליהם ודווקא במשבצת הימנית למטה שמעל ה-2? ואיך הגעת ל-1 השני (זה שמעל ה-2 ומשמאל ל-9)? או שאולי הוא הראשון ולא השני..

לִימוֹר

New member
אז אני אסביר שוב

ה3/4 הימני ברור (גם אתה הגעת לזה). אם יש שם 3, בריבוע שמעליו יש רק אפשרות אחת ל3. אם יש שם 4, בריבוע שמעליו יש רק אפשרות אחת ל4. זוהי אותה משבצת שמסומנת בעיגול. הריבוע האמצעי הימני: במשבצת האמצעית יש 3 או 4. באחת מהמשבצות שסימנתי בX יהיה 4 או 3 (מה שחסר). הטור הימני ביותר: 1 יכול להיות גם במשבצות האחרות. הריבוע התחתון הימני: מעל ה2 אין אפשרות לשבץ שום מספר חוץ מ-1. ה1 השני (השחור): בטור השלישי מימין זו המשבצת היחידה שבה יכול להיות 1.

למעלה