הצילו!!!

queenieo

New member
עכשיו הקקי שלה השתנה!

אחרי שהבוקר התחיל כל כך טוב היא נעשתה בכיינית אחרי הצהריים. ועכשיו היה לה קקי ירוק ופחות נוזלי מהרגיל (בבוקר היה לה קקי מעולה - בצבע חרדל, נוזלי עם גושים). אני זוכרת שקראתי פה שקקי ירוק ורירי זה סימן לא טוב, אבל אני לא זוכרת למה! אז... למה? ושוב - לדאוג או לא לדאוג? ועוד אפשרות - אולי משהו לא בסדר בחלב שלי???

זואיzoe

New member
בכלל לא להילחץ

כנראה שאכלה יותר מדי ופשוט הקיאה את זה. בקשר לקקי ירוק, זה מיתוס טיפשי. אין בעיה עם צבע של קקי, אלא אם כן הוא לבן. (באמת). בחלב שלך בטוח שהכל בסדר, אלא אם כן את צורכת סמים, ומן הסתם את לא עושה את זה (בכוונה הגזמתי...) בקיצור, לדעתי אין צורך להיבהל. גם בכי זה לא אומר שמשהו בהכרח קרה. יש להם ימים טובים יותר וטובים פחות.

claireme

New member
בקשר ליציאה רירית

שלשול זה כשזה ממש נוזלי כמו פיפי ואת לא רואה שום דבר מוצק שם, וזה גם בדרך כלל מנסיוני כזה רירי כמו נזלת (סליחה סליחה על הגועל אם אני מתארת יותר מדיי אבל מה לעשות). אם הבנתי נכון מההודעה שלך היא אכלה מאותו בקבוק שהיה בחוץ המון שעות, וזה מתקלקל נורא מהר במיוחד בחום הזה. פעם נתתי לה גם אני חלב שאוב שעמד איזה חצי לילה בחוץ ואחר כך כל כך פחדתי שיהייה לה שלשול או כאלה אבל עבר בשלום. אני בכל אופן הלכתי לרופא כשהיה לנו את השלשול הזה בגיל חצי שנה אבל זה היה שלשול מאוד ברור; אז לשיקולך. בכל אופן כמובן שמה שכתבתי זה לא דיעה מקצועית רק נסיון...

למעלה