מצילה...
האמת זה תקין שזה יגיע ...לפני כמה שבועות בלבד ,השד שלך היה בשבילה הכל,כל עולמה .היא הסתגלה לעולם החדש דרכו(יותר נכון דרכך ),היא נרגעה,התנחמה דרכו,הכירה אותך באופן אחר (למרות שהיא היכרה אותך עוד קודם ,עוד ברחם ). ילדתך נמצאת בשלב של גדילה ותהתפתחות מואצת,נכון,פתאום יש דברים שיותר מעניינים אותה מאשר ....שד.היא צריכה ללמוד,לחקור ...לכן גם הנקה הולכת ומתקצרת לה(לא רק בגלל שתינוק כבר מזמן שכלל את יעילותו ביניקה )וגם בגלל שיותר מעניין אותה מה קורה שם בחוץ...זה בסדר ותקין! מה עושים?לא הרבה ...פשוט משנים את מיקום ההנקה:בוחרים בחדר או סביבה משעממת.בלי הרבה גירויים שיכולים להסיח את דעתה מהנקה.חדר עם אורות עמומים,שקט יחסית...אני מבינה שהתחילה לינוק גם לעתים קרובות יותר ,הכל השתנה (קורה שגם תינוק שהיה רגיל לישון כל הליחה פתאום מתעורר ליניקה,לילה זה משעמם ,הכל שחור ,לא קורה כלום ,הוא אומר לעצמו,עדיך שאני אנצל שאת ליניקה טובה ורגועה...אני צצריך להשלים את החסר מהצהריים וגם לאגור כוחות כדי להמשיך וללמוד,לחקור...).הם חכמים!! דאגה : אל דאגה !פשוט נסי למצוא פינה מאוד שקטה ומשעממת.כך או כך בגיל 3-4 חוד' כבר לא עולים כל כך הרבה במשקל,יש האטה בעליה וגם זה בסדר. תמשיכי להניק ולהנות ממנה(שלב מדהים)!!! אמא של טל