הצילו !!!

talila2

New member
הצילו !!!

אני נשואה 12 שנים + 2 . בעלי אמר לי לפני מס' ימים שהוא לא בטוח שאני אהבת חייו והוא רוצה לעזוב את הבית, הוא חושב שהוא לא מאושר. הוא אומר ש"הדפקט" הוא בו וזה לא בגללי והוא רוצה כרגע להיות לבד ולעבור לגור חזרה אצל הוריו. אני התחננתי לצ'אנס נוסף ביחסים ובכל פעם שאני מרגישה שיש איזו התאוששות אצלו והוא מתחיל לצאת מהדיכאון שלו הוא מחזיר אותי לקרקע ואומר שאחרי ששנת הלימודים תתחיל הוא יעזוב. ללכת ליועץ/פסיכולוג הוא מסרב. השאלה שלי מה דעתכם איך להתנהג ? האם לוותר ? להראות לו שאני מרימה ידיים ? לתת לו ללכת ולראות מה יהיה ? אולי הוא באמת זקוק ללבד הזה? תודה דליה

רונתי

New member
טלילה יקרה

לא נראה לי שיש לך הרבה מה לעשות כאן, אני יודעת שבעלי, אם היה חוזר להוריו, היה חוזר אלי בריצה כי הם היו משגעים אותו וחמותי גם היתה יושבת לו על הוריד ועל הראש שבית וילדים לא נוטשים בשום מקרה.
יכול להיות שזה רק משבר, שיעבור, ויכול להיות שזה דבר שמתבשל אצלו זמן רב ועכשיו הגיע לבשלות ואז בעצם הוא כבר שלם עם עצמו. אין לי מושג איך היחסים בינכם, איך התקשורת בינכם, יכול להיות שלאורך הזמן הזוגיות שלכם, שחשבת שזורמת על מי מנוחות , פשוט נרדמה, כשהוא יהיה בבית הוריו אולי תשלחי לו מדי פעם מתנות קטנות, פתקים נעימים ודברים שיגרמו לו להרגיש שיש לו בית שאוהב אותו ומחכה לשובו (אבל זה גם עלול להלחיץ אותו).

לטלילה

לטלילה היקרה , אני חושבת שאם תבדקי טוב תגלי שיש משהיא בסיפור עצוב לי להגיד אבל הייתי בסרט הזה וגם נתתי לו ללכת ואז גיליתי שיש מישהי אז לפני שאת נותנת לו ללכת תדאגי לך ולילדים שלא תשארי קרחת כי כשהם יוצאים מהבית זה כבר מאוד קש

seeyou

New member
אני קצת מבולבל-../images/Emo140.gif

אני נשואה 12 שנים + 2 . בעלי אמר לי לפני מס' ימים(????) שהוא לא בטוח שאני אהבת חייו והוא רוצה לעזוב את הבית, הוא חושב שהוא לא מאושר. הוא אומר ש"הדפקט" הוא בו וזה לא בגללי והוא רוצה כרגע להיות לבד ולעבור לגור חזרה אצל הוריו. אני התחננתי(???) לצ'אנס נוסף ביחסים ובכל פעם שאני מרגישה שיש איזו התאוששות אצלו והוא מתחיל לצאת מהדיכאון שלו הוא מחזיר אותי לקרקע(???) ואומר שאחרי ששנת הלימודים תתחיל הוא יעזוב. ........... אצלי לא מסתגר ..."אמר לי לפני מס' ימים"... עם..."בכל פעם שאני מרגישה שיש איזו התאוששות אצלו והוא מתחיל לצאת מהדיכאון שלו הוא מחזיר אותי לקרקע" סימן שזה נמשך הרבה זמן? ולמה את חושבת שהיה צורך ב" להתחנן לצ'אנס נוסף ביחסים"? מה דעתו בקשר לילדים? איך היחסים בינך לבין ההוריים שלו? האם הוא מרבה לאחרונה לעשות "שעות נוספות" בעבודה-עסק..? גם בבתים חדשים יש סדקים בקירות אם הקרקע ששבו נבנה הבית הוא יציב,והם קטנים ניתן לתקנם! אבל אם הקרקע לא יציב,שום תיקון לא תעזור. יוסי

אומברה

New member
לבחור יש דילמות, טפלי בעצמך...

כאשר אדם אומר שהוא רוצה "ללכת", אני לא מאמינה בשום דרך "נכונה" להחזיקו איתך, גם אם זה משבר כזה או אחר... יש לו את "הבעיות" שלו ולעולם לא תהיה לך גישה להבין לגמרי.. ובכלל, למה לך להכניס ראש לבעיותיו? אז "בעיותיו" מתגלגלות מן הסתם אלייך... לעניות דעתי, את עכשיו צריכה לקחת את עצמך לידיים ולטפל בבעיות שנוצרו בחייך, אם תוכלי, רצוי מאוד לגשת ליעוץ שילווה אותך בהתלבטויות... בעיקרון, כדאי לך לשלוח אותו מהר לדרכו עד ש"יבשיל" וידע מה הוא רוצה מעצמו, כדי שאם יחזור אלייך, יחזור מבחירה ולתמיד... זה קשה, אבל רק כך תוכלי לשחרר את עצמך ותחסכי חלק מהיסורים שבדרך... חשוב שלפני שהוא הולך, תדאגי למצבך הכלכלי. השגיאה הנפוצה שבצידה מחיר כבד, הוא הנסיונות להשאיר בן זוג שרוצה ללכת. אז תתגברי על הדחף והרצון להשאירו לידך, שילחי אותו לדרכו ובני לעצמך חיים חדשים, יתכן מאוד שאחרי זמן מה, את לא תרצי אותו יותר.

adam33

New member
תני לו...

אדם שלא מעריך מה שיש לו ביד יצתער אחר כך על כך רק שאם היתי במקומך היתי פשוט מציב תנאים מי שעוזב כך סתם את הבית בתואנה שזה הוא ולא את אז שישלם כשם שמי שאינו מקיים חוזה ותהא הסיבה אשר תהא תציבי אותו בפני עובדא שברגע שהוא עוזב הוא צריך להתחיל לשלם מה שהוא חייב מזונות מדור וכוליי.. אז הוא יתחיל לחשוב פעמים כי זה כבר פוגע לו בכיס ויראה שאת רצינית ולא סתם מישהי שעוזבים אותה לכמה זמן ואחרי זה חוזרים אליה ושהיא תמיד תהיה במיטה עם חיוך לחכות לו...

אל תתחנני לצ'אנס נוסף

זה לא שאת נתפסת בבגידה או משהו שאת זקוקה ממנו לסליחה או להזדמנות נוספת. האיש שלך מתלבט אם הוא רוצה להמשיך להיות האיש שלך. אם מישהו נותן כאן צ'נס נוסף זו את שנותנת לו. הכאב, ההלם ואולי ההשפלה שאת חשה מובנים וטבעיים אבל אל תאמצי עמדה שאת אינך בסדר וזקוקה לצ'אנס. לפי מה שאת מתארת את מבקשת צ'אנס, הוא "נותן" אותו, את מיטלטלת בין תקווה לאכזבה והוא מתדלק את הטילטול הזה בחזרה על אמירתו שברצונו לעזוב. האיש שלך כבר ילד גדול. רוצה ללכת - לך, אבל עם כל מה שמשתמע מכך - כמו שאדם33 ענה לך.

למעלה