הצילו

avilike

New member
הצילו

לאחר שנים כקורא סמוי גם אני סוף סוף נוסע לחו"ל מעולם לא נכנסתי לדיוטי פרי דרך אגב א. אני צריך להביא לידידה יין ישראלי! לתפארת הארץ הארץ. היא אוהבת ( כהגדרת חלק לא אומרים לי כלום ) buzzet,rioja,spanish ingeneral, pino noir ( not too oaky cuase they tend to oak them up ) טווח המחירים הוא בין 80-110 ש"ח נגיד ואני מקווה שיין לא מת בבטן מטוס ובחוץ למשך יום. ב. אני מתכוון לעצור בדיוטי כמובן ואני רוצה לקנות בנדיקטין ודרמבויי וכמו כן וויסקי טוב וליקר תפוזים ( עד היום שתיתי רק בלנדד ) אז דרושים המלצות בבקשה וכמו כן מה עדיף בתפוזים קוואנטרו או גרנד מרינייר? ובכלל מה מומלץ ומה הסיכויים להתפס עם לוקחים יותר מליטר ואיפה לשים את הבקבוקים. סליחה על הבלגאן ותודה רבה מראש!!

avilike

New member
עוד שאלה סליחה

בבלבול שכחתי בקשר ליין אזור נתניה שרון עד תל אביב איפה אני יכול לקנות אותו ( יש לי יומיים ) ושוב תודה !

D r a m b u i e

New member
יא אללה

הרבה מילים, הרבה הודעה, קצת מבולגן. אבל ננסה לעשות סדר. בקשר ליין, בטווח הזה שווה ללכת על בטוח. אם את לא רוצה איזה יין בוטיק או משהו כזה, תלכי על אחד מיינות הדגל הישראלים, ירדן של יקבי רמת הגולן. כמובן שיש יינות בוטיק טובים ממנו. אבל הוא מפורסם, מוכר וקשה ליפול איתו. אם אלה אנשים סופר מתוחכמים, לכי על יין בוטיק שימליצו לך. חנויות : חינאווי, דרך היין, סופר דרינק, עולם היין ועוד. בקשר לליקר תפוזים. הטוב ביותר הוא כמובן הגרנד מרנייה האדום, אבל הוא גם היקר ביותר. אם זה לשתות לכי עליו, אם לקוקטיילים לכי על הקוואנטרו, הוא יהיה מספיק טוב. עוד דבר אחד, כמות המשקאות שאת רוצה לקנות היא מטורפת. אל תשאירי אותם בארץ, כי לא תוכלי לעבור עם זה במכס. רק במזוודה ותתפללי לטוב! בהצלחה!

amircn1

New member
אגב, מידע פנימי

הקנס על "העברת מוצרים לתוך הארץ בניגוד לחוקי המכס, ללא הצהרה כחוק" הוא 800 ש"ח שאותם תקבל אם תתפס, ותשלם אותם גם אם תשאיר את הבקבוקים במכס אם תרצה לשחרר את הבקבוקים - תאלץ לשלם מע"מ של 17% כחוק על כל אחד מהם

Chewbacca

New member
בקשר ליין, ההמלצה של Drambuie

היא מצויינת. קשה ליפול עם יינות של רמה"ג. בטווח הזה אפשר להשיג כל הטווח של סדרת ירדן ורק צריך לבחור איזה. הקברנה 2000 הוא עוצמתי וטאני ויש לו עוד הרבה זמן לפני הפתיחה. המרלו 2000 ו2001, הפינו נואר 2000 והסירה 2000 כולם לשתייה מיידית. אפשרות נוספת היא היראון 2001 של יקב הרי גליל שעולה בסביבות 82ש"ח, המרלו רזרב של רקאנטי שעולה 75ש"ח, הקברנה רזרב של דלתון, וטיפה מתחת לטווח המחירים, אבל גבוה גבוה באיכות הוא הקלאסיקו 2002 של פלאם. לגבי איפה לקנות, כל היינות אמורים להיות בטיב טעם ליד איקאה, והמחירים שלהם נוחים מאוד. אפשר גם בדרך היין ברעננה או תל אביב, לחינאווי ביפו יש חנות מיוחדת ליינות ישראליים שגם היא אמורה להיות ממש טובה, אבל אפשר לבקר גם בחינאווי בהרצליה...

למעלה