הצילו

moshe5001

New member
הצילו

אנא ה' אני זועק אליך! אנא ה' הושיעה נא! בשעה קשה ובודדת זו , כשהיצר אומר לי פתח אתרי זימה, בשעה קשה זו שהיצר מפתה אותי כי אישתי לא בבית, בשעה זו שאני רוצה לחזור על חטאי ככלב שב על קיאו. אנא ה' תציל אותי מהפריצות והפורנוגרפיה במכשיר הזה! אנא ה' הושיעה נא אנא ה' הצליחה נא אנא ה' זכה אותי כל פעם שאני רוצה לפתוח אתרי סקס שאני יכנס לאתר הקדוש הזה ואזכה לברוח מהטומטה לתפילה אליך יתברך! כי אני באמת מת לפתוח עכשיו אתרי סקס ובאמת תוך 20 שניות אני יכול להיות שם כי זה במועדפים שלי אבל באמת באמת באמת אני כאן ואשרי שזכיתי להתקרב לקדושה ולהיות בפורום ברסלב! ואשרי כי כל רגע כאן בפורום זה להיות קשור לקדושה! ואשרי כי המכשיר מלא טומאה שאמשיך כך להינצל!!!

משה היקר

אני רוצה לצטט לך את הדברים הנפלאים שכתב לך מרדכי באחד הדפים הקודמים: "אם אסק שמים שם אתה, ואציע שאול הינך, בכל מקום מוקטר ומוגש לשמי ולכבודי בראתיו יצרתיו אף עשיתיו, גם משם קרא אל השם, עצם הקריאה היא הישועה. מסתמא כשתצא מזה תוציא אתך הרבה ניצוצות שהיו תקועים שם וחיכו שאחד כמוך יגיע לשם, אז יש בידך לעשות חסד אמיתי עם ניצוצות נשמה של גרים ובעלי תשובה, שישתחררו ממאסרם בזכות קבלת עול מלכות שמים שלך דייקא היכן שאתה נמצא, בנקודה השייכת ללבך בעת הזו, ורק אתה יכול לעשות את זה! עליך הוטלה השליחות המסוכנת הזו, כיון שרק לך יש את הכישורים לצאת משם בשלום. קבל עול מלכות שמים עליך, תתגבר עם הכוחות שנתן לך ה', ולא רק שהושעת את עצמך, גם רבים מישראל יוושעו בזכותך. בהצלחה." אני רואה שדבריו היוצאים מן הלב נכנסו לליבך. ואם הקמנו את הפורום רק בשביל זה, דיינו.

מושיקו אחינו, אַש לונַק?

יעני ווּס מאכסת, או איך שאומרים זה, 'תה מאמין אדי, היית באומן אחשלי.... רבנו אמר לי להגיד לך כך: "כשאתה אוכל חזיר, תראה שלפחות לא יטוף לך על הזקן" ואחרי הגראפס, שב ותחשוב, כולה חתיכת בשר....בשר.... בשר כזה שאם אתה לא רוחץ אותו במיים....הוא מה זה מסריח... וכמה זמן ה"הנאה" שלך ממנו? חמש דקות? רבע שעה? שעה שלימה? זה שווה את כל היסורים שאחרי? כי הרי אתה נשמה קדושה יהודית, טהורה וזכה שאינה מסוגלת לסבול את עול העוון, וכי בשביל רגעים ספורים של ד-מ-י-ו-ן, כדאי לסבול ימים שלמים של מציאות מלאה מרה שחורה עצבות וכבדות? מושיקו המתוק, אם לא היית אהוב כל כך על השם יתברך תאמין לי שמזמן היה לך כל "טוב" העולם הזה.... אז זהו, אני מסרתי לך מה שרבנו ביקש ממני להגיד לך, ועוד הוא הוסיף שהוא מתגעגע לראות אותך אצלו בקרוב, ושאם תרצה באמת, לא יהיו לך מניעות כלל. ילללה להתראות מושיקו, ותפסיק להתבכיין, אתה תותח, מי יכול עליך.......?

למעלה