הצילו!!!

בולולה

New member
הצילו!!!

יקירותיי, אני כ"כ זקוקה לידע שלכן אנא עזרו לי. לא יודעת אם זוכרים אבל עברתי כבר 4 הפלות רצופות ולכן נשלחתי לבצע מספר בדיקות מקיפות לבירור הסיבה. כל הבדיקות עד כה היו תקינות למעט זו שאני אוחזת בידיים רועדות. אז ככה, עשינו בדיקת סיווג רקמות וזו התשובה : יש לי ולאישי היקר שותפות אנטיגנית ב- HLA CLASS I וב- HLA CLASS II. וחוץ מזה תוצאת בדיקת CROSSMATCH מצביעה על ערכי אפס לשנינו. בשיחת טלפון עם הרופא שלי הוא אמר שיש בעיה עם התוצאה ושאנחנו כנראה נצטרך לפנות לפרופסור קרפ. פרטים נוספים אקבל בפגישה איתו מחר. אנא מכן, אם משהי מבינה את תוצאות הבדיקה אשמח לקבל מידע, או הפניה לקרא על זה ברשת. אשמח לשמוע על הטיפול, אחוזי ההצלחה ובכלל מה הולך להיות. המון תודה מראש,
בולולה,

נועה 35

New member
מק../images/Emo78.gif

אין לי מושג מה התשובות, אבל מקפיצה בתקווה שמישהי אחרת תוכל לענות לך.

תמר27

New member
../images/Emo124.gif לילך הותיקה ...

במפגש בצפון היתה חברה של לילך, נראה לי שהיא עברה סיפור דומה ויש לה המון ידע בענין הזה. לילך, תקראי לה לפה לעזור לבולולה, טוב ?!

נועם@בת

New member
מצד אחד הצילו

ומצד שני- הללויה, סופסוף מצאו את הבעיה ועכשיו ימצאו גם את הפתרון. פני לשושי מנהלת פורום פוריות בנענע, היא מבינה בזה. בהצלחה נועם

צוקה1

New member
בובולה כמו נועם גם אני כשקראתי

את ההודעה חשתי הקלה ותיקווה גדולה. ראשית נראה שאין לך בעיה להיכנס להריון- עשית זאת כמה פעמים והנה נראה שאת בדרך למצוא את הסיבה להפלות ואת הפתרון לכך .אז הידד .באמת מאוד אופטימית ומקווה שגם את
רבה צוקה|

למעלה