הצילו...........

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
הצילו...........

מה עושים עם הלקוח ה-כי נודניק בעולם???? יש לקוח אחד שמתקשר ללא סוף אלי לעבודה (נקרא לו
) אנחנו פה 3 בנות ושלושתינו כבר מקבלות כאב ראש נוראי ממנו... זה הגיע למצב שהמזכירה של סמנכ"ל השירות לקוחות אמרה לנו להעביר אליה ישירות את השיחות של
- דבר שהפתיע אותנו כי יש כללים מאוד נוקשים... אבל, הלקוח לא מעוניין לדבר איתה אלא לשגע אותנו... כשאנחנו רואות את המספר שלו אנחנו פשוט לא עונות. אבל לפעמים אין ברירה. הוא לא הבנאדם היחיד שמתקשר ואנחנו חייבות לבצע את העבודה שלנו. אז אנחנו עונות לו וישר שמות אותו בהמתנה.... אנחנו פשוט לא יכולות להתמודד איתו.... היום- היו לי 4 שיחות ממתינות - וכולן- הוא! הוא פשוט לא נורמלי!!!! הצילוווווווווו............

ET forever

New member
אני מבינה אותה

נמאס לי כבר לענות לטלפונים....כל מה שיש ללקוחות זה רק בעיות...אף פעם לא יהיו דברים טובים???????

מוגג

New member
תתחילו להתקשר אליו.

בקשו ממנו את מספר הסלולרי ותתקשרנה אליו בכל הזדמנות. שאלו אותו:"מה שלומך?" "איך המרגש?" "הכל בסדר?" בערב, בצהריים ובכל הזדמנות. אם אינו מבין את הרמז ניתן לפנות למשטרה ולהגיש תלונה על הטרדה טלפונית. עליכן להקליט את השיחות ולהוכיח שמדובר בשיחות שווא ולא בפניה של לקוח סביר. בהצלחה!

m L m

New member
הלוואי והייתי יכולה לעשות את זה....

אבל אני לא יכולה. למרות שיש לנו רשימה ענקית של מספרי טלפונים שלו (יש לו 7 מספרים שונים שאין לי מושג מאיפה הוא מקריץ אותם) למשטרה כבר פנתה החברה שאני עובדת זה בה ונטרלו לו את החיוג לשירות לקוחות (מיותר לציין שהוא עצבני גם על זה...) האמת שעכשיו שקט לנו - כשאנחנו עונות לו אנחנו פשוט שמות אותו בהמתנה וככה לא "זוכות" לדבר איתו

ET forever

New member
משתתפת בצערך

אפשר להבין אותכן.... אז נפתרתן ממנו בסוף?

nutmeg

New member
כשעובדים בשירות לקוחות

ככה זה. מידי פעם נתקלים במטריד סדרתי. עצם הגדרת התפקידכם לא מאפשרת לכם להתלונן שהוא מתקשר שוב ושוב כאילו הוא היה מתקשר, נניח, אליכם הביתה. כל האנשים שעובדים בשירות לקוחות מכל סוג יכולים לספר לך סיפורי אלף לילה ולילה על כל מיני טיפוסים שהיה להם הכבוד 'לשרת'. לדעתי זו לא צריכה להיות הבעייה שלך אלא לפתור זאת ברמת מדיניות של החברה בה את עובדת - כי נניח ותענו לו באמת על פי צרכיו? הרי לא תתקיים שום עבודה אחרת והמשכורות שמשלמים לכם ירדו לטמיון, לא? אני לא מכירה מעסיק שאוהב להפסיד כסף. נסו לפתור זאת ברמת ההנהלה.

jahnon

New member
לדעתי

תפקידך הוא לענות לו, אבל אם הוא באמת מציק, יש תרופה. הרי בסופו של דבר אני ד"ר למפגעים כאלו (לקוחות בעייתיות, חותנות פולניות וילדי שכנים מעצבנים). קני צופר, רצוי על בסיס אוויר (יש כאלו בחנויות אופניים) ברגע שהוא מתקשר בשיא הנחמדות תעני לו ואז תפעילי את הצופר לתוך האפרכסת (הייתי חייב להשתמש במילה הזאת, לא סתם אני אדע מילים יפות בלי להשתמש בהן), אחרי מספר פעמים הוא לא יתקשר אליכן ומן הסתם הוא לא יוכל להשתמש באוזניים שלו כמה זמן.

למעלה