הצילו!

נלס

New member
הצילו!

שלום לפורום, אולי חלקם זוכרים אותי מהודעות קודמות שכתבתי פה, בכל מקרה אני בבעיה מאוד מטרידה ומורטת עצבים. לשמחתי בתחילת השנה המורה שלי למדע (אני עולה לכיתה י') הכריחה (פחות או יותר) מספר תלמידים מהשיכבה שלי לעשות איזשוהו מבחן של יכולת מתמטית, מי שהצליח בו קיבל בדואר ספר על הצפנה שצריך ללמוד, היה עוד מבחן יותר קשה ומבהיל ומי שעבר אותו זכה להשתתף בשלב הכמעט-אחרון של תחרות מדע בשם 'האולימפידע למדע' ו...כפי שאתם מבינים למזלי עליתי לשלב הזה, לשמחתי העצומה ועכשיו מגיעה הבעיה- שלפני חודש בערך קיבלתי נושא להרצאה ומצגת שאני צריכה להכין בשביל התחרות הזאת על נושא שניתן לי- הצפנה ויזואלית, ותקלות טכניות משונות וגם עצלנות בלתי ניתנת לשליטה וחומר לימוד מאוד קשה הביא אותי ליום הזה שהוא... 3 ימים לפני ההגשה של המצגת, בלי מצגת, אם חומר חלקי (המילצו לי ללמוד כתבה מאוד קשה באנגלית ונשברתי ב2 העמודים האחרונים שלה) ו... אני קצת היסטרית, מאוד היסטרית למעשה. אני לא בטוחה איך אעמוד במטלה הזאת כמו שצריך, בזמן כל כך קצר והשאלה שלי היא- -איך אני מארגנת את הזמן שלי כדי שאני לא הגיע ליום שלישי בלי עבודה? -מה להגיד למארגנים? לבקש עזרה כי אני עדיין לא סגורה על מה לעשות בהרצאה 3 ימים לפני ההגשה ובכך להממ...אני חוששת שזה יפגע בי, בתחרות הזאת -לבקש דחיה? -אני יכולה לשלוח גירסא ראשונה למארגנים והם יכולו לתת לי עצות אך זה בטח יקח זמן וההגשה היא בעוד 3 ימים :-X מה לעשות? תודה מראש על העיסוק בבעיה ה...יבשושית הזאת, נלס

יסמין43

New member
קודם כל, יפה שאת מבינה מה זה

הצפנה ויזואלית. זה כבר יותר ממה שאני מבינה. אשר לעצות: קשה, קשה. ראשית, היה טוב אם היית יכולה לשתף בבעיה שלך מישהו שקשור לעניין, אבל שהוא "לטובתך". אולי המורה שלך למדע? אולי לאדם כזה תהיה עצה מעשית. עם האנגלית אולי הייתי יכולה לעזור לך, אבל גם זה לוקח זמן...

נלס

New member
אמ

הבעיה היא לא עם האנגלית אלא עם החומר ששובר לי את הראש ו...תודה!
אני לא בטוחה אם יעזור לי לפנות למורה למדע אבל לאבא שלי בהחלט יעזור.

נלס

New member
לא!לא!לא! דיבקון! *פרצוף מובהל*

חשבתי שנגמלתי *פנים מוכרמות*

למעלה