הצילו

shedow

New member
הצילו

אני באמת לא יודע איך להתחיל אז אתחיל אני וחברה שלי בבעיה ,נכון זה קורה הרבה אך פה איני יודע איך להתמודד המצב הוא שיש לה טענות לגבי ,איך אני מדבר ,מתי אני במצב רוח כזה או אחר היא טוענת שאני לא מקשיב וכבר לא רומנטי. האמת אני לא מתיימר לומר שאני מושלם אבל אני מנסה, באמת שאני מנסה הבעיה היא שהיא אומרת שאני לא מקשיב אבל היא בעצמה לא מקשיבה ולא שמעתי ממנה נסיונות לסיים ריב (תמיד אניזה שמתקרב לבסוף) אם אני מנסה לומר משהו כשהיא באה בטענות היא ישר מתחילה ב: "הנה עכשיו תגיד ככה ועכשיו תאמר אחרת "להראות שהיא יודעת מה אני אומר מיד אחר כך , אני אומר שזה בגלל שהיא טוענת כל הזמן אותו דבר אז מה תשובתה ? כי שום דבר לא משתנה. אי אפשר לנצח, גם לוותר איתה אי אפשר ,אני מותש ממנה. כאילו, אנשים רבים, למה היא לא מבינה את זה ,ולמה היא לא מקלה עליי. אני אגדיר את זה במשפט אחד. יש לי את ההרגשה הזו שאני נהייה כזה קטן. אני לא יודע אם אתם מבינים את המכלול כי אי אפשר להכניס הכל. אבל עצות יעזרו.

adam33

New member
אתה צודק

היא בעצם עושה איתך כפי שעושים עם החמץ מבטלת אותך ולכן היא בעצם טוחנת אותך דק דק על אש קטנה ( סליחה על הביטוי) דחוף דחוף קח אותה לשיחה תגיד לה שבעצם אתה רוצה לומר דברים ( ותשתדל לא למחזר את עצמך) ושאתה תשמח גם לשמוע אותה לאחר מכן להבין זה משהו מורכב אתה לא מדבר בשפה שלה היא לא מדברת בשפה שלך ומאחר ואתה מתימר להכיר אותה הכי טוב תנסה ( לכשתינתן לך רשות הדיבור ) לדבר בשפה שלה כך תוכל להעביר מסרים ישר בפגיעה ישירה ללב שלה אצלה קו המחשבה עובר מהלב לשכל בעוד שאצלך הוא ההפך אז מה אתה מתפלא כפי שהיא לא מתקשרת איתך זה גם לגביך אז תתחיל לדקלם נאום עם המון מחשבה ומקוה שאוליי הפעם משהו יכנס לתוכה רק כל אחד בתורו אל תשכח גם לומר לה שאתה מותש וכבר לא אכפת לך שום דבר ממנה אוליי אם היא תדע שאתה כבר במצב של קומה ואי אכפתי היא בעצם תבין שאין לה בן שיח ואוליי תקשיב יותר ...

seeyou

New member
ממש כמו זוג נשוי ותיק!../images/Emo140.gif

...אתה מותש ממנה.....והיא ממך!! דרך פשוטה אומנם קצת כועבת-להפרד! טיפ לרווקים: - האישה מתחתנת עם שאיפה לשנות את הגבר על פי הבנתה.... - גבר "חולם" שהבחורה שהוא בחר בה תשאר כך לנצח!! חג שמח!

למעלה