הצילו...

היליפרץ

New member
הצילו...

שלום לכולם, קוראים לי הילי, אני בת 21 ויש לי סיפור דיי ארוך, אז אנסה לקצר כמה שיותר.
היה לי בן זוג, נקרא לו תום, איתו הייתי במשך 3 שנים וכששכבנו היה לי טוב, הייתי גומרת בקלות והיו לנו יחסים טובים בסך הכל.
יש לציין כי תום היה הראשון שלי בכל דבר- הנשיקה, הסקס, הכל...
הייתי נהנית מהסקס איתו, אבל לא הייתי יוזמת, אפשר לומר שזה לא היה הדבר הכי דחוף לי בעולם- לשכב איתו.
לפני כשנה נפרדנו, והתחלתי לצאת עם בחור חדש. נקרא לו אורי. עם אורי הסקס היה מדהים. אני מגדירה את עצמי ממש בעייתית, יש לי בעיות בטחון עצמי שמקשות עליי, אבל איתו כל זה נעלם. יותר מזה- ממש -רציתי- סקס. הייתי רעבה לזה. וזה לא משהו שאני מכירה בעצמי. לצערי נפרדנו אחרי 3 חודשים, ולאחר זמן מה חזרתי לתום. (החבר המיתולוגי.. עוקבים?
) תום חבר מדהים, הוא מתחשב ואכפתי ואוהב אותי יותר מהכל. אבל עכשיו, כשכביכול "טעמתי" מהעולם הגדול, אני מתקשה לגמור איתו ופחות רוצה את הסקס.
אני נואשת ולא יודעת מה לעשות, תום באמת חבר מדהים וכואב לי שזה מה שיקבע את הקשר שלנו בעתיד. אני כל הזמן אומרת לו שזה לא בגללו, זה בגללי. ויכול להיות שזה נכון.
יש משהו שאפשר לעשות? אני ממש חייבת עזרה!
תודה רבה ושבוע טוב :)
הילי

Aיש

New member
בן-אדם מדהים או לא, זה לא נשמע שהוא מושך אותך במיוחד

אין לזה ממש פיתרון. אני לא יכול להגיד לך, ובטח שלא יותר טוב ממך, מה מושך אותך באדם אחד ובאחר לא. את צריכה להבין שאדם טוב וחבר טוב זה לא תמיד אומר שהוא האדם שאליו תמשכי הכי חזק.
&nbsp
מה לעשות? זה תלוי כמה הסקס והמשיכה חשובים לך לעומת שאר החלקים במשוואה המורכבת שנקראת מערכית יחסים. אני באופן אישי לא הייתי מתגבר על חוסר כימיה כפי שאת מתארת, וזה לגיטימי (גם אם העולם פחות או יותר נותן לך את התדמית שזה לא). זכותך הבלעדית לבחור כמה כל מרכיב במערכת היחסים חשוב לך ולפעול ע"פ הבחירה שלך.
&nbsp
בנוסף את תמיד יכול לנסות לדבר איתו, להבין ביחד מה מושך אותך, ולנסות לישם. אני חושב שזה די סיכוי קלוש, אבל אם יש איזה שהו סיכוי "לתקן" זה דרך עבודה משותפת והבנה אחד של השני.

פר גינט

New member
את בת 21

לדעתי, אין סיבה שתשארי בקשר שלא מספק אותך מינית. אילו היית 20 שנה מבוגרת יותר, ועם ילדים ומשכנתא, הייתי אומר שיש טעם לנסות לעבוד על זה, ולנסות לשפר את הסקס שלכם. אבל בגילך, עדיף לעבור הלאה. כמובן, לסיים את זה יפה עם הבחור. הוא כנראה אוהב אותך.

ומעבר לעניין הסקס, את אומרת שיש לך בעיות של בטחון עצמי. את גם אומרת שעם הבחור השני, הבעיות האלה נעלמו. יתכן שהסקס הוא רק הסימפטום. יתכן שיש בעיות נוספות בקשר עם החבר הראשון שלך.

בכל מקרה, בגילך, תפיקי לא מעט מהתנסויות נוספות, לאו דווקא מיניות, אלא מערכות יחסים נוספות. אם את בת 21 והייתם ביחד שלוש שנים, אז למעשה, לא היית לבד בחייך הבוגרים. לכן אני מציע לך - הפרדי ממנו. גם אם הפרידה לא תהיה קלה, ולאחריה תבוא תקופה של הסתגלות, והתמודדות, אלה אתגרים שיכולים לעזור לך להתפתח (בטחון עצמי, זוכרת?).

בהצלחה.

זה תמיד נראה כאילו "זה זה!"

אבל ככה זה כשאת בתוך קשר ולא מסתכלת מבחוץ.
מניסיון העבר שלי, כשיש את הסימנים שאומרים לך שזה לא מתאים (במקרה זה מסיבות מיניות, וזה לא משהו חד פעמי שלא חוזר על עצמו) אז כנראה שבאמת זה לא מתאים.
&nbsp
את תלמדי, עם הזמן, לשחרר יותר בקלות ולהבין שהיו עוד וזה לא כזה נורא.
אם זה לא "זה", בכל היבט ובכל כיוון, אז זה לא "זה" ויהיו עוד - את תעברי הלאה ותחיי את הקשר הבא.

מתחשב ואיכפתי אבל..

לא עושה לך את זה.
אין יותר מידי דברים לעשות כנגד זה חוץ מלהתבאס.
&nbsp
מניסיון שלי- זה לא יחזיק יותר מידי זמן. פשרות בתחום המיני גורמות לתסכול מתמשך, כעסים, ריבים על שטויות (כי אין אומץ לומר מה באמת מפריע) ובסופו של דבר, סיום היחסים.
יהיו עוד הרבה גברים שיאהבו אותך ואת אותם. אבל חוץ מאהבה גם המשיכה המינית וההתאמה המינית חשובות, התיקשורת והיכולת לדבר גם כאשר קשה, היכולת לתפקד יחד ולהנות יחד ועוד הרבה הרבה רבדים שונים של מה שנקרא "מערכת יחסים".
וכן, משיכה והתאמה מינית חשובות בדיוק כמו כל השאר.

Sharoman

New member
אז דווקא אני אייעץ לך אחרת

קודם כל הייתי מנסה לחשוב מה כ"כ אהבת באורי שגרם לך להנות כ"כ בסקס איתו ומה חסר בתום שמונע ממך להנות כמו בעבר או כמו שנהנת עם אורי.
לאחר מכן הייתי מנסה ללמד את תום את כל הדברים החדשים שלמדת, ואפילו מנסה ללמוד דברים נוספים.
זה נכון שאת בחורה צעירה וקשרים בגילאיים האלה חולפים דיי מהר ומאבדים חשיבות לאור הקשרים הבוגרים יותר בחייך, אבל הסקס שלך אמור להיות חשוב לך מספיק כדי שתלמדי את השותפים שלך ולגרום להם להבין מה את אוהבת.
כמובן שאם את עדיין אל מרגישה מסופקת מספיק מחיי המין שלכם רצוי ואף מומלץ להמשיך הלאה.
יש הרבה דגים בים ועם כל התסכול שבדבר אני מבטיח לך שגם תום יעדיף להיות עם מישהיא שנהנת איתו ובאמת רוצה להיות איתו מאשר מישהיא שרק "סוחבת" כמה שהיא יכולה.

היליפרץ

New member
תודה רבה לכולכם!

אני חושבת שאתן לזה עוד צ'אנס.
אחרי הכל חזרנו רק לפני כחודשיים והכל עוד נורא טרי וחדש.
אולי אני נאיבית ותמימה וילדה, אבל אני באמת אוהבת אותו וממש לא רוצה לוותר :)

בכל אופן, בכללי, ממש תודה על הפורום הזה! פלטפורמה מעולה לשאלות, במיוחד לחסרי ניסיון...

אעדכן בהתפתחויות! :)

למעלה