הצילו?

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך

AlteX

New member
טוב, יש לנו כבר היסטוריה...

של אי-הבנות... ואני מקווה שזאת היתה האחרונה!
אני מצטער לראות שלא היתה לך קבלת פנים הולמת כאן, מה לעשות, פה ושם יש לנו "טרולים" - כמו שולנסיה קראה להם - ובצדק. יחד עם זאת, הרוב המכריע של האנשים כאן לא כאלה. וכן מגיע לך החיבוק והפרח המסורתיים, שעדיין לא קיבלת, אז הנה בבקשה קבלי
ו-
וגם
. אני מצטרף ללא שגרתית ומקווה שתשארי כאן איתנו, ותתעלמי מהרפש...
(ואם לא זיהית, יצא לי להיות בחלק מהמפגשים של Dalnet #israel20+ לפני כ-5-6 שנים... והייתי משתמש פעיל בערוץ...)

deena

New member
OH MY GOD

כן הניק מוכר לי - ונדמה לי שאני זוכרת אותך - אבל אתה מדבר על לפני 5 שנים בערך........wow

AlteX

New member
כן, ואני זוכר שהיית בת 30 אז

והבת שלך היתה בת 3, ככה שזה מתאים...

גילה37

New member
קוקית יקרה שלי

זכותך הלגיטימית להביע דיעה שונה משלנו ולכן גם לא ניזרקת מהחדר (אפרופו השאלה של דנה) .. אבל לא לנבל את הפה , ולא לקלל , מה שמנסים להגיד לך זה שפשוט היי יותר עם טאקט או משהו דומה שיהיה לך יום טוב וחייכי החיים מחייכים רק למי שמחייך אליהם ולי בהחלט הם מחייכים ואפילו צוחקים גילה

Napoliya

New member
אפילו שזה לא עניינך

רק כדי שתקנאי (או אולי תתחילי לפתח תקוות) כרגע ישן בחדרי הזכר המושלם, המממממ וכן, הוא אוהב אותי, ואת השומן, ואת הפנים, ואת הכתמים השחורים, ואת הזנב.
תגידי, לא הפנמת כלום מההודעה הקודמת? אם לא אז חבל, כנראה שאת אטומה מידי וסתם בזבזתי את זמני...

deena

New member
שוב אני אחזור ואומר

לא באתי לכאן כדי לשאול איך לגרום לבת שלי לרזות. לא באתי לקבל עצה על איך לגרום לה לרזות נא לא להניח שאני לא מנסה לטפל בהרגלי האכילה שלה. (למרות שזה ממש לא עניינך או עניין חברתך הקוקיה) באתי עם שאלה מאוד מוגדרת. למה אנשים חושבים שהם צריכים במקום לענות לעניין, לדחוף את הייעוץ שלא התבקש ולא במקום שלהם???? מאין לך למה הבת שלי זקוקה לבגדים במידות גדולות? אולי היא חולה? אולי יש לה גוף מעוות שאני מנסה להסתיר בביגוד כזה????אולי אני סתם מרשעת שדוחפת אוכל לפה של הילדה בנסיון נואש לגרום לה הלראות שמנה???? ואולי אני רוצה שהיא תהיה שמנה? אולי היא עצמה רוצה להיות שמנה? למה נדמה לך שלהיות שמנה זה דבר פסול בעיני???? איך אתה מעיז לאמר לי לגרום לה לרזות? אם אין בכוונתך לפגוע- קח את הייעוץ שלך ושים אותו במקום. ואני חושבת שאין צורך שאני אומר לך בדיוק היכן המקום לייעוץ הזה.

עצבים עצבים

מה יש מה קרה מנסים לעזור לך ואת צועקת. שוב מובן כי נגענו לך בדיוק איפה שכואב זה לא נעשה בכוונה אלא רק לעזור מה ככ קשה להבין????. למה את ישר מתנפלת עליו? קצת לחשוב על התשובות לא יזיק לך הרי הבת שלך בת ה-8 לא תבחר להיות שמנה מרצונה!!!!!

shugi28

New member
אנחנו תמיד מחפשים פתרונות

קלים ונוחים .. ומתעלמים מהבעיה האמיתית שגורמת לזה .. תסלחי לי על מראש על היעוץ שלא רצית אבל ילדה בת 8 לא ממש יודעת מה היא רוצה אז אל תזרקי עליה אחריות .. לא מגיב לשיחות כאלה בדר"כ אבל זה פשוט מחליא אותי לילה טוב ובהצלחה שוגי . (נ.ב. בהודו יש תופרים זולים אם בכול זאת תבחרי בפתרון הקל )

הילולה

New member
דינה, את צודקת במאה אחוז!

ככה זה במדינה הזו, כל אחד דוחף את האף שלו לאיפה שלא צריך. לקוקי והשני: דינה שאלה משהו. אם יש לכם משהו קונקרטי לענות אז תענו, אבל אל תדחפו את האף למה שלא שאלו אתכם. זה לא שהיא ביקשה עצות בנושאי דיאטות...

השקט

New member
../images/Emo10.gifבהתחלה רציתי לבקש סליחה../images/Emo80.gif

בהתחלה רציתי לבקש מימך סליחה גברת דיינה או דיאנה או דינה איך שנוח לך אולם לאחר שקראתי ליתר ביטחון את התגובה שלי לשאלתך. הבנתי שהבנת הניקרא שלך היא ממש מינימלית. ובזה הנושא הזה תם מבחינתי. אולם לסיום אני מאחל לך שנה טובה ואני מקווה שלפחות את זה את תביני כמו שצריך השקט

deena

New member
היה נדמה לי שאמרת שלא תכתוב שוב

ואולי ההבנה שלי מנימלית. אבל השאלה שלי היתה: היכן מוצאים בגדים. לא היכן מוצאים דיאטנית. או הכיצד לגרום לילדה לרזות. אבל אדוני. על כל מקרה, אולי תסכים לכך שאלביש את הבת שלי עד שאצליח לגרום לה לרדת במשקל? או שמה אתה דוגל בזה שילדה בת 8 תלך ערומה לבי´´ס? התשובה שלך שלא לחפש לה בגדים אלא לחפש לה דיאטה לא ממש לעניין, לדעתי. הפרופורציות נהדרות כשמתייחסים לשאלה. ולמי איתנו יש בעית הבנת הנקרא? וגם לך, שתהיה שנה נהדרת.

DREAM111

New member
לשקט קוקית ושוגי.

כמו שתיארת היה מי שכעס ובצדק. אחרי שראית את התגובות של קוקית והתגובות שנילוו אליה זה היה מיותר. הגברת הנכבדה אני מניחה שיודעת שלביתה יש בעיה של עודף משקל, פנייתה היתה לעזרה בנושא מסויים ולא בבקשה לחינוך מחדש או להארה שיש בעיה כי כפי הנראה היא מודעת לה. אנחנו הצופים מהצד לא יודעים כיצד היא מתמודדת או מטפלת בבעיה ואין לנו לשפוט אותה או את ביתה. בנוסף מי אמר שהיא לא עושה זאת כרגע אבל עד אז הבת לא אמורה להתלבש? הרי גם אם הנושא בטיפול לא מחר בבוקר היא תרזה ותכנס למידה 4.

כולם חכמים../images/Emo22.gif

מדוע זה קמים להם כל החכמים ולא חושבים רק לעזור בלי לחפש דרכים אחרות אני לא מבינה את זה. הבחורה ביקשה עזרה מסויימת וישר קמים להם חכמים שנותנים עצות שלא ניתבקשו עליהם ואולי יש בעיה שהאמא לא מחוייבת לספר עליה. אתם יודעים לתת לה את התשובות שהיא ביקשה אז תיתנו ואם לא אז תודה רבה אבל לא תודה. שתהיה לכולם שנה ניפלאה ומתוקה.

למעלה