הצילו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CarolineKinney

New member
הצילו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חוץ מהשירים הבאים יש למישהו עוד שירים יפים להמליץ לי? Heather Small - Proud (פרק 1) Free - Ultra Nate (פרק 26) Save The Last Dance For Me (פרק 22)

faith2

New member
יאפ...

Hide U - Kosheen John Creamer & Stephanie K remix) Absolutely Not - Deborah Cox (Channel Dance remix) Everyday - Kim English (Hex Hector & Mac Quayle Club mix) Caught Up - DJ Disciple/Mia Cox (Guido Osario Vocal mix) Risin´ - Elle Patrice Sneaky One - Satoshi Tomiie/Deanna Harder, Better, Faster, Stronger - Daft Punk (Pete Heller´s Stylus remix) Star Guitar - Chemical Brothers (Pete Heller´s Expanded remix) Miss You - Etta James (Illicit remix) Plenty - Sarah McLachlan (Fade mix) Underwater - Delerium/Rani (Mauve Dark Vocal mix) Beautiful - Mandalay (Calderone After Hour mix

לולו15

New member
היה בסוף

הפרק הראשון של עונה 2 כשאמא של ג´סטין ביקשה מבריאן לא לראות את ג´ס יותר היה שיר יפה no more good guys-skindive

Randyael

New member
יש מלאן!!!!!!!!../images/Emo63.gif

Faded-soul decision(122) disconnected child-tin star (112) party people-alex gopher(117) sleep-danay warhols (102) take me, love me-friburn (103) horney-mousse the only way is up-kinkey boys (103) sexyboy-kinkey boys (105) the name of the game-the crystal method (206) handsome devil-tie me up (208) happy feet-blam (122) feel cool-top cat (117) amanda ghost-filthy mind (108) orgasn addict-buzzcocks (207) deeper love-ruff drivers (101) ויש עוד מלאן.......

CarolineKinney

New member
שירים לא........

מהפסקול לא של העונה הראשונה ולא מהשניה יש לי את שני הפסקולים בבית אני צריכה דברים שלא הופיעו בפסקולים ושיהיו יפים..... תודה

crazykiki

New member
מאיפה אתם משיגים..

את כל הזה?? את הפסקולים את התמונות?? אני חדשב כאן דרך אגב.. מתה מתה על הסדרה הזו!!! ואני חייבת כמה תמונות בעיקר של בריאן כמובן.. נו טוב אפשר גם ג´סטין וגם מייקל וגם.. וגם... :) בקיצור תמונות.. צ´´או בינתיים קיק

רינת4

New member
התמונות-

מכל מיני אתרים,במיוחד מכאלה של תמונות שמסודרות לפי פרקים... הפסקולים-או שקונים,או שצורבים.

רינת4

New member
אז ככה:

תלכי ל- www.start.co.il ואז את יכולה לבחור מנוע חיפוש. כל מה שצריך לרשום זה qaf או את שם השחקן,וזה יפתח לך קישור עם מלא אתרים.

CarolineKinney

New member
יש לך את התוכנה.....

קודם כל?..... אם לא תורידי ואז אני יסביר לך ואם לא תצליחי אני יעשה לך

רינת4

New member
אבל זה המחשב

של העבודה... איך אפשר לדעת אם התוכנה כבר מותקנת? כי אני לא רוצה שיפטרו אותי,את יודעת,על הורדת תוכנות...

רינת4

New member
אני צריכה

ללכת שנייה. אני אזור תוך 5 דקות בערך. בבקשה תישארו... משעמם לי!!!!!

pompii

New member
קלטו תמונה מדהימה!!!!!

גררררררר...... לגזור ולשמור!

למעלה