הצילו!

Nicky5551991

New member
הצילו!

אני לא יודעת למי לפנות. וגם כשאני מוצאת מישהו שאפשר לדבר איתו, אני לא בדיוק יודעת מה להגיד. אני מבולבלת, יש לי בלאגן ענקי בלב ובראש. אני נשמעת דרמטית מדי, אבל באמת משהו מוזר עובר עליי לאחרונה. אני מפחידה את עצמי! אני בעצמי לא יודעת מה אני רוצה! חשבתי ללכת לפסיכולוג אבל זו בעיה, כי אני לא יודעת מה להגיד בכלל. אני לא יודעת איך לתאר בכלל את מה שעובר עליי! אני מרגישה במצוקה. אני נהייתי אדישה, שאננה. כל הזמן באלי להסתגר ולהיות לבד עם עצמי...אני לא מתאהבת יותר, לא נדלקת יותר, אין לי חשק מיני. כל מה שבאלי זה רק לראות סרטים ולאכול. לא יודעת מה ישלי! אני לא יודעת אם זה קשור אבל בחצי שנה האחרונה הורדתי כ-8 קילו. וכתוצאה מדיאטה לא מבוקרת לא קיבלתי מחזור כבר חצי שנה. יכול להיות שזה הכל בגלל הבעיה ההורמונלית שלי. אבל זה פוגע בי נפשית. אני בת 20 ואני חיילת. בקיצור אני לא רוצה לחפור יותר מדי, רק לשאול מה זו התופעה הזו בעצם, מה עובר עליי? אגב יש לי ידיד שמאוד תומך בי ורוצה לעזור לי. אתמול ניסיתי לשפוך לו הכל ולהוציא הכל החוצה. אבל אין דרך לתאר בכלל מה עובר עליי בפנים. אמרתי לו שאין לי מושג איך להוציא את זה במילים ופשוט פרצתי בבכי.

גרא.

New member
Nicky5551991,שני כיוונים,ראשית כדאי שתפני

לרופא/ה היחידה,בכדי לעבור בדיקה כללית,ובו זמנית,את יכולה לפנות ולהפגש עם קב"ן היחידה לברור המצב הרגשי שלך.

לרופא

ירידה גדולה במשקל שבעקבותיה נפסק המחזור בהחלט מחשיד שמצב הרוח הרע הזה קשור לשינוי במצב הבריאותי הכללי.

reva7

New member
ניקי !

אולי זה דיכאון חורף? חחחח סתם ! לגמריי בצחוק:) כתבת שחשבת ללכת לפסיכולוג אבל זו בעיה כי את לא יודעת מה להגיד. אין לך מה לחשוש
קודם כל אני חושבת שזה ממש עוזר וממש חיובי ללכת לפסיכולוג ודבר שני, אין לך מה לפחד שלא יהיו לך מילים- אין איזשהם דברים שחייבים לדבר או להגיע אליהם- מתוך הדברים והעניינים הכי פשוטים שקורים בחיי היומיום אפשר להגיע להמון מקומות. תכלס את יכולה לדבר איתו על חוויות היום שעבר עלייך, על איך קוראים לאנשים שסביבך, ואם הוא באמת מתאים [ויש לכם כימיה טובה..] הוא יידע כבר לבד איך לדבר איתך על מה שמפריע או לאוו דווקא. כי לפעמים גם כשרק מדברים על המסביב על דברים מסויימים, גם מרגישים הקלה [שממש קשה לתאר במילים] וגם כל מיני שינויים קטנים מגיעים מכיוונים שונים. ובלי קשר, זה ממש טוב לדעתי שקודם כל יש לך את הידיד שמאוד תומך בך וגם זה שאת מרגישה איתו מספיק בנוח כדי לבכות. אני חושבת שזה הרבה פעמים משחרר, לבכות. מקווה שאת גם מרגישה ככה ! אולי באמת תנסי לדבר עם הקב"ן של היחידה פעם אחת, מה יש לך להפסיד?
מקווה שתרגישי טוב יותר !

למעלה