הצילו!!

patiton

New member
הצילו!!

שלום לכולם, יש לי בן זוג גרמני ואני מעוניינת לעבור לגרמניה בהקדם האפשרי. מכיוון שאין לי אזרחות או זכויות מיוחדות אחרות אני מנסה למצוא עבודה (לא עגלות וכד') בכדי שהמעסיק יוכל לבקש בשמי ויזת עבודה ואוכל לקבל אישור שהייה... הבעיה היא, וזו בעיה גדולה.... שאין לי איזושהי הסמכה מקצועית ואני לפני לימודים אקדמאיים. זו לא איזשהי הרפתקאה זמנית, כרגע אני מנסה למצוא עבודה (ובמקביל לומדת גרמנית) בתקווה שבהמשך אוכל להירשם ללימודים ולהתחיל את חיי בגרמניה. יש למישהו איזשהו רעיון בשבילי? אתר שמכיר? חברה שמייעצת? כל פיסת מידע שהיא תעזור לי מאוד כי כרגע אני דיי אבודה... :( תודה מראש!

supercalifragi

New member
אם

אתם רואים את עצמכם חיים ביחד אז תתחתנו או תעשו שתהיה זוגיות רשמית, כי ללא שום מקצוע ביד הסיכויים שמעביד בגרמניה ירצה לקחת אותך שואפים לאפס שלא לדבר על זה שאת עדיין לא יודעת גרמנית חוץ מזה שיש מספיק אנשים באיחוד עצמו שהם כן אזרחי האיחוד (בניגוד אליך) והם ללא השכלה ויודעים גרמנית אז לא היה למעסיק ה"פוטנציאלי " הזה סיבה טובה לבקש ויזה עבורך. בקיצור יש לך שתי אופציות או ללכת ללמוד שם לימודים אקדמים ולקבל ויזת סטודנט או להתחתן

patiton

New member
כן...

אני לחלוטין מודעת לעובדות.. כרגע מחפשת פיתרון קסם... תודה בכל זאת :)

Nobilis

New member
נתנו לך כאן עצה טובה

ברגע שהזוגיות ביניכם תוסדר הדברים יהיו קלים בהרבה. לדוגמא - (לפחות בעבר) הרשויות נתנו חצי שנה של לימודי גרמנית כמעט בחינם לבני זוג של אזרחים גרמנים. לחילופין את יכולה לנסות להתקבל ללימודים בגרמניה. זה יכול לאפשר מעבר (לפחות כרגע) על ויזת סטודנט.

למעלה