באיזה ערוץ משודרת הסדרה המורדים? באיזה שעה?
S SK 3100 New member 22/7/02 #2 הפעם השמונים ושתיים שאני אומר את זה משודרת כול יום שני-שישי בכתובת הזאת בשתיים בלילה ובפוקס קידס החל מה- 22 לספטמבר ב- 19:00
הפעם השמונים ושתיים שאני אומר את זה משודרת כול יום שני-שישי בכתובת הזאת בשתיים בלילה ובפוקס קידס החל מה- 22 לספטמבר ב- 19:00
F fairy girl 2003 New member 23/7/02 #5 הצילו!!!!!!!! איך אפשר לראוץ ריבלדה?????? נכנסתי לאתר ארגנטיאני(איך שכותבים את זה.....) של הערוץ שמשדר את זה והכל בספרדית ואני לא יודעת מה לעשות!! כי גם האתר שאני רואה את זה עובר לשרת אחר אז בבקשה תעזרו לי!!!!!!!
הצילו!!!!!!!! איך אפשר לראוץ ריבלדה?????? נכנסתי לאתר ארגנטיאני(איך שכותבים את זה.....) של הערוץ שמשדר את זה והכל בספרדית ואני לא יודעת מה לעשות!! כי גם האתר שאני רואה את זה עובר לשרת אחר אז בבקשה תעזרו לי!!!!!!!
H HoNeY14 New member 23/7/02 #6 דיי! כמה אפשר להגיד את זה?! ודיי כבר לפתוח הודעות חדשות! *מנסה להירגע* *נרגעת* קבלי קישור לאתר של צ´יקי-ישראל אפשר לראות את זה שם יותר טוב
דיי! כמה אפשר להגיד את זה?! ודיי כבר לפתוח הודעות חדשות! *מנסה להירגע* *נרגעת* קבלי קישור לאתר של צ´יקי-ישראל אפשר לראות את זה שם יותר טוב