הצילו

הילית111

New member
הצילו

בוקר טוב לכולם קמתי בבוקר ואני רואה בתדהמה פתק בכניסה לבית שכתוב שם שבלילה עכברוש טיפס על קירות הבניין ונכנס לאחת הדירות . עכשו הועד רוצה לעשות הדברה מיוחדת לעכברושים אני גרה בבנין לא ישן מדי ברעננה אני בקומה שנייה . גרה שם כמעט 4 שנים ולא נתקלתי בדבר כזה סהכ הבנין שמור לא מוזנח או משהו .הבנין בן 30 שנה לא בנין רכבת.בנין בן שלוש קומות ארבע דירים בכל קומה. הועד אמרה לי שהעיריה לא מדבירה בבנין אלא רק בביוב והיא עושה הדברה לעכברושים כל דירה 50 שח. אני לחוצה פחד . לא יודעת לאיזו דירה הוא נכנס אבל זה מפחיד הוא נכנס דרך חרכי התריסים כך אמרה לי הועד. אני בשוטף כשמחשיך מקפידה לסגור את התריסים והחלונות בבית בגלל מעופפים ( לא ידעתי שצריך להיזהר גם מעכברושים..) אבל אני חוששת . האם עכברושי עלולים להיכנס גם ביום ? כי ביום אני מאווררת את הבית ופותחת חלונות. בקיצור אני חוששת ובלחץ. מאיפה הגיע עכברוש לבניין משותף ממש לא מוזנח במרכז רעננה ? האם הדברת עכברושים כזו שונה מהדברה שהעיריה עושה יש לי תינוק בן שנה וחצי ואני חוששת מדברים חריפים. אשמח להרגעות כי אני לחוצה וחוששת. יום מקסים לכולם אני אוסיף שהבניין שמור ונקי פחות או יותר אבל בחדר האשפה הרבה פעמים אנשים מהבנין משאירים קרטונים ואת האלטזאכן שהם זורקים ועד שהזבל לוקח אולי זו הסיבה?

ברררר....קרה לנו אותו דבר בשנה שעברה

בדירה הסמוכה לדירתי. תזמיני מדביר SOS. העירייה אינה מדבירה בחצרות הבתים - על ועד הבית להזמין מדביר בדחיפות. העירייה מדבירה רק מעבר לחצר הבית, בשטח הציבורי. אני מניחה שבלגאן בחדר האשפה עוזר לעכברושים, אבל זה לא הגורם היחידי. וחשוב לשמור על פחים סגורים בכל מצב. בהצלחה.

אלפונזו

New member
בלי פאניקה

וקצת פרופורציה מגפת הדבר הסתיימה לפני מאות שנים ובאיזורנו עכברושים לא מעבירים כלבת. עכברושים יש גם בקיסריה באילת בתל אביב ובנהריה, והם לא בודקים אם הבניין שלך מוזנח או לא לפני שהם מטפסים על הקיר. אני אישית הייתי חושש הרבה יותר מחומרי הדברה רעילים שמפוזרים ברחובות ובחצרות, או מחיידק הטוקסופלסמוזיס המסוכן הנמצא בצואת חתולים. בברכת שנה טובה ונטולת מזיקים אלפונזו

a r t h e m i s

New member
טוקסופלזמה מקבלים בארגזי חול. לא בחדרי מדרגות

והפתרון היחיד לעכברושים הוא חתולים! הם המדבירים הכי טובים שיש. אנחנו מטפחים 3 כאלו בבנין (הועד מממן להם אוכל!) והסביבה נקיה שחבל על הזמן! ג'וק אחד לא נראה במחוזותינו הקיץ הזה ובוודאי שלא עכברושים. מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mom2ia

New member
אנחנו גם מטפחים שני חתולים בבנין

אבל על הדברת מקקים הם כנראה עדיין לא שמעו. מעניין אם הועד מממן הדרכות...

למעלה