הצילו!

Deanb

New member
הצילו!

אני מרגיש שאני עובר תקופה מאוד כבדה ועצובה מבחינה רגשית - המון חברים שהיו קרובים מתרחקים בגלל צבא ודברים אחרים, אני לא מוצא יותר מדי חברים בצבא החדש כי לא יודע האווירה קצת מוזרה אני עדיין מרגיש לפעמים בחוץ... לא יודע אני מאוד מבואס מהבחינה הזו ואני לא יודע איך לצאת מזה לאמץ גישה חיובית כלפי דברים ולגרום לאנשים להימשך אליי בחזרה...

kikona126

New member
דין

קודם כל להרגע, ולקחת נשימה עמוקה. חברים בצבא מתרחקים כי הם נכנסים למסגרות שונות ומשמרות שונות. ההתרחקות שלהם היא לא ממך, היא באה במטרה לפגוע בך, זה בגלל זמן מרחקים וכוח. אז קודם כל תוריד מעצמך את ההרגשה שמתרחקים ממך. לא קל להגיע למקום חדש, ולהיות שם "החדש". אני מאמינה שבמקרה הזה הזמן יעשה את שלו, תמיד שמגיעים לבסיס חדש לוקח זמן להתרגל (ואת זה אומרת לך רכאית (יחידה ביחידה שלה) שישר קפצה למים...). מנסיון שלי בצבא, אל תשאר במשרד או בחדר כשכולם יוצאים לך איתם. אל תרגיש לא בנוח בצבא תבוא עם תחושה שהמקום לא חדש לך.

Deanb

New member
אבל

כאילו יש הווי נורא מוגדר כבר בין אנשים ולא קל להיכנס לזה - מצד שני אנשים שהיו איתי בטירונות והגיעו קצת לפניי לבניין הזה מסתדרים מצויין והתקשרו נורא בקלות לכולם...

doingood

New member
יש גם תקופות כאלה

כולנו חווינו גם תקופות יותר קשות בחיים, ואני מבין את הקושי שאתה מתאר. זה חלק ממחזור הטבע, פרידות מדברים ישנים והכרות עם דברים חדשים. לא פעם התהליכים הללו מלווים בקושי וכאב. אני מזמין אותך, אם תרצה, לטיפול בהילינג אנרגטי בו נוכל לשוחח על הדברים ולעזור לך לעבור את התקופה הזו. פרטים נוספים אני שולח במסרים.

kikona126

New member
שלום ../images/Emo13.gif

מה נשמע? שכחתי להעלות את התמונות

למעלה