הצילו!

קייט1

New member
פשוט מאוד!

תרצחי את התינוק!

B o B cat

New member
חייזרים חוטפים אותם ועושים עליהם ניסויים.

תכנסי בסטריינג'טאון למשפחת "קריוס" יש שם גבר בהריון [שכחתי את השם שלו..רבל לאחים שלו קוראים פאסקל ולאזלו] ואחרי שעתיים בערךהוא יולד חייזר. אני אוהבת ת'משפחה הזאת =). בזיכרונות רואים שלא מזמן הוא נחטף על ידי חייזרים.

B o B cat

New member
הוא רוצה לראות חייזרים.

פעם אחת גרמתי לו להחטף וזה לא מלא לו ופעם אחת הפגשתי אותו עם החייזר בשכונה [בעלה של אחותם] וגם אז זה לא ממש התממש. יש לך מושג איך לגרום לו "לראות חייזרים"? וקוראים לו פאסקל.

khzh120

New member
נכון,שם זה קרה גמלי../images/Emo66.gif

החייזר דווקא חמוד(כשהוא תינוק
)

dorine91

New member
איך החייזרים חוטפים מישהו?!

צריך תוספת(יש לי סימס 2 רגיל-התוספות נימחקו
)

אז כככה:

חפצים דרושים: מרפסת טלסקופ בערך ב 23:30 את יוצאת למרפסת עם הסים וגורמת לו להסתכל בטלסקופ

dorine91

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

טוב בתאכלת זה לא מזמן שיש לי סימס(מסביר למה אני לא מבינה בזה כלום) 1אז מה כול העניין של תחרות? איך זה עוובד?!? 2 איייייך מוסיפים בגדים? באיזה תקייה אני סמה אתזה? ואיפו היא? 3 אממ...נכון מזמינים איש כזה כדאי שהילדים היו בבציפר פרטי אז הצלחתי לקבל רק אל האוכל איך עושית ת'שאר? ואיי סימס זה יותר ממשחק מחשב :S

עונה../images/Emo13.gif

1. תחרות זה כאילו שמישהו פותח משהו כמו תחרות יופי או משו מסוג אחר, והמשתתפים שנרשמים צריכים לבצע משימות ואז האחראית על התחרות נותנת ניקוד ולפי זה מדיחים מתחרים ובסוף מי שנשאר בדרך כלל זה 3-2 משתתפים נותנים להם משימה סופית ולפי הצבעה של האחראית על התחרות/חברי הפורום בוחרים את המנצחים. 2. את מורידה מכל מיני אתרים כמו פגי סימס 2 או סימס קונייקשן או כאלה (אם את צריכה תבקשי) ואז את מורידה את הקובץ לדסקטופ ועושה עכבר ימני--->exctract files ולמעלה בסרגל את בוחרת לאן, תעשי לMY DOCUMENTS, אחרי זה EA GAMES אחרי זה THE SIMS2 ותהיה שם תיקייה DOWNLOADS אם אין שם תפתחי אחת. 3. את צריכה לסדר את הבית, שהילדים יכינו את השיעורים, שהם ייקבלו ציון טוב בבצפר, שהאמא תכין לובסטר/הודו והאבא יידבר איתו הרבה על עבודה/בצפר/כסף (תסתכלי אם יש לו הרבה כריזמה ואם הוא מתעניין בזה) ואחרי זה תעשי לו סיור (לחיצה על המנהל--->ENTRTAINאו משו כזה--->ומשו עם TOUR, אחרי זה תובילי אותו לכל מיני חדרים בבית ותלחצי עליו ותעשי SHOW ROOM). וזייהו. אל תדאגי, בקרוב תתרגלי למשחק והוא לא ייראה כזה קשה

אם הם רוצים לראות חייזרים

זה יופיע ב"wants"...וכדי שהם ייחטפו, את צריכה שהם ייסתכלו בטלסקופ בסביבות 11 וחצי בלילה..

למעלה