הצילו

lgmtk

New member
הצילו../images/Emo70.gif

בבקשה שמישו יגיד לי מה היה השבוע בדיג'ימון לא ראיתי כל השבוע

Digi Lista

New member
אוקיי אני אעזור../images/Emo13.gif

תגיד לי מאיזה יום לא ראית ואני אכתוב חלק ממה שהפסדת(את השאר תוכל למצוא כאן בפורום...)

Digi Lista

New member
בשביל ליאור ויובל../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מה היה השבוע בדיג'ימון
אני חייבת לציין שאני לא טובה בלתקצר פרקים בפרט ודברים בכלל ואני גם דיי סנילית ככה שבנוסף אני מצרפת קישורים לדיבורים על כול פרק,אני מקווה שאני אצליח להחזיר אתכם לעניינים(אני אשתדל בכול אופן)
יום שישי(זה בעיקר בשביל יובל שאני ממש שמחה שחזר אלינו)- "שוב בבית,טאקויה חוזר" טאקויה מגיע לעולם האמיתי בדיוק ליום בו התחילה ההרפתקאה והכניסה לעולם הדיגיטלי(אם זה מזכיר למישהו את העונה הראשונה כנראה שזה העיקרון ואתם לא לבד),הוא מגלה שבעולם האמיתי הוא נראה שונה מאיך שהוא זכר את עצמו...שונה בצורה שקצת קשה לקבל...הוא חצי אדם(בגובה ובתווי הפנים) ועם זאת יש לו קרניים קטנות,גוף מוזר...מין חיה מוזרה(יש לי תיאוריה בנושא אבל במילא אני אקשר לכם),טאקויה מנסה בהתחלה לעצור את עצמו(הוא רואה שם שוב את האירועים מהפרק הראשון,ליתר דיוק האירועים שוב מתרשים...)מלהיכנס שוב לעולם הדיגיטלי,הוא אכול אשמה ודבריו של קוג'י עם השאלה "למה אתה חושב שאתה כאן,טאקויה?" לא מפסיקים להדהד לו בראש,טאקויה מגלה שכשהם נדחקו למעלית(הוא וקוג'י) היה עוד ילד שניסה להיכנס והדלת נסגרה לו בפנים,טאקויה חושב שהוא רואה כפול כי הילד השני מזכיר בטירוף את קוג'י,כאשר טאקויה מגיע לאותה הנקודה בה הכול התחיל(שנייה לפני הכניסה הרשמית לעולם הדיגיטלי,ברכבת)הוא נעמד ומתלבט,טאקויה התיש(כלומר אגונימון בעולם הדיגיטלי,זה מורכב...)מבין לפתע את הדברים ואת המשמעות של היותו דיג'ימון,הוא מחליט לחזור לעולם הדיגיטלי,הפעם עם ידע ומטרה ולא סתם שעשוע והנאה. הפרק נגמר כשטאקויה עולה חזרה על טריימון ויוצא בעולם הדיגיטלי בצורת אגונימון. יום ראשון-"הכה בהם,טאקויה" טאקויה כאמור מגיע בחזרה בצורת אגונימון לעולם הדיגיטלי,מסתבר שהתובנות שלו מהפרק הקודם גרמו לו להרגיש לעומק את כוחו של אגונימון,להתמזג עם הנשמה ועם הטבע עד כדי כך שהוא מצליח לחוש את מזג האוויר. טאקויה מחפש את האחרים,מסתבר שמההתקפה ההיא(יום חמישי,זאת שהכול נהיה שחור ואפל)רק קוג'י(דווקא הוא זה דיי תמוה לי כי הוא היה הכי חלש באותו הפרק בגלל כול הקרבות...) וטאקויה הצליחו לברוח,זואי,טומי וג'יי.פי נלכדו ועברו עינויים(למשל דגדוגים...) ע"י הצמד חמד מרקורימון ורנאמון,אין יותר מידיי מה להרחיב בפרק הזה-קוג'י ניסה להציל אותם בעצמו,טאקויה מצא אותם בדיוק בזמן,כולם השתחררו והוכיחו שהעוצמה שלהם התחזקה. יום שני-"בודד אבל לא לבד" ג'יי.פי מרגיש מאושר במיוחד ומנסה ללכת בראש והתלהב קצת(האחרים עוקצים כמובן
)החבר'ה מגיעים למקום מוזר,יד מסתורית דוחפת את ג'יי.פי למין עין משונה,עין שהיא בעצם ראי נפש האדם,בעין הזאת ג'יי.פי נאלץ להתמודד מול החששות שלו והזכרונות מהעבר בנושא חברים,הבעיה שג'יי.פי צריך להתמודד עם לא אחר מהצל שלו(מישהו אמר פיטר פן?...),לאורך כול הקרב הפיזי מתרחשת מלחמה פסיכולוגית ואנחנו עדים למה שקרה לג'יי.פי ואיך כאלה שחשב שהם חברים זנחו אותו למעשה הם בכלל לא החשיבו אותו לחבר ורק ניצלו אותו,ג'יי.פי כמעט מובס ואז החבר'ה נכנסים לתוך העין ומוכיחים שהם חברים אמיתיים. בסיום הפרק כולם נשאבים לתוך עיניים(כול אחד לעין אחרת). יום שלישי-"הצד האפל של החברות"(קישור למטה) בפרק הזה מתמקדים בעיקר בטומי ובקוג'י(במקביל) שניהם נמצאים בתוך עיניים(כול אחד כאמור בעין אחרת),טומי מתמודד עם דיג'ימון בשם אסורמון שעובד עליו שהוא חבר שלו ותוך כדי זה אנחנו מגלים שטומי מעולם לא הקשיב לאחיו הגדול יוטאקה ולא הבין שהוא מנסה להגיד לו שכשאתה חבר של מישהו אתה לא יכול להיות אנוכי(אני מקצרת לתכלס...),טומי קולט שאחיו רק רצה בטובתו וככה גם טומי מתגבר ויוצא מהעין לעברם של נימון ובוקומון שמחכים בחוץ(אי אפשר להיכנס מרצון לעין,אבל היום רק שמעתי את זה לא ממש יכולתי לראות מה היה) אצל קוג'י יש התמודדות עם דיג'ימון בשם קרטמון שאומר לו כמה הוא מכיר אותו וכמה קוג'י לא סומך על אף אחד ולעולם לא מאושר ממה שיש לו,מעדיף לעבוד לבד ואין לו חברים...קוג'י מתמודד ומנצח אותו אבל כנראה שהדרך שלו עוד לא נגמרה כי הוא יוצא מהעין לעין אחרת... יום רביעי-"ההרפתקאה של זואי" (קישור למטה,נראה לי זה השם של הפרק) פרק בסגנון שלגיה,האמת לא הבנתי מה עמוק בו,אבל זואי הביסה את רנאמון וזה בעצם השיא של הפרק... היום אני לא יכולה לתקצר כי לא ראיתי הכול תודות לכבלים המטופשים... מקווה שעזרתי לפחות קצת לתת מושג כללי על מה שהחמצתם ואני שמחה שאתם שוב כאן

lgmtk

New member
../images/Emo51.gif ליסטה את גדולה../images/Emo26.gif

קבלי חיבוק
ופרח

טיקיי

New member
תודה!!!

ממש תודה! חבל שאין שידורים חוזרים בסוף השבוע...

Digi Lista

New member
הכיף כולו שלי../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif

שמחה לעזור אבל יותר מיזה אני שמחה לראות שאתם כאן

למעלה