הצילו

angel of Death

New member
הצילו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo80.gif

זהו
הכל נגמר, חיי הסתיימו
בעוד שבוע (21.2) אני עולה על מדים (בפעם השנייה
) והולכת לצבא
להיות חיילת
הצילו
אני מתה מפחד
אני לא יודעת מה לעשות
אני לא רוצה להיות תקועה באיזה בסיס בסוף העולם עם אנשים מפחידים, אוכל זוועתי, משכורת זעומה ועוד כל מיני אלמנטים מבעיתים של צבא.
בקיצור מה שאני מנסה להגיד פה זה שנשאר לי עוד שבוע לחיים תקינים ונורמלים... ואז אתם תראו אותי פחות ופחות פה
אבל אני עדיין אוהבת את כולכם

Me 4eVer

New member
../images/Emo7.gif

אבוי! זה רק כזה נורא בהתחלה!
בהצלחה! (בואי לחיל הים!!!)

De-Panther

New member
כולם הולכים../images/Emo10.gif איזה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מוזר זה שכולם גדלים כל כך מהר
אפשר לחשוב שרק לפני חודש ישבנו על הרונלד במקדונלדס באיילון ועשינו כלמיני שטויות אה... זה באמת היה לפני איזה חודש
אבל עדיין!!
תהני בצבא!!
ואת מתגייסת יום לפני היומולדת שלי

De-Panther

New member
אל תדאגי../images/Emo3.gif הצבא זה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פשוט גן ילדים אחד גדול

Pure M

New member
ובכן,

בצאתך למסע קחי עימך הרבההרבההרבהרהרבהההההה נייר טואלט, הרבה שוקולד, וארגני מראש אישורים מהרופא האזרחי על כל בעיה הכי קטנה שיש לך, כי תוכלי לנצל את זה לפטורים, ולהוציא פטורים אחרי גיוס זה סיוט, לכן - עשי טובה לעצמך ואל תתעצלי כמוני - תוציאי פטורים מראש. עכשיו - אם שולחים אותך לפמ"צ, לא משנה מה, סרבי פינוי, ובשום מקרה אל תגיעי לבה"ד 13 המקולל! שבוע הייתי בגיהנום הזה, אנשים רוצים להתאבד שם, ולא כאיום לקב"ן. ועכשיו לעידוד - כן, אני כאזרח לחוץ מלפני שבוע, הפכתי לחייל רגוע עכשיו, הצבא לא כזה קשה, מתרגלים למסגרת, יודעים מתי לסרב פקודה (כן, הצעיר לפניכם סירב ל8 מ"כים, 2 מ"מים, ומ"פ אחד קטן ומושתן - בהחלט לא מומלץ אם אתם רוצים להשתחרר לחופשות פה ושם..
) טוב - מאחר ונותרו לך כמה ימים של חיים תקינים קחי את עצמך ולכי לישון. הרבה. אני רציני, תשני ממש הרבה שעות כי פשוט לא תוכלי לישון בטירונות. 6 שעות זה בחסד.. אגב, האוכל לא כזה זוועתי, יש הרבה חרא, אבל אם יודעים לסנן מה טוב ומה לא - הכל בסדר. וגם אם לא יודעים לסנן - הכי גרוע חולים ומקבלים גימלים
האנשים ממש לא מפחידים. שבוע אני בצבא ויש לי כמה חברים טובים מהתקופה הקרצרה הזאת, עברתי איתם כל כך הרבה שקשה לי להאמין שאנחנו מכירים רק שבוע.. יש אנשים רעים ואנשים טובים, שוב - צריך לדעת למי להתחבר. המשכורת הזעומה - אין לך מה לעשות, תבלעי בשקט.
בקיצור - יהיה בסדר. רק בשיא הרצינות - קחי איתך נייר טואלט בכמויות ואת מסודרת. אה, ואם את ממש רוצה להיות מסודרת ולהיות מלכה - לכי לריקושט וקני כמה שקיות חימום, כי פאק, הדבר הזה היה הכי שימושי מכל הדברים שקניתי לגיוס. חיילת - דעי זכויותיך, אם יש לך חרא של מפקדים ולא מתייחסים אליך - תעשי בלאגנים. זאת הדרך לגרום להם להתייחס אליך. מעצבן למדי, אבל אין מה לעשות - זאת המציאות. בהצלחה

angel of Death

New member
../images/Emo6.gifמשה../images/Emo80.gif

אתה מדבר כאילו מעולם לא הייתי בצבא. להזכירך ביליתי שלושה חודשים בבה"ד 10 שהוא בכלל בכלל לא יותר טוב מבה"ד 13 ושם באמת יש זוועות
אז כן הייתי שלושה חודשים בצבא ואני מכירה את כל החרא הזה... רק שאת השלושה חודשים האלה לא הייתי חייבת לעשות... בגלל זה היחס היה איכשהו טוב (אבל ממש איכשהו). ואת השנתיים האלה אני חייבת לעשות
בקיצור אני אוכל חרא עד שאני אלמד להסתדר ובתקווה ממש בתקווה אני אהייה ג'ובניקית קטנה וחמודה בקירייה או ברמת דוד

angel of Death

New member
אתה ממש נהנה להגיד את זה../images/Emo80.gif

אולי תפסיק
ולא נדפקתי
יכול להיות שאני אפול על תפקיד טוב

thebaby

New member
להדפק זה כיף.../images/Emo101.gif

בצורות מסויימות D=. יכול להיות. אבל מה שבטוח זה שנדפקת.

וונקי

New member
תברחי מי קריה

סתם צוחקת איתך בואי לקריה לפחות היה לי חברה עד שאני ישתחרר

למעלה